Egyiptom kiváló hídfő a lábukat az afrikai piacokon megvetni kívánó befektetőknek – ezt mondta Abdel-Fattáh esz-Szíszi elnök az M1-en szombaton este sugárzott interjúban. 90 milliós lakosságával hazája a térség legnépesebb állama, de szerinte összességében Afrikában és az arab világban 1,6 milliárdos piacra léphetnek be innen a befektetők. Utalt arra, hogy a következő három-négy évtizedre hatalmas fejlődést prognosztizálnak Afrikának a szakemberek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Már ez is hazudik. Amig az iszlámot nem tudják legyőzni ott sem lesz gazdasági fellendülés. És mi Kinával is képesek voltunk üres szerződéseket kötni, amitől ugye nem lendült fel a gazdaság. Nyugaton a helyzet változatlan. DE szeretjük az iszlámot. A baromarcú... Az meg, hogy le akarja zárni a határokat az egy a jövőbe vizionált baromság. Egy filmből van az ötlet. Csak bennünket zárna el mint Korea tette a saját népével, aztán majd ő is géppuskázna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.