Több mint ötvenezer menedékjogi kérelmet bírált már el idén a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, de még háromszázan sem kaptak menekülti, oltalmazotti vagy befogadotti státust.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Másik cikkhez írtam :D
"Ma reggel Újpest-Városkapunál láttam egy kissebb csoportot, kb 15 fő. Ültek szépen sorban, 2 rendőr volt a helyszínen és egy fiatalember zsemlét osztott nekik. Egyik bevándorló próbált kommunikálni a rendőrökkel de nemhiszem, hogy sokra ment...gondolom a plakátokat ezek után biztos tökéletesen el tudják olvasni..."
eszegfu
Igen, a menekültek itt vannak...az oroszok pedig már a "spájzban"!
Macskaszem
@eszegfu: Most néztem be a spájzba, nem láttam egy fia oroszt sem, sőt egyetlen menekültet sem láttam a munkahelyemen sem, és ezzel szerintem majdnem mindenki így van. A gyűlöletet viszont sikerült beültetni az egyszerű agyakba, csakúgy burjánzik ész nélkül.
eszegfu
@Macskaszem: Félelmet keltenek, riogatnak a menekültekkel...Most, hogy kiderül, a II. n.évben kevesebb a menekült státuszt kérők száma, nem hagyják a "népet" megnyugodni! Ütik továbbra is a vasat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.