Polték szerint szabályos, ha titkos belső infók alapján pont a csőd előtt kimentjük a pénzünket. Bennfentes kereskedelem miatt feljelentette a Quaestor vezetőit, továbbá Szijjártó Pétert, Orbán Viktort és Polt Pétert is Pápa Levente az Együttből. A feljelentésben az ellenzéki párt arra hivatkozott, hogy bennfentes kereskedelemnek minősül, amennyiben Orbán Viktor előbb tudta, hogy be fog dőlni a Quaestor, és erről szólt Szijjártóéknak, hogy gyorsan vegyék ki minden pénzüket, illetve állampapírjukat Tarsoly cégéből. Telefonon utasították a Quaestort a külügyből Minden szabályt átlépve került ki a MNKH pénze a brókerbotrány előtti pillanatokban. Kiderítettük, hogy ki adta oda az állam pénzét a Quaestornak. Az ügyészség azonban hamar elutasította a feljelentést azzal az indoklással, hogy ez szerintük nem bűncselekmény. Polt Péterék azzal érvelnek, hogy szerintük csak az lett volna bűncselekmény, ha Orbánék a magyar államkötvény árfolyamának megbuherálásával trükköztek...

Forrás: index.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ja kérem ha a Polt keze is benne volt akkor mire számíthatunk.
glorianna
Ez is van olyan "jó" érvelés, mint Matolcsy tudatának értékelése.
kakaósbögre
jójó,de akkor ne legyen panasz a hirtelen felindulásból elkövetett akasztásra sem. mert kinéz.erősen.
papa.49
A pofátlanságuk már tényleg nem ismer határokat, fiúk ennek nagyon csúnya vége lesz, erősen hajtotok arra hogy úgy járjatok mint a Csau járt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.