Ősszel már biztosan lesz munkája Vajna Tímeának: a Dorottya Palace-ban berendezett gyémántüzlet ügyes-bajos dolgait fogja intézni - írja a Népszabadság.

A bolt mögötti tulajdonosi háló Szingapúrig vezet, s a cégek érdekeltségébe tartozik a Nobu étterem is.

A lap szerint a kialakítandó luxusüzlet munkálataiba még nem fogtak bele, legalábbis az utcáról ennek nem sok jelét látni, de a partnerként kiválasztott, Szentendrén működő Caprice International Hungary Kft. oldala szerint a nyitásra olyan nagyon sokat azért már nem kell várni. 

Gyémántüzletet nyit Andy Vajna és neje

A gyémántkereskedelemmel foglalkozó társaság oldalán ugyanis a napokban azt lehetett olvasni, hogy a készlet erejéig rendkívül kedvező, 40 százalékos akció érvényes egyes ékszerekre. Az „extrém” leárazást a társaság a Dorottya Diamond Palace nyitásával indokolta.

A vállalatnál nem válaszoltak a Népszabadság kérdésére, hogy milyen formában kívánnak részt venni a szalon működésében. De a beszámoló szerint aligha kérdéses, hogy kinek a szalonjáról van szó, hiszen Vajna Tímea február elején a Facebookon posztolt arról, hogy megkezdi tevékenységét, más mellett a PR-munkát a Dorottya Diamond Palace-nál.

