Ősszel már biztosan lesz munkája Vajna Tímeának: a Dorottya Palace-ban berendezett gyémántüzlet ügyes-bajos dolgait fogja intézni - írja a Népszabadság.

A bolt mögötti tulajdonosi háló Szingapúrig vezet, s a cégek érdekeltségébe tartozik a Nobu étterem is.

A lap szerint a kialakítandó luxusüzlet munkálataiba még nem fogtak bele, legalábbis az utcáról ennek nem sok jelét látni, de a partnerként kiválasztott, Szentendrén működő Caprice International Hungary Kft. oldala szerint a nyitásra olyan nagyon sokat azért már nem kell várni. 

Gyémántüzletet nyit Andy Vajna és neje

A gyémántkereskedelemmel foglalkozó társaság oldalán ugyanis a napokban azt lehetett olvasni, hogy a készlet erejéig rendkívül kedvező, 40 százalékos akció érvényes egyes ékszerekre. Az „extrém” leárazást a társaság a Dorottya Diamond Palace nyitásával indokolta.

A vállalatnál nem válaszoltak a Népszabadság kérdésére, hogy milyen formában kívánnak részt venni a szalon működésében. De a beszámoló szerint aligha kérdéses, hogy kinek a szalonjáról van szó, hiszen Vajna Tímea február elején a Facebookon posztolt arról, hogy megkezdi tevékenységét, más mellett a PR-munkát a Dorottya Diamond Palace-nál.

A cégbírósági adatok szerint a szalon mögött álló, Andy Vajna és felesége érdekeltségébe tartozó társaság már hónapok óta létezik, egy Odikon Kft. néven futó társaságot kereszteltek át Dorottya Diamond Palace Kft.-re decemberben. Februárban aztán az üzletviteli tanácsadással foglalkozó vállalkozás főtevékenységét is megváltoztatták óra- és ékszer-kiskereskedelemre.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Egyébiránt-BRILIÁNS ÖTLET-itt kő -kövön nem marad-ha rubintosréka,sarkoskata,vagy rühellke saját virgácsain állva ki lesz állítva a kirakatba-már pedig ki lesz-vasár és ünnepnap kivételével mert akkor GYÓNNI MENNEK.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Nem tehetek róla, a Dorottyáról nekem a Giró-Szász és sógora jut eszembe...
fütyi
Az egyéniségéhez jobban menne, ha szex boltot nyitna. Akkor talán hamarabb teherbe esne a kedves Timike.
fütyi
@bakegya: Figyuzz, az Ő templomukban nincs gyónás! Remélem érted a célzásomat. Köszi.
bakegya
@fütyi: persze hogy értem.Na látod többek közt ezért is szerettem volna mindíg rezerválni.
karma1
Mi a f@szomat nyisson, mézeskalácsos boltot nem nyithat, sütni nem tud!
kukac50
Andy Vajna egy megélhetési bevándorló el kell zavarni! Neki miért nem kell pénztárgép ami a NAV-hoz van bekötve? Miért nem kell adót fizetni Neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.