Emlékeznek még az orosz cégre, amiről Mészáros Lőrinc elfelejtette, hogy az övé és azt állította márciusban, hogy már rég eladta benne a részesedését? Az Átlátszó kiderítette: az orosz adóhatóság honlapján található legfrissebb cégadatok szerint valójában csak ebben a hónapban, július 9-én adott túl rajta.

Az egymillió rubeles (kb. 5 millió forint) törzstőkével rendelkező Magyar Kft. nevű cégében 33 százalékos érdekeltséggel rendelkezett Mészáros Lőrinc. A felcsúti polgármester mellett még két másik tulajdonos szerepelt: egy orosz nő, Ljugyisjeva Karina Alexandrovna, aki szintén 33 százalékos tulajdonrészt birtokolt, valamit az előzetes letartóztatásban lévő Kiss Szilárd korábbi agrárattasé, aki a maradék 34 százaléknyi részesedéssel rendelkezett.

Most Mészáros és Ljugyisjevna Karina részét is maga a cég, a Magyar Kft. vette meg. Kiss Szilárd agrárdiplomata 34 százalékot érő tulajdonrésze nem változott a cégben, így lényegében az éppen előzetes letartóztatásban lévő volt attasé a cég egyedüli tulajdonosa – írta a lap.

Mint ismert, miután Mészáros az orosz céget nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában, ami miatt feljelentette őt Tényi István fideszes önkormányzati képviselő. A rendőrség viszont nem indított nyomozást az ügy miatt, miután képtelenek voltak megtalálni az orosz céget.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Érdekes, a magyar rendőrség nem találta meg, a csuti gázbúvár meg szépen eladta!!!Igy kell ezt csinálni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nem volt a tudatában...oszt jó napot.
dr. prédikátor
Érdekes, a magyar rendőrség nem találta meg, a csuti gázbúvár meg szépen eladta!!!Igy kell ezt csinálni!!!
Bercifiu
Ez a fa--sfej még a saját tökéről sem tudja, hogy van. Ugyan tudja e, hogy még tanácselnök?
Toby
Figyeld !

"A rendőrség viszont nem indított nyomozást az ügy miatt, miután képtelenek voltak megtalálni az orosz céget."

Az Átlátszó -minden nyomzatai hatáskör és illetékesség nélkül - megtlálta !

A Cosa Nostra plakátőrsége jól teljesít ! Ja és működnek a reformok is...
papa.49
Érdekes milyen feledékeny ez a pacák, de a suskát azért nem felejti el kivenni a vállalkozásaiból, hogy a holló mondja a szemének ,,csecse bogyó,,)))))))))))
Hari
Ez aztán a jó kalmár. Kitől tanulhatta ? Iosif Broztol, vagy Kaja Botrányoktól?
nyanya001
Fidesz nyaloncok !
kis is a tolvaj ?
Ami nincs azt eladja ? Hogy is van ez ?
Hari
@dr lópicigáspár: nem, mert az tudod kié. De ha nem tudod, akkor mindent eladhatsz, csak a neved legyen Mészáros Lőrinc, meg lakják egy miniszterelnök falujában, a stadion mögött balra.
bencemacska
Elfelejtette, van egy cége Oroszországban, elfelejtette, hogy felvett az egyik cégéből 1 milliárd osztalékot.
Nem kellene a megtalálókat megjutalmaznia? Elvégre sokat kerestek neki! A megtalálót meg mindig a megtalált tárgy értékével arányos jutalom illeti meg!
Vagy már betyár becsület sincs? Vagy nem is tudja mi az?

