Tíz, terrorizmussal gyanúsítható személy adatait, fényképeit, útleveleinek másolatát juttatták el a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatósága munkatársainak egy zárt hálózaton keresztül, hogy azonnal jelezzék, ha munkájuk során találkoznak az illetőkkel – írta pénteki számában a Napi Gazdaság.

A napilap forrásai annyit közöltek, az információk külföldi hírszerző szolgálattól érkeztek azt követően, hogy híradások jelentek meg a Bosznia-Hercegovinában működő dzsihadista kiképzőtáborokról.

Az újság szerint a titkosszolgálati segítségre azért is szükség van, mert jelenleg mintegy negyvenezer menekültügyi eljárást kell lefolytatniuk a hatóságoknak. Ez rendkívüli módon leterheli a szakembereket, akik így nehezebben tudják kiszűrni a rossz szándékú határátlépőket.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Jóóóreggelt!

Azok már rég benn vannak, most egy darabig lapítanak, mint szar a gazban..
...jól nézek ki, eddig olyan jól aludtam..azt mondták a bácsik, meg a nénik, hogy minden rendben van, aludjak nyugodtan, résen vannak, nem keveredhet ide csúnya krampusz..

ja, azok akiket keresnek, nem fognak ám sorbaállni kalasnyikovval, vagy páncélököllel a vállukon, és bebocsájtásért könyörögni a határállomáson...
...ja, meg a kerítést sem fogják kikerülni, azoknak már fogják a kezüket a segítőik valahol beljebb...

jóregggeltkívánok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
Ez most újdonság? Ez eddig is így működött nem?
vizinyuszi
Ezért kellene megelőző jelleggel az összeset kitoloncolni Európából. Ha 10-et keresnek, akkor összesen mennyi van már?
Cicamama55
@vizinyuszi: Fanyar humorral kérdezem, hogy hazánkban, vagy még határon kívül kérdezi? :(
wagabund
Jóóóreggelt!

Azok már rég benn vannak, most egy darabig lapítanak, mint szar a gazban..
...jól nézek ki, eddig olyan jól aludtam..azt mondták a bácsik, meg a nénik, hogy minden rendben van, aludjak nyugodtan, résen vannak, nem keveredhet ide csúnya krampusz..

ja, azok akiket keresnek, nem fognak ám sorbaállni kalasnyikovval, vagy páncélököllel a vállukon, és bebocsájtásért könyörögni a határállomáson...
...ja, meg a kerítést sem fogják kikerülni, azoknak már fogják a kezüket a segítőik valahol beljebb...

jóregggeltkívánok...
volvós
Összeesküvés elmélet !!!
Ha tényleg igy lenne, az infó nem a hivatalhoz, hanem a
TEK ( TERRORELHÀRÌTÀSI KÖZPONT )-hez érkezne.
Na most kell a tökös legényeknek bizonyítani a
kiképzés (?) során szerzett rátermettségüket.
Háttérben meg dolgozik a maffia ...:-(
picike
@wagabund: aludjál nyugodtan tovább . tudtad e ezt én olvastam a yahoban ahol a hirek van hogy aziz király is külföldről ha keresi az embereit ugy keresi mint terroristákat név szerint mért igy nevezi keresi mert igy biztosan vissza vezénylik hozzá. tehát ha elmenekült is valóban visszaszerzik és mi vár rájuk kitalálod ugye? tehát aki megszökött az már terrorista ugye ?na kik az igaziak akkor ? na ezt vállogatni nem könnyü ,végül is akkor itt már nagyon sokan vannak . ha segitség akkor jól megkell nézni kit miért küldenek vissza. van aki a halál elől menekül el,persze nem minden esetben kell megvédeni. ha itt tartják azzal védik.
solidedge
Sikerrel fognak járni, ha a keresést a Fideszre is kiterjesztik.
mekkelek
"híradások jelentek meg a Bosznia-Hercegovinában működő dzsihadista kiképzőtáborokról"

Természetesen ezek a híradások mindeféle bizonyítékot nélkülöztek, de amúgy jól hangzik mert boszniában muszlimok is élnek és így teljesen logikus hogy dzsihadisták... Meddig spanolják még ezt?
Strong
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
Nem értem a hatósági eljárást a menekültügyben. A számítógépek világában, kezekre irkálnak számokat filctollal? Hiszen csak le kellene fényképezni mindenkit, aki bejön az országba, esetleg még egy ujjlenyomatot is venni hozzá, és persze hozzáírni, hogy hova, melyik menekülttáborba lett irányítva, és követni az útvonalat. Az állomásokon meg ellenőrizni, hogy odaért-e?
Az embercsempészeket pedig elkapni, és nagyon megbüntetni, akárhogy is hívják és akármilyen színű.
wagabund
@picike: jaaaj...ne vedd már komolyan amit írtam...azt valamennyien tudjuk, hogy nagyon nehéz, sőt lehetetlen (hibátlanul)megszűrni a világméretű jövést-menést...sem a legális határon, sem a zöldhatáron...