A cégbírósági adatok szerint a szalon mögött álló, Andy Vajna és felesége érdekeltségébe tartozó társaság már hónapok óta létezik, egy Odikon Kft. néven futó társaságot kereszteltek át Dorottya Diamond Palace Kft.-re decemberben. Februárban aztán az üzletviteli tanácsadással foglalkozó vállalkozás főtevékenységét is megváltoztatták óra- és ékszer-kiskereskedelemre.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Egyébiránt-BRILIÁNS ÖTLET-itt kő -kövön nem marad-ha rubintosréka,sarkoskata,vagy rühellke saját virgácsain állva ki lesz állítva a kirakatba-már pedig ki lesz-vasár és ünnepnap kivételével mert akkor GYÓNNI MENNEK.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Mégis mit vegyen?! Mondjuk bárányhimlőt "kap" az ember ingyen, azt nem kell venni...ja és Timike még dolgozni is fog!
nezelodo
Tényleg nem tudtam miért érzem magam ilyen galádul, de már tudom, ez hiányzott nekem is. Remélem a szunyókapapa lesz a portás a szatócsüzletben, és vigyáz, nehogy bemenjen az amcsi adóhatóság embere..
Commneter
Hát nem hinném, hogy lehet "gyémántibb" bármi és bárki, mint Timike meg a Véntrotty!:&
bakegya
ÜGYES-BAJOS MUNKÁLATAIVAL MÁR ELÁRASZTOTTA A FÉL VILÁGOT-engem az foglalkoztat mennyit használhatok fel az ADÓFORINTJAIBÓL A HAJLÉKOMIG VEZETŐ KÖZÚT-FÖLDÚT KIVITELEZÉSÉNÉL.
human
De jó is látni, ahogy a költségvetés finanszírozza Vajnát és Timikéjét. Nem szabad őket az út szélén hagyni. Ha ők nem lennének ez az ország kevesebb lenne kb 200 kilóval.
lampa laz
@eszegfu: két év múlva meg leszázalékolják, mert belerokkant a "munkába"..
Tudod, ezek már irritálóbbak a parlagfűnél is.
eszegfu
@bakegya: 8:18 Szerintem az ut kivitelezésénél ne számitsál Vajna pénzére! Ki van ez "módolva"... mármint hogyan is tud meguszni 1-1 adót.
bakegya
Egyébiránt-BRILIÁNS ÖTLET-itt kő -kövön nem marad-ha rubintosréka,sarkoskata,vagy rühellke saját virgácsain állva ki lesz állítva a kirakatba-már pedig ki lesz-vasár és ünnepnap kivételével mert akkor GYÓNNI MENNEK.
eszegfu
@lampa laz: 8:30 Akkor most aggódhatunk ezért is! Meg a másik: ki fogja "elverni" Vajna pénzét, ha Timike dolgozik (nem lesz ideje rá)!? Sz@r ügy!
human
Eszembe jutott egy vicc.
A hatvan éves bácsi elvesz egy húsz éves lányt. Ismerőse megkérdezi:
- És abba belegondoltál, hogy mi lesz veletek húsz év múlva mikor te 80 ő meg 40 lesz?
- Hát majd, lecserélem egy fiatalabbra. - mondta az öreg.
lampa laz
@eszegfu: tudom ez a pillanat soha sem fog bekövetkezni, de szeretném látni timicicát amint a kínai "luxus" áruházban vásárolgat hólyaggal a háta mögött, aki roskadozik a szatyrok alatt...
human
@lampa laz: Álom álom, édes álom. Ezeknek 5 éve alatt annyi pénzt szedtek össze, hogy generációkon keresztül nem kell dolgozniuk. Mint a régi nemesség. Voltak birtokaik, intézőik, szolgák, parasztok. Nekik már csak partykat kell rendezni. Kétségtelen, hogy a fidesz szavazóknak egyből erekciója lesz, ha arra gondol, hogy egyszer majd újra urak és úrhölgyek lehetnek.
bakegya
@eszegfu: hát nem egészen úgy van az-egy levegőt vagyok kénytelen szívni vele. A VÉN SZIVARNAK a tulajdonában több ingatlan is van a faluban-akkor még a kurmányzÓ barátainak névsorát föl se soroltam.
szaboria1
Ügyes húzás megint a társtulajdonoson keresztül viszik ki a pénzt megint.
Hellcat
Erre mit mondjak...az egyetlen dolog ami ettől kijöne a számon az a hányás.
lampa laz
@human: ha nem kapjuk ki a kezükből ezt a gyeplőt, akkor tényleg úgy lesz ahogy írod.
bakegya
@human: @lampa laz: -NAK ÍRTAD AMIT ÍRTÁL,TISZTELETBE IS TARTOM-DE nem igazán pontos valóságtartalommal töltötte meg a fejed a feudális,de méginkább a hűbéruralmi rendszer tekintetében történelemtanárod a fejedet-
Csakkk J.ATTILÁT idézNÉM EBBEN A GUTAÜTŐ MELEGBEN-"Locsog a felszín,s hallgat a mély"-egyéb iránt nem igazán vannak azzal sem tisztában a magyarok,hogy apai ágon az ÁRPÁDHÁZIAK KIHALTAK,DE ANYAI ÁGON A POPULÁCIÓBAN MÉG BŐVEN JELEN VANNAK-EZT KÉSZEN TÁLALJA MA IS A GENETIKA CSODÁJA.
A TEKNŐSÖK POPULIZMUSÁT(elferdített értelmezés) IS ANNAK KÖSZÖNHETJÜK HOGY ŐK IS TISZTÁBAN VANNAK VELE ,EBBEN A POPULÁCIÓBA NEM FÉRTEK BELE,TEHÁT BE KELL FOGLALNI ERŐSZAKKAL.
eszegfu
@bakegya: 9:02 Nem tudhattam, hogy ilyen "uri" szomszédaid vannak! Akkor pedig van egy kis esélyed, hogy Vajna "utcáját" ingyen is megcsinálják... nem tudom.
bakegya
