A rendőr vitt vissza a kocsijához egy férfit, aki szombaton gyalog sétált el benzinért az M1-es autópályán. A férfi Budapest felé tartott, amikor a sztráda 100. kilométerszelvényében elfogyott autójából a benzin. A legközelebbi töltőállomás több kilométer távolságra volt, a sofőr el is gyalogolt odáig, de a visszautat már rendőrautóban tette meg – írja a kemma.hu hírportál. Nem követett el semmit, de a Komárom-Esztergom megyei kapitányság járőre, aki épp a benzinkúton intézkedett, megszánta és nem engedte, hogy visszasétáljon az autópálya mellett, inkább beültette a szolgálati autóba és visszaszállította.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commneter
"Szolgálunk és Védünk!:oo
... nem meglepő?!:P
papa.49
1999. ben történt München előtt a fiam kocsijában elszakadt a fék vákumpumpa szíja, félre álltunk, és azon kezdtünk filózni mi tévők legyünk, mikor megállt mellettünk az autópálya rendőrség kocsija, elmondtuk mi a helyzet, telefonon hívták a segélyszolgálatot, aki jött és pótolta az elszakadt szíjat, fizettünk és mehetünk tovább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.