talán nem ártana tudomásul vennie az egyháznak, de tulajdonképpen az említett misét megrendelőknek is, hogy élő vezérért, különösen a világi hatalom birtokosaként egzisztáló, állítólag demokratikus vezetőért nem illik hálaadó szentmisét celebrálni. Egy ilyen hálaadó szentmise puszta tényének az egyházi üzenete az, hogy az egyház mindenkit, aki nem az adott vezető, jelesül Orbán Viktor, vakhittel buzgó híve, az kívül áll azon a körön, amely felöleli az isteni kegyelembe részesülők körét.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Innét már csak egy lépés a szobor is, ahova étellel, itallal lehet járulni és a szibir mancsába dugdosni a kívánságleveleket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@eugen4402: Tudja csuda. Annyira nem ismerem a követelményeket.
eugen4402
@GeoCravker: Halkan bevallom: én sem ismerem. Ezért kérdeztem, hátha valaki járatos ezekben a vallási előírásokban. Bár nem ragaszkodom az ötlethez...:-)
mariaberta
Ismétlem, tudomásom szeriont református, akkor mi ez a csuhás szentmise?
human
Én ezt liberálisan fogom fel. Tőlem annyi misét tart az a pár ember Orbánért amennyit akar. Ugyanakkor nekem pedig jogom van nemtetszésemnek hangot adni, mert szerintem ez azt a személyi kultuszt erősíti, amit 1989-ben a hátunk mögött akartunk hagyni.
Hellcat
@human: NE TEDD! Há nem tudtad hogy ha ellentmondasz ennek akkor azonnal vérengző libsibolsi kommunista csökevénnyé változol!!! :D
GeoCravker
@mariaberta: lehet, hogy református mise volt. Elvégre olyan pap tartotta, akiinek felesége, gyerekei, unokái vannak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.