Kánikula, AKÁCIÓ!!!, holnap ballagás, de az Oktatási Hivatal ma még angol és német tesztet íratott minden hatodikossal és nyolcadikossal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
Az egyik alsós kiscsaj panaszkodott pont tegnap (szerda),hogy kérdezte a tanítóját,hogy mikor vihetik haza a cuccokat(iskolaotthonos,de még egy darab füzetet nem engedtek hazavinni,nemhogy tisztasági vagy tesicucc). Szóval azt a választ kapta,hogy: itt még hétfőn is tanítás van, pénteken még úgy átöltöztök testnevelés órára,mint a pinty. Az egész városban ebben az egy iskolában sikerült még a hétfőt is tanítási napnak nyilvánítani,de ez egy dolog. A többi suliban csütörtökön vége az évnek,gyereknappal egybekötve. Csak kérdezem: egy-két suli miért ekkora kretén ?
Aki Én
Nagydolgozatokat, témazárókat is általában pénteken írják, mikor már jó fáradtak a gyerekek.
soljanka
@Nyuszicsibe: A tanév 15-ig tart. Ha más iskolák hétfőn nem tanítanak, az azért van, mert maradt egy napjuk - amit felhasználhatnak tanítás nélküli munkanapnak.
Lehet, hogy ők például azokon a szombatokon, amikor összevonás volt az ünnepek miatt, szintén tanítottak. Vannak iskolák, ahol meg ilyenkor sem volt tanítás, azaz felhasználták a szabadon választható napjaikat.
Ismerek iskolákat, amelyiknek ez miatt nem maradt felhasználható napja, így lesz iskola, amit diáknapként, vagy sportnapként töltenek. Szóval nem kreténség, hanem máshol adták ki a napokat.
Nyuszicsibe
@soljanka: nem azzal van a gáz,hogy még hétfőn is menni kell,hanem hogy pénteken is,hétfőn is délig lesznek, az meg már kreténség,hogy még akkor is szivatják őket. Most őszintén: amelyik tanár még nem tudta utolsó hétre befejezni az anyagot,az egy lúzer. Pláne alsósoknál.
wagabund
nem szívat itt senki senkit...
ha valaki tud külföldiül(nyolcadikos szinten), annak tökmindegy, hogy az utolsó nap kérdezik meg, hány óra van kisfiam?

nem mindegy?
JAJMÁR
Az év vége, főleg az utolsó hét általában lazább, és hagynak erre a hétre tanítás nélküli napot a tanárok, és tanulmányi kirándulásokat szerveznek, de már én is jártam úgy -régebben-, hogy másnap a suliban megbeszéltük a látottakat, a másik órán pedig fogalmazást írtak róla. Nem a jegy miatt, és nem szívatásból, hanem azért, mert a látottak jobban rögzülnek, ha utána megbeszéljük, és ha még le is írják. Egyébként az utolsó hét a leghosszabb, a gyereknek is, mert a lazaság fárasztó :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.