Aki rosszban sántikál, az tesz róla, hogy ne tudjanak róla...

A többi, aki sebes lábbal, holtfáradtan, éhesen, szomjasan, fázva zuhan át a zöldhatáron, az csak szemetel, egyébként a légynek sem árt...
mekkelek
@Strong: Olvasd el az eredetiket cikkeket, állítólagos földvásárlásról szólnak és a SIPA ellenôrzés alatt tart mindent. Az állítóagos földvásárlásból lett továbbkerekítve az, hogy az azért történt hogy kiképzôbázist hozzanak ott létre. Persze szerintetek ezt a SIPA meg a bosnyák kormány ölbetett karokkal néznék.
Mint már másik hozzászólásomban említettem, veled ellentétben láttam muszlimokat élôben, nem vagyok iszlamofób és egy kicsit tovább látok az orromnál is. Én emberekkel szimpatizálok nem vallásokkal, nekem egy muszlim ugyanolyan ember mint egy katolikus vagy zsidó vagy akármi más. Hogy neked ebbôl mi jön le az meg legyen a te problémád.
Strong
@mekkelek: Történelemkönyvet is láttál már? Vagy csak a mosolygós törököt ismered a bazársorról...
Az ISIS tevékenységéről van fogalmad? Elmélyedhetnél a youtube -on az ISIS szó beütése után...(gyerekek ne legyenek a közeledben)
Ennyit az iszlamofóbiáról..(a fóbia: félelem, rettegés, stb..)

Az iszlám egyik fő pillére a félelemkeltés. (ezért osszák meg a lefejezős videókat is)
picike
Állitsák meg a bevándorlást elég volt már!@Strong:
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
levi
@Anna Mária: Mint már írtam neked korábban is : az iszlám állam is iszlám azaz egyenlő a kettő. Az iszlám vallás pontos ellentéte az össszes többi vallásnak-főleg a békét hirdető vallásoknak. Felebaráti szeretet meg hasonlók..na ilyenek nem találsz .
Muszlim barátaink mindenkit győlülnek akik nem egy vallást gyakorolnak velük- mivel ezt mondja ki az iszlám.
varrólány
Az Iszlám Állam már februárban fenyegetőzött ,hogy 500 ezer menekültet küld Európa ellen. De hát máskor is üzent már annyi mindent . De jó reggelt vagy inkább jó napot az ébredezőknek mintha itt lennének már lassan de elég nyomulósan.
Ez még a csendesebb időszak , de mi lesz majd akkor ha rádöbbennek hogy nem az van amivel hitegették őket a jobb élet nem lesz csak úgy hogy beténferegnek az országba.
Sok ember összezárva , előbb -utóbb feszültségekkel jár, és majd biztos lesz olyan lelkes ember aki majd eléjük áll és elmondja hogy itt vannak törvények , és kötelességek .Ha lesz ideje persze elmondani!!!
A terroristák ( feltéve ha vannak mert biztos mindet a jó szándék vezérli egyesek szerint) meg remekül tudják álcázni magukat szóval szinte reménytelen a
megtalálásuk.
swordigo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
swordigo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
swordigo
@volvós: Nincs itt semmiféle összeesküvés elmélet, csak nehogy késő legyen, amikor te is ráébredsz.
varrólány
@swordigo: 13: 21 Tőlem fogadhatná az összeset!
Nézni kellene ezt az egészet globálisan hogy mennyien vannak ,jönnek és a többi ország is már tele van velük.
swordigo
@varrólány: Én már egyszer megmondtam, mit is kellene tenni. Most a vérhas jelent meg az országban, terroristákat keresnek nyíltan, épeszű embernek, meg akit nem fizetnek ezért, nem hiányzik mindez.
soljanka
Ha terroristákat akarnak küldeni, küldik azokat menekültek nélkül is.
Amúgy van egy qrva drága szervezete az országnak. Ha esetleg Hajdu Jani csapata nem a főni utcájának lezárásával, meg védelmével foglalkozna, hanem azzal, ami a nevében van, akkor talán lenne esély lefülelni őket.
Strong
@Anna Mária: tehát már nem csak a b*zikat, hanem az iszlámot is pártfogásodba vetted...
(ha neked kell őket megvédened, akkor igazán nagy bajban vannak)

na ezek után ha valaki azt mondja, hogy nálad minden rendben, az erősen elfogult..
(az iszlám barátaid...(akiket védesz) lefejeznék a b*zi barátaidat...(akiket ugyancsak védesz)

Vagy egy b*uzi, iszlám világban akarsz élni, ahol ráadásul burkában kellene járkálnod...
azigen...