@eszegfu: sajnos-itt ugráknak körülöttem-két hatalmas vállalati üdülőt ajándékoztak neki is -
JAJMÁR
Timike "saját lábakat" szeretne? (jelzem, és ezt a cikket el nem olvasom, csak a címből következtetem) de én is mielőbb leválni igyekeznék, ha ezzel a pasival kellene... úgy a következő másodpercben és azonnal.
(De remélem, hogy alaposan megfizeti az árát :) )
eszegfu
@lampa laz: Ahogy Human irta, sajnos a büdös életben nem lesznek kénytelenek a "kinai plázában" vásárolni! Viszont pénzzel egészséget nem lehet venni! Olvastam, hogy sziv-zürjei vannak Vajnának és Timike mennyire óvja, ápolja... hát bizony a 70 év már elég szép kor.
eszegfu
@bakegya: 9:40 Azt hiszem ez Neked felér egy büntetéssel... nem elég, hogy tudjuk, látjuk, halljuk ezt a nagyon gyors gazdagodásukat, jólétüket, amivel még kérkednek is...de mi legalább nem "szivunk egy levegőt" velük!
gazdag dezső
Igazán gusztustalan kép a kirakott mellekkel !Ilyenek az útszéleken vannak! Ahol ez megengedett,de nem ilyen helyzetre való!! Ahol pénz van ott nem mindig párosul a józan gondolkodással ! Szegény Vajna ?Egyszer talán még ő is a helyére kerül ! A börtönbe,mert ő jobban megérdemelné mint a Stadler !
köhögő bolha
@gazdag dezső: A mellek még hagyján,de az a lófej!
human
@gazdag dezső: Vajna nem is azért vette el, hogy jókat beszélgessenek, nem gondolod?
prielle
Vajna ékköve, gyémántja Timike, végre "becsületes" dolgozó lény lesz! Szikrázó szépsége és elméje elhomályosítja a gyémántok csillogását, aggódom, hogy befuccsol "keservesen" összekuporgatott boltjuk! Ígérjük, adóforintjainkkal kihúzzuk a bajból őket!
Azért, jókat röhöghetnek a kis csóró, gürcölő embereken, főleg, hogy hagyják mindazt, ami ebben az országban megy!
dömdödöm
Mennyé te oda ahol eddig voltál , aztán gyere dec 6 -án , várnak a kölkök !
Lepényleső
Nem az a baj,hogy ő ilyen profilú üzletet nyit,a baj az,hogy én még levegőt sem vehetek ott.
Igaz,a rabszolga örüljön,hogy élhet-talán vízen? A hazafiak Amerikából jönnek,s feddhetet-lenek?
Clavigo
Vazzze...ez a paripa arcu p..i.csa eláshatná magát...Majd a Hugi karban és szájban tartja a lottyadt Herét.
lampa laz
@eszegfu: 9:42-re, azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy a koporsón nincs zseb...
mariaberta
Hát mit is nyitna szegény milliárdos neje? Ekkora ,,,,, izét régen láttam.
mariaberta
Cicijeit kirakja, Endikét hóna alá kapja, és megnyílik az út az "üzlet" felé.
volvós
Ez a rozzant 3,14-cha " a gyémántüzlet ügyes-bajos dolgait fogja intézni ..."
Na kecskére a káposztát, üzletileg nulla csajszi... Egyhez ért : " orális " !!!
paolo006
De gonoszok vagytok. Ilyeneket írni az álompárról!? Mondhatom, szép dolog. Tímea őszinte tiszta szerelemből ment hozzá ehhez az undorító ocsmány tolvaj szarházi féreghez. Miért ? Van ilyen. Nem?
Desischado
Hányhatnékom van! Bánt hogy még mindig rajtunk élősködnek! Ez a rihe nyilván érti a dolgát, de nem lennék a helyében, annyi szent! És ilyen közönséges ruhát felvenni, a mellét nem kéne ennyire mutogatni! Látszik, hogy "viselkedni" nem tud, és soha a büdös életben nem is fog! a továbbiakban maximálisan osztom kedves kommentelő társam, Paolo006 véleményét!
lampa laz
@Desischado: ezek már nem mellek, hanem lógó csöcsök, pedig lenne rá pénze, hogy kitömesse. Bár akkor az öreg nem érné föl, csak sámliról.
eszegfu
@lampa laz: 20:09 Ezt a mondást még nem hallottam...kösz.!
eszegfu
@lampa laz: 6:03 Szerintem akárhová is felvarrathatná a melleit...ugy sem lesz szebb! Az ember külső megjelenése adott, a természet igy intézte, ez rendben is van. A "belsejével" van inkább gond, amit egy jó plasztikai sebész sem tud szebbé varázsolni.
lampa laz
@eszegfu: igen, ebben teljesen igazad van.
eugen4402
Nem tehetek róla, a Dorottyáról nekem a Giró-Szász és sógora jut eszembe...
fütyi
Az egyéniségéhez jobban menne, ha szex boltot nyitna. Akkor talán hamarabb teherbe esne a kedves Timike.
fütyi
@bakegya: Figyuzz, az Ő templomukban nincs gyónás! Remélem érted a célzásomat. Köszi.
bakegya
@fütyi: persze hogy értem.Na látod többek közt ezért is szerettem volna mindíg rezerválni.
karma1
Mi a f@szomat nyisson, mézeskalácsos boltot nem nyithat, sütni nem tud!
kukac50
Andy Vajna egy megélhetési bevándorló el kell zavarni! Neki miért nem kell pénztárgép ami a NAV-hoz van bekötve? Miért nem kell adót fizetni Neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.