Aki tizenöt éven át megszokta, hogy magyar NB I-es labdarúgó-mérkőzést néz a Sport TV-ben, az ezentúl a kereskedelmi adón nem láthat közvetítést. Hosszú huzavona után ugyanis eldőlt: magyar bajnoki meccset ezentúl csak a közmédia új sportcsatornája, az M4 sugároz. hirdetés A Sport TV-nek az MLSZ-szel megkötött szerződése négy esztendőre szól, vagyis még egy bajnoki évig érvényes. A Magyar Labdarúgó Szövetség a kereskedelmi televíziótól és az MTVA-tól idényenként 3,54 milliárd forint kapott a közvetítési jogokért. A két adó osztozott a meccseken, a legutóbbi időben például az előbbin három, az utóbbin négy találkozó volt látható. Csütörtökön hosszú tárgyalássorozat után, alig két nappal az NB I-es rajt előtt (hm...) eldőlt: a köztelevízió ma induló új sportcsatornája, az M4 nyerte meg a versenyt, a Sport TV lecsúszott a mérkőzések sugárzásáról. "A kereskedelmi céget anyagilag bizonyosan kompenzálták, de hogy mennyivel, arról hivatalos információt nem adtak...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gondolom hogy micsoda megkönnyebbülés a Sport TV nek hogy nem kell többé szarakodni a nézhetetlen Felcsút meccsekkel és még anyagilag kárpótolják is őket a mi adónkból.

A reformok működnek, de még mennyire.
kkalman
@Dr. Felipe: A Sport TV vezetősége vasárnap a budapesti Szent István Bazilikában hálaadó misét, Tedeumot. mondat, hogy megszabadult az NB I-től, és még pénzt is kapott érte.
Commneter
@Dr. Felipe: Na látod, mondom én, minden kárban van haszon!:xP

A vakok meg nemigen nézik sem a Puskás Akadémiát, sem a többit ... nekik ezért, töknyóc!:xD

Egyébként viszont, a ma indult M4 műsora így (is) közkincs, ami van s, hogy "nincs" az pedig!:xDD
Gratulálok is innen az M4 stábjánák ... Szujó Zoliék fantasztikus műsort hoznak ott ma is össze ... ?!:U.o

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.