Ez az egész ember egy talány!!!
human
@Bercifiu: Nyugodj meg nagyon is jól tudja, hogy itthon és külföldön milyen cégei vannak. Sajnos az a tudat sem nyugtat meg, hogy a fidesz fanok is át vannak verve az ellenzékiekkel együtt.
human
@nyanya001: Nem "tudatosult" benne, hogy az övé. Tudod manapság ennyi elég az ügyészségnek (ha fideszesről van szó). Eladni is csak azért adja el tudod, mert nem akar törvénytelen jövedelemre szert tenni. :/
Csizmás Kond
...mert ugye akinek van valahol valami részesedése az kimondottan az övé...
...az ilyen pukkadozásokkal szerintem nem kérkedni kellene hanem szégyelleni...
human
Tiborcz és Mészáros cégeladásáról nekem a forró krumpli játék jut eszembe. Valamiért szabadulnak azoktól a cégektől, amikkel megégethetik magukat.
human
@Csizmás Kond: Ő annyira szerény volt, hogy be sem vallotta az adóhatóságnak :)
nyanya001
@human: Én is eladnám a rózsadombi villámat, ugyan nem tudom van e
és főleg hol, de nagyon eladnám pár száz milláért csak az a bajom vele,
hogy rövidesen kattanna a bilincs rajtam !
Hiába én nem a csuti szarka haverja vagyok !
(nem is szeretnék ! )
Csizmás Kond
@human: ..a bevallást nem tudom miért nem tette meg...szerintem csalt de a részesedés még akkor sem jelenti azt hogy az övé.
Amúgy az adóbevallásban a jövedelmező dolgokat kell felsorolni...ha ez nem jövedelmezett akkor nem is szerepelhet ott...esetleg...
levi
Imádom az ilyen kreatív fantomcég neveket: Magyar kft. Búzakalász kft meg a tököm tudja mi...senki sem tudja mit csinálnak ezek a cégek, csak szépen forog bennük a pénz.
Rózsika Hatházi
Márciusban azt állította, hogy már eladta, oszt közben meg csak júliusban adta el. Hát istenem! Mint a régebbi mesékben, Mészáros Lőrénél is három napból áll az év.
zöldszem
@nyanya001: Nekem van egy villám a Rózsadombon. Add el jó pénzért, felezünk!-:))))
kepkezelo.com/images/u9pk47zayju1xcih34t1.jpg
nyanya001
@zöldszem: Oké, eladom a nevedben, de a bilincset nem vállalom ! :))
zöldszem
@nyanya001: Tudod az a szomorú, hogy ma-holnap, jobb körülmények között lehet élni a börtönbe.
Hmm, sok kórházi elfekvő?!
human
@Csizmás Kond: Azért az is érdekes, hogy Kis Szilárd aki éppen előzetesben ül (valami prostik futtatása miatt többek közt) szintén tulajdonos a cégben. A céget pedig a Quaestor által üzemeltetett moszkvai vízumközpont címre jegyezték be. Elég közel került a bűnözői körökhöz Orbán haverja.
Csizmás Kond
@human: ...részvényem nekem is van (nem kell berezelni nem sok)...de fogalmam sincs hogy még kinek vagy hánynak van és kik azok...most akkor maffiózó is lehetek ?
human
@Csizmás Kond: Elképzelhetőnek tartod, hogy egy 33%-os tulajdonos nem ismeri a másik 34%-os tulajdonost?
justhpeter
Mészáros emlékezete szelektív mint a végbélsár. Az is külön volt mielőtt összegyűlt volna.
Csizmás Kond
@human: Az az üzlet nagyságától függ...ismerhette sőt valószínű hogy ismerte de az még senkit nem minősít.
Amúgy a legtöbb ilyen üzlet a pénzmosásról szól...az egész világon.
human
@Csizmás Kond: Ja hát ha fideszes mos pénzt az akkor rendben van. Szerintem pedig nemzetbiztonsági kockázatát is kell vizsgálni Mészárosnak. És mivel Orbán udvari mindenese Orbán Viktort üzleti és vagyoni helyzetét is át kell világítani. Biztos szép vastag szálon kötődnek egymáshoz a delikvensek.
bencemacska
@Csizmás Kond: Az a kérdés, hogy NyRT-ben van, vagy ZRT-ben!
