A magyarországi menekültbefogadó állomásokon nagyon rosszak a körülmények, durva a bánásmód, nincs elég mód jogi segítség vagy civil társadalmi támogatás igénybe vételére - állapítja meg nem-kormányzati szervezetektől kapott tájékoztatás alapján a strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) rasszizmus és intolerancia elleni szakértői bizottsága, az ECRI által frissen közzétett jelentés.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Igen ! Akkor fogadja be őket az az ET .tanács. Minden tanácstag vihet magával még egy családot.Nem a magas kerítéssel,biztonsági őrökkel körül vett palotákból kell üvöltözni.Megnézhetik a Magyar kórházakat is,sőt sok magyar családokat se hagyják ki.Sőt vihetnek a börtönből is néhány bűnözőt.
nemjoezigy
Ez az ecri azt is figyelembe vehetné, hogy a 'keményen dolgozó állampolgároknak' is nagyon rosszak a körülményeik.
Ezzel a felvetéssel visszaköszön a börtönviszonyok felvetése!
Az ecri segítsen/kényszerítse rá a rabló kormányunkra, hogy az átlag Magyar állampolgárok körülményein javítson, akkor majd a jó körülmények közt élő állampolgárok ösztönzi a kurmányt a börtönök és a menekülttáborok körülményeinek javítását.
De mivel ez úgysem lesz, mert a fideSSkdnp kurmányunk nem akar a nép sorsán javítani, ezért a kurmányunk kihagyásával javítson a menekülttáborok körülményein. (mert ezek mindent lenyúlnak)
eugen4402
Van egy rossz hírem, hölgyeim-uraim:
Négy évenként választások vannak, és az ET nem szavazhat helyettünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.