Emlékeznek még az orosz cégre, amiről Mészáros Lőrinc elfelejtette, hogy az övé és azt állította márciusban, hogy már rég eladta benne a részesedését? Az Átlátszó kiderítette: az orosz adóhatóság honlapján található legfrissebb cégadatok szerint valójában csak ebben a hónapban, július 9-én adott túl rajta.

Az egymillió rubeles (kb. 5 millió forint) törzstőkével rendelkező Magyar Kft. nevű cégében 33 százalékos érdekeltséggel rendelkezett Mészáros Lőrinc. A felcsúti polgármester mellett még két másik tulajdonos szerepelt: egy orosz nő, Ljugyisjeva Karina Alexandrovna, aki szintén 33 százalékos tulajdonrészt birtokolt, valamit az előzetes letartóztatásban lévő Kiss Szilárd korábbi agrárattasé, aki a maradék 34 százaléknyi részesedéssel rendelkezett.

Most Mészáros és Ljugyisjevna Karina részét is maga a cég, a Magyar Kft. vette meg. Kiss Szilárd agrárdiplomata 34 százalékot érő tulajdonrésze nem változott a cégben, így lényegében az éppen előzetes letartóztatásban lévő volt attasé a cég egyedüli tulajdonosa – írta a lap.

Mint ismert, miután Mészáros az orosz céget nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában, ami miatt feljelentette őt Tényi István fideszes önkormányzati képviselő. A rendőrség viszont nem indított nyomozást az ügy miatt, miután képtelenek voltak megtalálni az orosz céget.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Érdekes, a magyar rendőrség nem találta meg, a csuti gázbúvár meg szépen eladta!!!Igy kell ezt csinálni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Egy vicc jut erről eszembe: "...nagyapám a halálos ágyán adta el nekem az óráját" - Woody Allen
Pálinkafőző Rézüst
@Strong: azé a habonyos pubit se haggyuk ki...:)
Pálinkafőző Rézüst
@bakegya: tegnap, 21:22-re: nemtommit írtál, de a ha hernyike töröltette, igazad volt...:D
Vizual
Az, hogy nem tudja ? Hát na és ? Ahhoz bunkó. De ami mögötte van azt kellene feszegetni ezt a senkiházit meg feljelenti, ezerszer, mindenhol. Ha Orbán kimenti és majd elítélik, mert eljön az idő, Orbán bűnlajstromán ez lesz a legkisebb tétel.
Csizmás Kond
@human: Ez is egy válasz és meg is értem...
Abzug62
@human: Jól látod: ha a jobboldal csal, lop, hazudik, az rendben van. Ha baloldalira valaki csak ráhúzza az ügyet, már rabláncon viszik. Ilyen országban élünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.