Orbán Viktor jogi játszmába kezdett, hogy ne kelljen alkalmaznia az unió bevándorlási szabályait - írja a World Politics Review. Csakis belpolitikai célokat szolgál a migránsellenes érzelmek felkorbácsolása, viszont tökéletesen beválik. A cél e tekintetben az, hogy híveket csábítson el a Jobbiktól.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"A legtöbb migráns átlagban két napot tölt magyar földön, azaz jelenlétük nem érződik olyan akut módon, mint a görögöknél vagy az olaszoknál. Egy adott pillanatban összesen kétezer illegális határátlépő halad át az országon, ám ha a magyarok visszakapnák mindazokat, akik először náluk léptek az EU területére, akkor hirtelen hatvanezer főről kellene gondoskodniuk."
vizinyuszi
Nemcsak ránk veszélyesek, hanem az összes európai országra, ahova beteszik a lábukat.
Anna Mária
@vizinyuszi: Te csak ne aggódj Európáért, inkább azon agyalj, hogy a nácik miféle veszélyt jelentenek Magyarországra. Egyebek között azt, hogy Magyarország egyszer csak kívül találja magát az Európai Unión.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.