Szeptember végéig meghosszabbította a nyomozás határidejét a Fővárosi Főügyészség az V. kerületi ingatlaneladások és bérbeadások miatt indult eljárásban. Az ügyben Juhász Péter, az Együtt képviselője és egy magánszemély tett feljelentést hűtlen kezelés miatt tavaly év végén. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) először megalapozatlannak találta a feljelentést, de az ügy megszüntetésére hozott határozatot a Fővárosi Főügyészség felülvizsgálta, és hivatalból hatályon kívül helyezte. Az ügyészség szerint számos iratot nem szereztek be, és nem derítették fel a teljes tényállást több vitatott ingatlan, köztük a Dorottya utca 8. szám alatti ház és a Károly körúti üzlethelyiség körül.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tiborcz falopási ügyét is hosszabbítgatták, majd felfüggesztették a nyomozást. Meglátjuk, hogy ez is ilyen véget ér-e.
444.hu/2014/05/29/egyszeruen-megallapithatatlan-ki-lopott-fat-a-tiborcz-foldek-melletti-erdobol/
eszegfu
Nem nagyon értem ennek a menetét...feljelenti a NNI-nél, aki nyomozott, majd nem talált semmit, "megalapozatlan"-nak minősitette. Ezek után a Fővárosi Főügyészség "önként" felülvizsgálta, majd kideritette, hogy "számos iratot nem szereztek be" ...mármint az NNI?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.