A Hír24 információi szerint Rékasi Károly kedden motorbalesetet szenvedett Budapesten, a XXII. kerületben.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy motor és egy kocsi ütközött össze a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed 1 körül.

Az információt a Barátok Közt sajtósa, Böjte Piros is megerősítette. A legfrissebb hírek szerint a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán kezelik és lélegeztetőgépre kapcsolták – írja a lap.

A baleset körülményeit még vizsgálják.Rékasi Károly ma reggel volt a Class FM Morning Show című műsorának vendége, ahol elmondta, azért váltott motorra, mert Budapesten gyakorlatilag lehetetlen közlekedni és csak így van esélye az RTL Klub stúdiójából időben a színházba érni és fordítva.

A műsorvezetőknek hozzátette, egy 600-as Silver Wing repíti mindenhová, ami "elég fürge jószág".

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@Vizual: 19.58 Na-na. Kéremszépen, mi az, hogy az ő korában???
Figyelted már az amcsi filmekben, amikor begördül egy motoros banda talpig bőrszerkóban,meg idétlen zászlós mocival, amikor leveszik a bukósisakot, meglett korú hosszúhajú hippipapák-hippipivel, beballagnak a csehóba:)) Ez egy életforma lett náluk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@wagabund: Az én autóm sem éppen kispályás, mégsem lépem át nagyon a megengedett sebességhatárokat, egy motorral meg végképp nem tenném. Mondjuk az nem derült ki, hogy mennyivel mehetett, de azért sejtésem az van. Emlékszel a magát videóra vevő motoros esetére? Minek kell ez az egész? Persze ettől függetlenül jobbulást kívánok neki, nem akarok ítélkezni a tények tudta nélkül.
Desischado
Mielőbbi jobbulást! szorítok érte, hogy meggyógyuljon!
Fradigege
A nő balra akart kanyarodni, ő pedig éppen előzte a nőt. Oszt' bámmm. Talán 50-50%. A nő nem nézhetett tükörbe vagy nem érdekelte. Itt egy fontos kérdés, az irányjelző használata. Majd kiderül ki a hunyó.
wagabund
@szandokan: azért nem ítélkezem senki felett, és azért is vagyok lojális Rékasihoz is, mert (sajnos)én is húztam a szarvát a mocinak...baromi veszélyes...

Rékasinak eszébe sem jutott ilyen szupermotoron félni...mondjuk ilyen motoron élmény a szél süvítése...én is szálltam volna vele..mielőtt valaki gyorshajtással vádolná, motorral még az ötven is gyors, ha befigyel egy nem várt akadály...
Autóból persze más a helyzet...
szandokan
@wagabund: Mondjuk az kétségtelen, motoron védtelenebb az ember, ezért is kellene óvatosabbnak lennie annak, aki ráül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.