Május 31-ig a Quaestor-csoporttal együtt bedőlt Quaestor Jelzálog Zrt.-nél volt üzleti igazgató Kovács Gábor, aki másnap, június elsejével már új munkahelyén, a tavaly év végén létrehozott fővárosi mamutcégnél, a Budapesti Városigazgatóság Zrt.-nél állt munkába, mint gazdasági igazgató – tudta meg az Index.

Az Origo pedig megnézte, hogy új munkahelyén havi bruttó másfél millió forint – plusz 40 ezer cafetéria – a juttatása. Vezetőként Kovács is kaphat jutalmat, prémiumot: "teljesítménybére" elérheti az alapbére 15 százalékát, vagyis éves szinten a 2,7 millió forintot.

Az Indexnek Sidó Szabolcs, a Városigazgatóság vezetője úgy nyilatkozott, ő hívta a céghez Kovácsot, akit régről ismert és jó szakembernek tart, Kovács Pedig elmondta, hogy a Quaestor Jelzálog önállóan gazdálkodó, nyereséges egység volt a cégcsoporton belül, "a kötvények értékesítésében nem is vehetett részt". 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Természetesen a Quaestor és a fitymasz között semmi összefonódás nincs,aki így látja,az csak simán bolsi-libsi,na meg hazaáruló gyurcsányista komenyista.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Mit lehet tenni, ha ennek az emberkének volt a legjobb az álláspályázata a szuper referenciákkal! :)))
Jozefina
A "bűnözők" mindig felfele buknak???!!! Talán épp előzetesben kellene lennie egy ekkora csalás sorozat után. Aztán a "független" bíróság majd eldönti, hogy volt-e vaj a fejecskén, vagy nem!!!
Senara
Őt tényleg nem hagyják az útszélén eddig ő fizetett , most őt fizetik . Vagy tényleg kicsi a világ :-((
Yoda69
Ime a keplet hogy csaltak, csalnak a fideszes g.cik:
1: Milliardos allami megbizas a questornak, vagy azzal hasonszoru brokecegnek. Meg lehet egyjonehany, de az ugyeszseg a fideSS maffia zsebeben va mint tudjuk, igy nem nyomoznak.
2: A megbizast ado, mint peldaul szijjarto megkapja a 3%-os jutalekot a megbizas utan zsebbe. EGy 1 milliarodos befektetes utan, ez mar 30 millio forint, de mint kiderult tobb szaz milliardokat fektetettek be kozpenzbol. Igy ertheto honnan volt szijartonak, rogannak es a tobbi g.-nek penze luxus villara, apartmanok tuzatjaira, balatoni luxus nyaralora, stb.stb.
3. Becsodoles eseten csak a kozpenz veszik, mert sajat penzuket, nem tettek ilyen rizikos befektetesbe a fideszes g.ik.

Jogallamban szargyarto, rogan, kosa es elukon orban mar reg bortonben ulne, de itt orban valasztyak a legjobb miniszterelmoknek. Haha.

De lesz meg itt jogallam es demokracia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.