Orbán Viktor megtartotta az öt éves terv tervbeszámoló közgyűlését. A beszámoló elemzését sok szempontból meghagyom másnak. Lesznek közgazdászok és politikusok elegen, akik majd megmondják, hogy miként kell értelmezni még a kötőszavakat is. Ami azonban mindenképpen szóra érdemes, az a kommunikációs trükk, amit bevetett.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Igen ezzel a tettével megint szembe ment az alapvető kijelentésével, miszerint minden magyar miniszterelnöke akar lenni. Mondta!
És mit tett? Meghívta a csókosait képviselő hírcsatornákat, és olyan kicsi helyre vitte a beszámolónak nevezett öntömjénezést, ahova csak kevesek fértek be. Pedig az egész ország az övé:-(
De nyilván az volt mögötte, hogy nem mert nagyobb helyre menni, mert sok lett volna az üres hely, kevesebb lett volna a hívő, mint az újságiró:-)
Tetszett a cikkből: "...A közpénzből tengődő miniszterelnök.."
és a mit hallottam tőle: " a miniszter szolgát jelent..."
Ezt én nem értem, mióta szolgál egy egész nép egy szolgát?
Ez az orbáni rendszer ez hazugságon alapszik, tehát bűn!!!
JAJMÁR
Az a baj, hogy az emberek ugyan kiismerték Orbánt, de egy részük beletörődik, sőt okokat keres, hogy miért lett ilyen, és minden alkalommal konstatálják, hogy tényleg ilyen, a másik részük pedig még mindig várja a csodát tőle, ami majd relativizálja a hibáit!
bakegya
MENEKÜLTET CSINÁLT SAJÁT MAGÁBÓL ÉS A PEREPUTTYBÓL IS.
Most már BÉKÉRE, SZEMLÉLŐDÉSRE,nyugalomra lenne szüksége-a mára már nyiltan összegrundolt EU MILLIÁRDOK elköltéséhez,de azt a teknős már elbaxtaSE HITEL,SE BÉKE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.