Tehát ki a megvezetett?
sentinel216
Egyik cikkben itt azt olvastam, hogy tisztálkodó szereket - fogkefét, borotvát - osztottak a menekülteknek. Neki is álltak borotválkozni, de tükör nélkül, mert a vallásuk tiltja, hogy meglássák saját arcmásukat. Tehát a kerítés építés helyett, tükröket kell telepíteni a határra. Meglátják magukat és ész nélkül menekülnek hazáig.
Anna Mária
@Strong: Természetesen te vagy megvezetve.
Mivel semmit nem tudsz az iszlámról, bármit bekajálsz, amit az ócska radikális jobber portálok, meg a kormány eléd tálal.
Még azt sem tudod értelmezni, amit írok, azért vádolgatsz egetverő ostobaságokkal: "(az iszlám barátaid...(akiket védesz) lefejeznék a b*zi barátaidat...(akiket ugyancsak védesz)".
Ha ostobának, műveletlennek, tájékozatlannak, megvezethetőnek lenni jó, hát maradj csak úgy.
mekkelek
@Strong: Az iszlám vallás nem egyenlô az ISIS-el, csakúgy mint a neonáci, szélsôjobbos szélsôségesek nem egyenlôk a kereszténységgel. Az ISIS amit csinál az a vallásuk alapján is bûn és ezek egy amerikai/izraeli/szaudi "termék", csakúgy mint az elôdjük, az alkaida volt. Nézd meg kinek a fegyvereit használják, ki pénzeli ôket és hogyan bukkantak fel csak úgy a semmibôl állig felfegyverkezve amerikai fegyverekkel.
A félelemkeltésrôl - természetesen a nyugat fegyverei nem félelem keltôek még akkor sem ha százezreket ölnek meg (mert ugye nem minket céloznak velük), csak a youtube lefejezôs videók.

Egyik sincs rendben, de a "fejlett nyugat"-nak történelmi bûne van ennek a helyzetnek a kialakulásában, és a megoldás nem az, hogy egy egész vallást démonizálunk a szélsôségeseik alaján - akiknek semmi közük a vallásukhoz - mert az nem vezet semmi olyanhoz ami neked, nekem, vagy bármelyik, bármilyen vallású, bármilyen bôrszínû bármelyik országban élô embernek jó lenne. De ez valakiknek igen jó üzlet mindegyik oldalon, és amíg az emberek nem látják a fától az erdôt és hagyják magukat az orruknál fogva vezetni nem is fog változni. Ha csak megnézed kis hazánkat, szerinted hány millió forinttal gyarapodnak/tak a családi/haveri/hûbéresi bankszámlák a gyûlöletkeltô kampányban elszórt adófizetôi százmilliókból és a semmiféle megoldást nem hozó kerítésbôl? És hány milliárd tûnik el egyéb ügyekben a "ködben" addig amíg ezt a bevándorló/menekült gyûlöletkeltést napirenden tudják tartani?
Anna Mária
@sentinel216: Ez kemény! Hogy miféle cikkek vannak! A hülyeségnek tényleg nincs határa. :)))
Strong
@Anna Mária: Te egy nagy "kedvenc" vagy...

akkor kérdezz...hátha mégiscsak tudok..:-)
pl: iszlám...stb...
levi
@swordigo: Nem is tudom, talán mert egyrészt idegesít, már részt pedig hánynom kell tőle. Az ostobasága egoizmussal társul én meg utálom a buta emberek akik rózsaszín kis világukban élnek és fogalmuk sincs mi történne velük ha egyszer kinyitnák a kis szemüket.

Ehh, pedig megfogadtam már ,hogy nem szólok hozzá többet ...nehéz betartani :D
Strong
@mekkelek: torzítod a valóságot..

Az iszlám nem pusztán vallás...az csak kb 1/3-a...
Az iszlám 3 könyv tanításának ötvözeteként 2/3 politika...ami működő rendszer...és fázisonként hajtják végre..
Az iszlám állam az az iszlám valódi arca...(az ISIS csak azt hajtja végre, és úgy működik, mint mohamed korában volt, mohamed vezetésével)