bakegya
@human:ahol nem volt,ott lett-de már csakkk akkor amikor a pénzért kellett menni.A vicctor kütte,késve-ü pedig keményen megdolgozott érte és ment.Most ,volt-nincs.POLT MONDJA:FENE BÁNJA-VICCTOR MONDJA:akinek nem tetszik,menjen bíróságra...és ÍGY MEGY EZ AZ IDŐK VÉGEZETÉIG.
human
@bakegya: Vagy amíg ki nem nyílik a bicska a zsebünkben.
Csizmás Kond
@human: ...sőt mivel állítólag Isten teremtménye még a mennyországba sem árt navosokat küldeni...
A fél országot be lehetne ezen az alapon záratni...
Csizmás Kond
@human: ...és nem azt mondtam, hogy ha fideszes akkor minden rendben, hanem azt hogy épp azok is ugyanekkora gazemberek akikért annyira odavagy sőt te vagy az akinek nem mindegy...
human
@Csizmás Kond: Egy milliárdos csalás és mondjuk egy be nem vallott traktor eladás közt ne akarjál már egyenlőséget tenni. Az egyik nagysága miatt ugyanis költségvetést befolyásoló tényező a másik meg nem. Értem én, hogy neked itt az a dolgod, hogy mindenből megpróbáld kimosni a Orbánt és udvartartását, de annyit tanulhatnál az itt többségében bal oldali érzelmű embertől, hogy tudunk önkritikusak lenni. Azaz nem legalizáljuk a mi oldalunkon történt csalásokat (Simon Gábor pl). Vagy a fene nagy büszkeségetek ezt nem engedi?
human
@Csizmás Kond: Most látom mit írtál utoljára. Valakivel nagyon kavarsz. Soha nem védtem azt akinek nyilvánvalóan baj van a füle mögött. Ha visszaolvasod magad rájössz, hogy te véded a védhetetlent, a nyilvánvalóan csaló politikusokat.
coyote3
Reggel felébredt és egyszercsak hopp volt egy 33 %-os cégrésze :) Szokás ez a fideSS-ben ...
Mézike
@coyote3: Hát na!
Éjjel kéjes leányálma volt és ...
Csizmás Kond
@human: Nem teszek sem különbséget sem semmit mert nem ismerem a nagyságrendeket.
És hogy érthető legyek nem mosdatok senkit sőt nem is pártolom mert ezek nem találnak az én felfogásommal. mindenki védje meg magát.
A nagyságrendeket nem tudjuk tehát az aki mellébeszél az nem én vagyok azt sem tudjuk pontosan, hogy egyáltalán volt-e nagyságrend. Az itt elfolyt eszmecserék legtöbbje köztük a tied is nem az igazságérzetből fakad hanem eszmei hozzáállásból. Olyasmiket próbálsz bizonyítani amiről fogalmad sincs...de azért persze én vagyok a rossz fiú..
Ha ennyire pontosak az értesüléseid mennyi is volt az az összeg amiről nem tett adóbevallást ?
...és nyilvánosan csak annak van vaj a füle mögött akire a bíróság rá tud bizonyítani valamit...ez mindig is így volt és mindig is így lesz ,a többi csak spekuláció vagy rágalom bárki részéről is érkezik.
Az hogy az adott infók birtokában ki miként próbálja megközelíteni a dolgokat nem védelem csak vita ami arra jó, hogy eltöltsük az időt.
Arra haragszol hogy nem kiáltok veletek együtt egyből kígyót békát Mészárosra...miért kéne azt tennem...vagy te miért kell épp azt tedd ?...erre az utolsó kérdésemre nagyon szeretném ha válaszolnál..
Hari
Mészárosra is igaz az anekdota: Kohn bácsi egyszerű házalóból kereskedelmi lánc tulajdonos lett az évek során. A gyerekei állandóan unszolták, hogy leltározzanak, hadd tudják meg mekkora lett a vagyon. Az öreg berágott, azt mondja: akármelyik áruházban vegyetek le a polcról egy tucat lábost, néhány fakanalat , nos a többi a nyereség...
volvós
----" A rendőrség viszont nem indított nyomozást az ügy miatt, miután képtelenek voltak megtalálni az orosz céget." -----

