Július 4-től az M4 Sport csatornával, később pedig az M6 csatornával is tovább bővül a közmédia kínálata. A digitálistévé-szolgáltatásoknál július 1-jétől az első csatornahelyekre kerülnek a közszolgálati műsorok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az M1 kudarca után még azért erőltetik a dolgot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@papa.49: 8:59 Kösz. a "képzést"! Most legalább van fogalmam róla!
papa.49
@eszegfu: Nagyon szívesen, máskor is...
hetöndöe
@papa.49: Én a Telecomnál vagyok és 8500-at fizetek a netért és az 57 csatornáért,telefon is benne van ebben az árban,bár mi nem használjuk,rá sincs dugva.Igaz nekem náluk van a mobil előfizetésem is.
papa.49
@hetöndöe: Kösz. az infót, nekem nem is a kínálattal, vagy az árral van bajom, hanem a szolgáltatás minőségével, azzal hogy a tévé műsor szemcsésedik, kimarad a hang, hogy időnként a 60 megás internet a mérőprogram szerint épp csak 19 mega, és ilyenkor ha telefonálok, akkor csak mentegetőzést, nem megoldást kapok...Megfogom keresni az itteni illetékest a váltás miatt...
hetöndöe
Nálam jó a minőség,tányéros a tv,az egyik beltéri interaktív.A netem 30 mega de 25 alá még nemigen ment.Szerintem 10-20 mega bőven elég a netezéshez és letöltéshez is.
soljanka
" ...a kutatók szerint, hogy ha az állampolgárok egy bizonyos százaléka gondolja már azt, hogy a vezetőjük inkompetens, akkor az idővel a megbukásához vezet.

Egy inkompetens diktátor számára ezért éppen az a kihívás, hogy átverje a lakosságot a kompetenciájával kapcsolatban. Ehhez számos eszköz áll rendelkezésére: a propaganda, a tüntetések ellehetetlenítése, az elit kooptálása, azaz megbízható emberekkel való feltöltése, valamint a cenzúra."
" az új típusú autokráciákban a hatalom megőrzésének kulcsa az állampolgárok képzeteinek manipulálásában rejlik."

444.hu/2015/03/25/mar-mertekado-akademiai-kutatasokban-is-uj-tipusu-diktatorkent-kezelik-orban-viktort/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.