Nagyon nem örülnek a kormányban, hogy kiszivárgott a rezsikapitulációs levelük, különben is nagyon b... Olvassa el a NOL.hu-n! A kormány mindent megtesz egyik legfontosabb intézkedése, a rezsicsökkentés eredményeinek megvédéséért - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfői tájékoztatóján.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Nagyon csalódott leszek, ha abbamarad a rezsicsökkentés és soha nem fogok a Fideszre szavazni, ha ez megtörténik!
Pont azt számolgattuk, hogy a folyamatos árcsökkenés következményeként mikor fogunk a gázszámla mellé egy szerény összegű átutalást is kapni a sárga csekk helyett, erre meg ezek a rossz hírek...

(sajnos viccen kívül ezek a szemétládák az államosítással az újbóli privatizálást készítik elő)
Anna Mária
@Knapp75: Talán Vajnának tetszett meg a gázüzlet.
Toby
@Anna Mária: Ha államosítás, akkor valameiylk csordatag már dörzsölgeti a mancsát és vásárolja a széfeket a milliárdoknak !
Így működik ez Fasisztánban ! Mert olyan nincs, hogy ne csordatag járjon jól !
papa.49
Elhiszem hogy nagyon szomorúak a ,,soha nem hazudtunk,, kormánytagok, meg a fütyiszes mamelukok, mert megint KIBORULT A SZEKRÉNYBŐL EGY ÚJABB VASKOS HAZUGSÁG!!!TALÁN MÁR ITT LENNE AZ IDŐ HOGY FELÁLLJATOK, ÉS MONDJATOK LE MÍG LEHET!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.