Megölt egy nőt a rokona a főváros XVI. kerületében.

A rendőrség azt közölte az MTI-vel, hogy a 47 éves nő holttestét csütörtökön a főváros XVI. kerületi, Corvin utcai otthonában, egy családi házban találták meg.

Megöltek egy nőt Budapesten

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy 22 éves fiatalember önként jelentkezett a XVI. kerületi rendőrkapitányságon, ahol bevallotta, hogy mit tett, és a bűncselekmény helyszínén is elismerte tettét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Fosőr,, erre mit lépsz, naponta legalább egy gyilkosság, kicsit sok nem gondolod avval az egy árva bittel, a nagy tökfejedben???
human
Múltkor meg fontosabb volt a plakátrongálás, mint egy késelés. Tudják a fiúk a fontossági sorrendet.
karma1
Mert Ma.o.-n 2 het alatt felszamoljak a buncselekmenyeket, mindenki heppi lesz,... Kivancsi vagyok, ez a nagyon szomoru esemeny milyen modon fog szerepelni sintersanya statisztikajaban? Mint sikeresen felderitett buntett? Igy talan bele sem fog kerulni, meg sem tortent?

Szemet bagazs... Szegeny noert nagyon kar volt, de el tudom kepzelni, hogy a nyomor allhatott valahol nagyon elol az okok listajan,... Nyugodjek bekeben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.