A magyar állam óriási tévedésben van és haramia államnak is tekinthető, mivel azt hiszi, hogy a nép van őérte és erőből mindent megtehet. Nem az állam feladata kitalálni hogyan éljünk, mit csináljunk, ne adj' isten mikor menjünk boltba, és egyebek, hanem az a feladata, hogy mi mindannyian minél jobban, szabadabban tudjuk megvalósítani magunkat és úgy éljünk, ahogyan szeretnénk. Így lesz mindenkinek a legjobb, így lesz szabadság és fejlődés. a haramia állam ezzel szemben olyan, hogy azt hiszi, minden őérte van és mindent megtehet, erőből. Törvényekkel, törvényeken felül, visszamenőleges módosításokkal. Ami éppen eszébe jut. A Citadella Consulting Befektetési Tanácsadó Zrt vezérigazgatója mindezt azért hozta fel, mert ez a kifejezés jutott eszébe Munkácsy Mihály Golgota című festménye ügyéről. Beszámoltunk arról, hogy az állam nem jutott hozzá a képhez, mivel a tulajdonos többet szeretett volna érte kapni, védetté nyilvánította az alkotást és nem lehet kivinni az országból.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A fitymaszos pógár elindul reggel dógozni az Únió által finanszírozott munkahelyére az Únió által finanszírozott buszon az Únió pénzéből megépített úton,majd leül az Únió által vásárolt számítógépéhez és munkaidőben kommentekben fröcsög az Únió ellen.:-)))
Itt tartunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Valóban a festményt nem "vették el", csupán védetté nyilvánitják! Jelen esetben a tulajdonos nem gyakorolhatja a jogát, mert "haszonélvező"-vé tette a magyar államot a védettség és ez utóbbi az erősebb. Tehát -- mivel nem M.o-n van a lakhelye -- nem viheti magával, itt kell hagynia a tulajdonát...max. széfet bérel, vagy kénytelen engedni ennek a zsarolás-félének és eladja azon az áron, amit az MNB kinál. Látjátok: Matolcsy nem is annyira hülye, mint ahogy a vagyon-nyilatkozatával kapcsolatos birói döntés mutatja!?
papa.49
@eszegfu: Lehet hogy nem hülye, bár én ezt kétlem, de hogy ALJAS AZ BIZTOS!!!
Freewolf
@hetöndöe: Tanulj tinó, ökör lesz belőled!
hetöndöe
@Freewolf: A te hülyeségeidtől röhögőgörcsöt kap az ember,minden esetre nem ártana újra fellapoznod a történelemkönyvet,nem pedig a kurutty,harcunk és hasonló szennyoldalakról tájékozódnod.Ráadásul nem válna károdra az sem,ha a túlszárnyaló fantáziádat visszanyesnéd egy kicsit,bár én azt gondolom,hogy az orbitális hazugságaid tudatosan vannak megtervezve.
Csak az egészség el ne hagyjon,ha már a józan eszednek sikerült.:-)))
Freewolf
@hetöndöe: Neked is lehet gugli a barátod! Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzót Portugáliában a hálás zsidók támogatták anyagilag! Kedvelték a zsidók, mert a két háború között pártolta őket és a sokan magas pozíciót töltöttek be és a gyáraik kitűnően prosperáltak. Ezen felül 1939 ben a szétvert lengyel hadsereg tagjait és a polgári menekülteket, köztük rengeteg zsidót engedett be az országba. Azok a lengyel pilóták is rajtunk keresztül mentek ki Angliába, akik az angliai csatában szétverték a Walhalla bombázókat. Maga Sztálin kérte Nürnbergben, hogy az "öreg urat" hagyják békén, így ő tanú volt a perben, nem vádlott!
Az újratemetésére pedig a MAZSIHISZ koszorút vitt és lerótta kegyeletét Kenderesen, ahol a családi bírtok közelében temették újra!

Tessék, cáfold meg a tényeket, ne csak ingerülten hazudozz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.