A NAV nyomozói egy felzárkóztatási projekt gyanús pénzköltései miatt szálltak ki Farkas Flórián birodalmába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez a díszcigány a cigányság legaljadékabbja, mert a sajátjait lopja meg, de a csuti vajda védelmét élvezi, ezért meg fogja úszni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Ahogy a Norvég Alapnál a székház "bevétele" után a Nav nyomozói Móra Veronikát is "hazakisérték" a számitógépéért, iratokért...akkor most az ÖRO székhelyén végzett "kutakodás" után Farkas Flóriánt is el kellett volna "kisérniük" otthonába...nem?!
eszegfu
@Freewolf: Ez nekem nem dilemma... ugyanis teljesen mindegy milyen származásu az illető, ha alapos gyanu van a csalásra, sikkasztásra, vagy bármilyen büntetendő cselekményre, akkor nem becsületes az az ember. Bizonyára Te is hallottad, hogy a program keretén belül 500 000 Ft utiköltség téritést számoltak el 1-1 ember nevére (akik nem is tudtak róla), majd Farkas Flórián magyarázata: az illetők nem ismerik a helyértéket, és ezek csak 500 Ft-ok voltak! Szerintem ez nem rasszizmus, hanem simán csalás!
papa.49
Miért i vártak a vizsgálatok megkezdésével 5 hetet, erre mi a válasz tetves nav???
human
@Freewolf: Ez neked miért dilemma? Akik sikkasztanak azokat el kell kapni. Nem?
justhpeter
Hallott valaki a mentelmi jogról ? Vajon Farkas Urat érinti ? Össza vagyok zavarodva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.