Na ezt próbálná egy ellenzéki párt tagja...
sanyibácsi emberei ráugranának a nyakára !!
De a vezér pénzörzöjére nem vonatkozik a NAV-törvény !!
Toby
Pintér és polt bűnözők már régen megértek egy sopronkőhidai wellnessre !
Mocskos bűnpártoló bagázs !
Abzug62
@human: Szerintem feleslegesen vitázol a csizmás egérfogóval, félrehúz a gondolkodása! Ha ezt, amiről a cikk szól, egy baloldali csinálta volna, más börtönt követelne, így meg csak hablatyol.
human
@Abzug62: Nem értem, hogy a nyilvánvaló lopást miért védi. Persze ő jobboldali gondolkodású, ott mások az értékrendek.
Pálinkafőző Rézüst
Na emberek, bejíratkosztam egy ókájés gásszerelő tanfojjamra! Hátha nekem is bejön...
Pálinkafőző Rézüst
@human: a jobboldaliság nem egyenlő a lopással! Ráadásul kis megmaradt hazánkban nincs valódi klasszikus, szociálisan érzékeny, a nemzet jövőjében gondolkodó jobboldali párt. De nemcsak ilyen semmilyen nincs...Sajnos...:(((
panellproli
Ahogy a harácsolást megtanulta a barátjától úgy a hazudozást is
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Szurkolunk neked hogy sikerüljön, de ugye ahhoz hogy haladjál is a hazugovics valagával is közeli ismeretségbe kell kerülnöd, bár én nem tartom valószínűnek hogy megteszed)))))))))
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@bakegya: Hát tényleg érdekes, hogy Orbanisztánban a Nemzeti Bank elnöke bajban van a számokkal, a legsikeresebb vállalkozója annyira szétszórt, hogy azt sem tudja, hogy milyen cégben tulajdonos, a NAV elnöke (és munkatársai) korrupcióba keveredett, Orbán tanácsadója időseket ver meg az utcán. De tudod az aljasságot, sunyiságot és kapzsiságot is nevezhetjük értékrendnek.
Fradigege
ejh, de átlátszó. Lebukott vele, majd túl kellett adnia, mert borult volna, mint Rottenbiller.
human
@Csizmás Kond: Válaszold meg te. Dolgozz meg a pénzedért :)
kkalman
Lőrinc barátnak sürgős orvosi segítségre van szüksége, mielőtt kóros feledékenysége elhatalmasodik rajta. Ajánlani tudnám neki a sopronkőhidai bv. orvost.
human
@Pálinkafőző Rézüst: A fidesz magáról azt hirdeti, hogy ő az egyetlen keresztény jobboldali konzervatív párt és mindent meg is tesz Orbán, hogy ez így maradjon. Amit 5 éve csinálnak az viszont az ország zsebre vágásáról szól és elhallgattatásáról azoknak akik ezt vizsgálnák. Ha valaki azt akarja, hogy ez az értékrend ne legyen egyenlő a jobboldalisággal, akkor tessék új pártot alapítani.
nezelodo
Mennyi gáncsoskodás éri a világraszóló, már majdnem megvalósult ötletet! Ezek a gáncsoskodók nem igaz magyarok, képesek voltak megakadályozni, hogy Puskás-Fidesz-Mészáros Mangalica szalonna kerüljön minden orosz, kirgiz, azeri, türkmén, grúz, és tatár stb. asztalára. Az özvegy pedig még megsértődik és olasz cipőkre áll át az üzletben, egykori cipőgyáros átmeneti élettársa emlékére, amikor a száguldó közelebbi barátságba került a Mr. Alkohollal.
Desischado
Maffiáéknál ez a szokás! Megy gőzerővel a pénzmosás, és a rablás, amúgy nemzethy módra!
Remélem, megérem még, hogy életfogytiglanra ítéli őket egy párttalan bíróság!
swordigo
Majd amikor az országot is eladja, és azt mondja, nem tudta, hogy van benne része:-)))
Törölt felhasználó
Először is kíváncsi lennék milyen alapon használható a "Magyar" Kft. A "Magyar" mint minőségi jelző is félrevezető, ebből már volt is precedens "magyar pénzverde kft". Tehát önmagában a "Magyar" kft. szerintem nem használható, további jogi problémákat is felvet a jogi oltalmak terén a névhasználat... Másodsorban pont a fidesz vezette be, hogy pl város nevekért fizetni kell a cég névben pl "Budapesti cukorgyár". Tegyük fel önmagában lehetne használni a "Magyar" kft.(szerintem ez bíróságon borulna amúgy is..:) akkor meg kellett volna fizetni egy ezzel arányos összeget a névhasználatért a "köznek", de ügye onnan csak lopni tud ez a fazékfejű miniszteri pénztáros..

