Úgy tűnik, már a Széles Gábor jobboldali milliárdos által tulajdonolt Magyar hírlap sem a régi. Ugyanis mikor arról akartak cikkezni, hogy Orbán Viktor a  feleségével, Lévai Anikóval közös képet tett ki horvátországi nyaralásáról, véletlenül azt írták helyette: Lendvai Ildikó.

Ezt az MSZP egykori politikusa sem hagyta szó nélkül, akinek a bakiról készült képernyőfelvételt megosztották Facebook-oldalán születésnapja alkalmából.


Lendvai Ildikó trollkodásból coming out-olt

Lendvai az alábbit reagálta a meglepő tévedésre:

Ez itt egy számomra is meglepő coming out... Azért nem tettük eddig közzé az örvendetes eseményt, mert rossz tapasztalataink vannak az esküvőkkel. Eltűnnek pl. a mobiltelefonok, és most igazán nem akarjuk a rendőrséget DNS-minták gyűjtésével terhelni, hiszen amúgyis rengeteg dolguk van plakátőrzéssel, menekültkergetéssel. Nekünk pedig soha eszünkbe nem jutna, hogy a család vagyontárgyainak ügyét összekeverjük a közhatalommal. Másrészt meg mostanában a vendéglistát se volna könnyű összeállítani, Simicska nem ér rá, Rogánt és Lázárt nem jó egy asztalhoz ültetni, Habonynak folyton elfelejtjük a nevét, most akkor Vida Ildikó jöjjön vagy ne, szóval macerás dolog. És még a sajtótudósítókban sem lehetne megbízni, a Magyar Hírlapról pl. azt beszélik, nem lehet minden szavát elhinni... (Bocsánat, Anikó, a posztért, Téged eszem ágában sincs megbántani, de nem bírtam ki!)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Freewolf: Az édesapját, vagy az édesanyját? Ők voltak az őt nevelő komcsik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Ez igen frappáns reagálás ! Tetszik :)
Vizual
Szerencsétlenek ! Nem ez az egyetlen "baki" ezeknek a jobb oldali közujságoknak. Lásd csak köztévék, hehe, meg egyén ujságok és tv csatornák. Tudjátok ez a középszer. Olyan amilyenek Ti vagyitt akik itt kommentelgettek. A hiba hiba. És ha már magyarázzák az régen rossz. Én a baloldali "hibákon" nevettem. És azért nem köpködtek meg. Okoskákat igen. És nagyon nem mindegy, hogy Lendvai vagy Lévai, egy országos napilapban. Ez a ti szintetek is.
Vizual
@Freewolf: De látszik rajtad. Értetlen vagy, és tudatlan.
coni
Valóban vicces (tragikomikus egy baki), kár hogy Lendvai még mosolyogni sem tud rajta a botoxtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.