Bár nem mindenki örül annak, hogy legális lett a melegek házasodása egész Amerikában, sokan szivárványosra változtatták profilképüket Facebookon, hogy kifejezzék szimpátiájukat. Így tett többek közt Rogán Antal felesége is.

Ezt látva a Budapest Pride szervezői örömükben meg is hívták Rogán Cecíliát az esemény megnyitójára, amiről így számoltak be:

Meghívtuk Rogán Cecíliát a 20. Budapest Pride jövő pénteki hivatalos megnyitójára! Látva, hogy a mai napon profilképe lecserélésével ő is csatlakozott a globális kampányhoz, és kiállásával támogatja az LMBTQ embereket, szerettük volna, ha ő is részt vesz a margitszigeti ünnepségen. Reméljük, elfogadja/elfogadják meghívásunkat és ott találkozunk!

Rogán Antal felesége kiállt a melegházasság mellett – meghívták a Pride-ra

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Semmi köze a kiálláshoz, kizårólag fidesz szimpatizánsokat keres bennük, ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@nola: Nagyon sok esetben iga az általad leírtak, a család az viszont sántít, én nem a két személy közt lévő szerelem vonalán indultam ki vélelmemnél, hanem a természet rendjéből a férfi és nő kapcsolatának gyümölcséből .vagyis a (gyerek születéséből) A tudomány mai fejlettségi fokán nem tudja beavatkozás nélkül egyneműek szeretkezésének eredménye ként gyermek születést létrehozni. Az a tény, hogy két egynemű akarási vágyuk ellenére sem képesek családalapításra az tagadhatatlan tény. Két egynemű viszont képes összetartó kis közösséget család mintára ami bizonyított tény!
nola
@keresztapa: értelek. csakhogy a család társadalmi fogalom. nem indulhatunk ki a "természet rendjéből", mert akkor kezdenünk kéne valamit a ténnyel, hogy az ember bizony az állatvilágból emelkedett ki, és az alapvető ösztöne a szaporodásra éppen hogy ellentmond a monogám kapcsolatoknak.
a házasság intézménye pontosan ezért az egymás iránt érzett szerelemre, tiszteletre, elköteleződésre épül. ehhez pedig nem kell heterónak lenni, nem kell képesnek lenni a közös utód létrehozására. csak a szerelemre kell képesnek lenni. :)
Yoda69
Hat ahogy rogan guluszemu tonyo kinez, Cecilia asszony helyeben en is valami jo csajt keresnek a szexhez.
keresztapa
@nola: Állításod szerint akkor vissza az állatvilágba, A szerelem fogalma nálad az állati ösztön mivel szaporodik, ennek a megértéséhez nekem még nagyon sokat kell tanulnom. Köszi a felvilágosítást, de nem tudom érteni!
csa-csa
@nola: végre egy normális, értelmes érvelés!
nola
@keresztapa: nem, félreértettél, pont az ellenkezőjét állítom. :) azt írtad, a család fogalmánál abból indultál ki, hogy férfi és nő képes csak utódot nemzeni, és a természet rendje ezek szerint a szaporodás. erre válaszoltam, hogy a család társadalmi fogalom. pontosan az (is) emel ki bennünket az állatvilágból, hogy szerelemből választunk párt, nem pedig szaporodási céllal. nem azt nézzük, hogy mennyire termékeny, mennyire erős, egészséges, hány utód nemzésére/kihordására képes a párunk, hanem beleszeretünk. a személyiségébe, az egész lényébe. és ez az érzelem nem döntés kérdése, ha valaki egy azonos neműbe szeret bele, akkor ők ketten is alkothatnak családot, mert a család célja nem a szaporodás. ha a szaporodás lenne a cél, akkor a férfiaknak minél több nőt kellene megtermékenyíteniük, ehhez pedig a család, a házasság pont nem a megfelelő választás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.