A börtönben ülő tulajdonos meg kivásárolja a többit mesén meg már meg sem rezdülök.
A rendszerváltás előtt nem merték ezeket ilyen nyilvánosan megcsinálni az elvtársak, most meg napi szinten ez megy.
Törölt felhasználó
@human: "A fidesz magáról azt hirdeti, hogy ő az egyetlen keresztény jobboldali konzervatív párt"

Mi vagyunk az egyetlen kerítést építő ország, mi nem akarunk egyetlen egy menekültet sem befogadni.. Az elesettekbe rúgás igazi keresztényi érték, de nyilván mindenki tudja, ha holnap a sátánizmus 51%-os lenne az országban akkor azok lennének(nem vagyok benne biztos, hogy habony királyunk nem az amúgy..:)
papa.49
A ,,nemzeti gázlángszerelőnk,, mit nem adott még el lelkiismerete nem is volt a becsületét is eladta a hazugovicsnak, pénze van de semmi egyéb))))))))))
bakegya
@human:-kám... na -ime az értékrend nem kis szelete-a súlyozott vleménnyilvánítást TÖRLIK-tiszteltetem a függő hírKÖZLŐKET-de ettől függetlenül továbbra is ki fogok tartani embertársaim melletti kiállásom gyakorlásával-ha a másiknak akár testi akár szellemi értékeit kikezdik.
@ziziplanet: a teknős csapata se nem keresztény,se nem jobboldali,csupán a jobbik-iobbik fele-ezt nem én mondtam...
bakegya
@human: bicskát nem használunk-legfeljebb akkor ha már szike se lesz!
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@Hari: ! Ez ugy szokott lenni,hogy a cég a nevén van,de ő csak egy stróman!Amikor szar kerül a palacsintába,szólnak neki hogy baj van! Ő egy darabig tagad,míg a független rendőrség tisztára mossa! Aztán sürgősen eladatják vele!Ezt hívják ,mai Magyarországnak!
Hari
@mate03: kösz a választ. Normális helyen a stromannak is van esze. Az viszont nem magyarázat, hogy azt sem tudja, milye van.
Strong
Nemtudom,
Eddig Soros Györgyöt, Warren Buffett-et és még pár nagy koponyát tartottam zseniális befektetőnek...

Asszem a listám bővülni fog Lőrinc Prince Jr. Mészárossal...:-)
verőce21
Egy vicc jut erről eszembe: "...nagyapám a halálos ágyán adta el nekem az óráját" - Woody Allen
Pálinkafőző Rézüst
@Strong: azé a habonyos pubit se haggyuk ki...:)
Pálinkafőző Rézüst
@bakegya: tegnap, 21:22-re: nemtommit írtál, de a ha hernyike töröltette, igazad volt...:D
Vizual
Az, hogy nem tudja ? Hát na és ? Ahhoz bunkó. De ami mögötte van azt kellene feszegetni ezt a senkiházit meg feljelenti, ezerszer, mindenhol. Ha Orbán kimenti és majd elítélik, mert eljön az idő, Orbán bűnlajstromán ez lesz a legkisebb tétel.
Csizmás Kond
@human: Ez is egy válasz és meg is értem...
Abzug62
@human: Jól látod: ha a jobboldal csal, lop, hazudik, az rendben van. Ha baloldalira valaki csak ráhúzza az ügyet, már rabláncon viszik. Ilyen országban élünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.