Szolidaritást vállalunk a kormányfő rendezvényéről kitiltott újságírókkal, ezért nem számolunk be az ötévértékelő dumáról. A Kedves Vezető megint előadta, hogy rózsaszín szeművegén át milyennek látja unortodox kormányzása eredményeit, de mivel számos orgánumot, illetve újságírót – pl. a Népszavát, a Klubrádiót, a Hócipőt és a 444.hu-t – kitiltottak a rendezvényről, úgy döntöttünk, hogy ezt a hírt most mellőzzük. A kitiltást a helyhiánnyal indokolták a rendezők, de persze kormánypárti seggnyaló lap vagy portál még véletlenül sem járt így.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Szóval "férfiasan" kiállt 200 kiválasztott ember elé, TEK-esek gyűrűjében, egy zárt udvarban, hogy elmondja mit tett az elmúlt 5 évben.

Néha már szánom ezt az embert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Egyébként is teljesen érdektelen, hogy mit hazudik.
Hellcat
Így is lehet cenzúrázni a médiát végülis.
lampa laz
Még szerencse, hogy csak a klubtagok hisznek ennek az agyalágyultnak.
soljanka
Szóval "férfiasan" kiállt 200 kiválasztott ember elé, TEK-esek gyűrűjében, egy zárt udvarban, hogy elmondja mit tett az elmúlt 5 évben.

Néha már szánom ezt az embert.
nezelodo
Ha már Orbán szerint ellenzék nélkül is működik a parlament, miért ne működne a sajtó ellenzéki orgánumok nélkül. Mennyivel könnyebb dolga volt az Aczél Gyuri bácsinak, nem nagyon volt ellenzéke. Igaz azt sem hirdette magáról, hogy demokrata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.