Úgy tűnik, kikötőt kizárólag Mészáros Lőrinc és szövetségei tudnak építeni ma Magyarországon - írja a Népszabadság. A lap szerint hiába csinálta volna a Közgép 250 millióval kevesebbért, a győr-gönyűi kikötő fejlesztésére legalábbis csak a felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft., az A-HÍD Zrt., valamint Swietelsky Vasúttechnika Kft. hármasának konzorciuma adott olyan ajánlatot, amely megfelelt a közbeszerzést kiíró Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság elvárásainak. A beruházás gazdájának megbízásából dolgozó Első Magyar Közbeszerzési Tanácsadó Zrt. csütörtökön postázta a győr-gönyűi kikötő közbeszerzési eljárásának eredményét. Ebből kiderül, a Mészáros Lőrinc szerepvállalásával megalakult, egyedüli érvényes ajánlatot adó Kikötő Konzorcium 6,89 milliárd forintért építheti meg mindazt, amit a legolcsóbban vállalkozó Közgép csapata 6,67 milliárd forintért megcsinált volna. A majd negyedmilliárdos árelőny azért nem volt elég Simicska Lajos cégének győzelméhez,...

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commneter
@Csizmás Kond: 15:41
o/
Kedves Harcos, hogy neked, mily bennfentes információid vannak?!:U.o
Csizmás Kond
@Commneter: ...aki közel ül a tűzhöz...kiég a seggén a gatya...:)
soljanka
Mi ezzel a gond?
Eddig csak a Simlicska tudott. Épp ideje, hogy más is megtanulja a szakmát.
Végül is mindegy, hogy ki nem fizeti ki a piramis alján álló kisvállalkozókat.
Toby
Aztán a kikötőből valahogyan csak-csak sertéstelep lesz...vagy stadion...vagy semmi, de az is milliárdokba kerül Szutyokisztánban !
Commneter
@Csizmás Kond: 15:47

Ahha!;)
Már értem!- háát ezé' állsz te itt mindig szembe velünk!.xP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.