Csalás gyanúja miatt indult nyomozás egy szabolcsi férfival szemben, aki a rendőrség szerint szándékosan vágatta le a lábát egy tehervagonnal, hogy korábban kötött baleset-biztosításai révén így jusson csaknem egymilliárd forinthoz – írta a Police.hu.

A 48 éves férfi 2013 novembere és 2014 februárja között kötötte a biztosításokat, majd öt hónappal később a nyírcsászári vasútállomáson bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának, utolsó tengelye elé, amely átment a lábán.

Ennek következtében a mentőhelikopterrel kórházba szállított férfi lábait amputálni kellett. 

A baj ezután következett, mert a Police.hu szerint nem tudta balesetként beállítani a dolgot, ezért gyanúsítottként hallgatták ki a napokban.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@zsemlyene: Írod:
"Még a gyóogyítattást is ki fizettetném vele."

Nem ítélem el a szabolcsi férfit.
Inkább arra gondolok, mennyire elkeseredett, mennyire kilátástalannak ítélte meg a saját és családja helyzetét, hogy ehhez a drasztikus módszerhez nyúlt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@m.macskosz: ...arra nem azt te szolgáltatod...:))
F_Viktor
@m.macskosz: Írod:
"Ez a mostani felhozatal se nem hívő, se nem kommunista:
hanem megélhetési, gerinctelen szarházi."

Ezzel nem lehet vitatkozni :-)
Ezért írtam, "hogy vallást emlegetve mekkora aljasságokra képesek a mély-magyarjaink", s nem azt, hogy a vallásos mély-magyarjaink mekkora aljasságokra képesek.
reseva
@F_Viktor: csak megjegyezném, hogy olyan biztosítót nem ismerek, amelyik /amelyek/ milliárdos nagyságrendben fizetnének 2 láb elvesztéséért, ráadásul ilyen rövid idő után. Ez inkább akciófilmbe való történet (persze a lábvesztés az nem, az inkább dráma).
F_Viktor
@reseva: Igazad lehet, nem néztem utána, de lehet, hogy csak az Orbán-féle csodacsatárok lábait lehet 1 milliárdra biztosítani?
Bár cégem jóvoltából az SBLI-nál 25 millió USD-os életbiztosításom van :-)
Lepényleső
Tovább tartott megkötnie a biztosításait,mint egy aktuálpolitikusnak az első X milliárdjainak
legalizálását. Megmaradtak lábai is,ami talán csak a mellszobrain nem lesz látható - talán.
bence
Ugyan ki tenne ilyent saját magával ?! Ez az állítás nagyon morbid ! Erősen kétlem , hogy ezt szándékosan tette volna meg ! Inkább arról van szó hogy a biztosító nem akar fizetni !!! Még , hogy ez a csóri bizonyítsa ártatlanságát . Kit hívjon el tanúnak , netán a tehervagont ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.