Budapest — Ez hihetetlen: Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem szólalt fel a Parlamentben. Az Országgyűlés a héten fejezte be a tavaszi időszakát, s statisztikák szerint 12 képviselő meg sem mukkant. Köztük van a DK elnöke is, igaz, neki több magyarázata lehet rá, mint Budai Gyula, Farkas Flórián, Selmeczi Gabriella vagy Tiffán Zsolt fideszes képviselőnek. A DK-nak nincs frakciója, így képviselői függetlenek, ami miatt a legtöbb esetben nem kaphatnak szót. A legbőbeszédűbb Rétvári Bence (KDNP) volt, ő 232 felszólalása alatt 12 órát és másfél percet beszélt. A T. Ház a mostani ülésszakban 140 törvényt fogadott el – egy nem ment át az Alkotmánybíróságon –, s összesen 460 órányit ülésezett. Blikk-összeállítás

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
460 órát üléseztek. Akkor annyival kell kifizetni is őket. A többit keressék meg a jogi, közgazdasági, agrár, kommunikációs végzettségükkel a versenyszférában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.