Amerika megvette a kalasnyikov gyárat?...na ennyit az amerikai fegyverekről..
Január
@varrólány: "Ez még a csendesebb időszak , de mi lesz majd akkor ha rádöbbennek hogy nem az van amivel hitegették őket a jobb élet nem lesz csak úgy hogy beténferegnek az országba." Igen, ez a csendesebb időszak.
A menekültek nagy része 20-30 év közötti férfi. Jó, most fáradtak, elcsigázott egy részük, de mi van akkor, ha majd el kezdenek működni a hormonok? Egyenlőre erről nem beszél senki. Hol vannak az iszlám nők?- akiket jó esetben feleségül vesznek, a szokásaiknak megfelelően.
Vagy majd, jaj lesz az európai lányoknak?
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mekkelek
@Strong: te egy igazi iszlám szakértô vagy, biztos muszlim lehetsz! Az isis ugyanolyan szélsôséges korcs ideológiát kévisel mint a szélsôséges, nacionalista, neonáci jobberek.
Nézz utána jobban hogy milyen fegyvereik vannak és honnan, ki pénzeli ôket, aztán gyere vissza. De segítek: www.youtube.com/watch?v=RQp_Ti1o7kA
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
picike
@Strong: az isis az egy külön szervezet érted remélem ,
külön tehát nem mindenki terrorista ha már irsz legalább igazat irj
köbjani
A lap forrásai ezzel kapcsolatban annyit közöltek, az információk külföldi hírszerző szolgálattól érkeztek azt követően, hogy híradások jelentek meg a Bosznia-Hercegovinában működő dzsihadista kiképzőtáborokról. A gyanús személyek tehát az ország déli határain keresztül érkezhetnek hazánk területére. A titkos­szolgálati segítségre azért is szükség van, mert jelenleg mintegy negyvenezer menekültügyi eljárást kell lefolytatniuk a hatóságoknak. Ez rendkívüli módon leterheli a szakembereket, akik így nehezebben tudják kiszűrni a rossz szándékú határátlépőket. A bevándorlók csaknem fele nem is jelenik meg az adott határidőn belül az általa kijelölt szálláshelyen, ami szintén nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Egyszerű ezeknek a megtalálása, a védelmükbe vevő pártfogoltakat kel csak ismerté tenni. Kik azok a emberjogi aktivisták akik védelmükbe vették, ezeket az ismeretlenségből érkező ki tudja kiket?
m.macskosz
@wagabund: ma, 08:27
Ahogy mondod. Hosszú évek óta itt vannak, tökéletesen elfogadtatták magukat, látszólag beilleszkedtek, ám az imaszőnyeg mindig náluk van, és luxus Mercivel járnak, a nők
és a férfiak külön helyiségben tartózkodnak nyilvánosságot kizárva esküvő alkalmából...
varrólány
@Január: 14:48 Igaz, fiatal életerős férfiak munkára alkalmasak . Csakis ezért menekülhetnek ennyire messze a hazájuktól . Persze közelebb is vannak országok ahol élhetnének békében , de épp erre van járatuk ez is érdekes hogy ijedtükben ennyire messze jönnek!
Ha meg az ellátás miatt ,akkor meg a lakosok adója megy rájuk az egész kontinensen!
mekkelek
@Strong: Gratulálok, találtál egy képet amin a világ legelterjedtebb kézifegyvere van. Ha csak ennyi lenne nekik akkor nem nagyon kelllene félni tôlük, de ami a belinkelt videón van az már adhatna némi okot az aggodalomra, igaz nem nálunk, mert ha keresztül is robognak törökországon és fél európán, a mi kerítésünkön nem fognak tudni átjutni.

Mégegyszer: www.youtube.com/watch?v=RQp_Ti1o7kA
picike
@varrólány: nem ijedtükben szervezetten jönnek küldik őket ide
vukkocska
Több ponton fáj a hír. Ha zárt láncon keresztül jutott el a hír, akkor hogy a francba került ki. Túl sok szimpatizáns keveredett a menekültek mellé, akik segítik továbbjutásukat, elhelyezésüket. Kell valamivel ellensúlyozni. Ez semmi más, csak rémhírterjesztés. Ezt pedig a büntetőjog büntetni rendeli el. Mocskos hazugság az egész, hogy tovább hergeljék az embereket. Már akit lehet. A fideszes fanokat, mert ép eszű ember nem hiszi el. Ezeknek semmi nem számít.
varrólány
@picike: Volt némi irónia az "ijedtükben " szóban , már hogy annyira sietnek a célállomások felé még a papírjaikat is eltépkedik . Legalábbis itt a megyében készültek olyan fotók ,az széttépett azonosítókról.
m.macskosz
@Horizont: Az "alvó ügynökök" nem iszlám találmány...nem szabad bagatellizálni.
Megkockáztatom, hogy miként az amcsik, a ruszkik, a zsidók, épp úgy az arabok is tökéletesen berendezkedtek már mindenütt, ahol potenciális ellenségre, avagy meghódítandó területre számítanak.
.
.
...és, bizony az édesvíz készletünk komoly kihívást jelenthet...:(
vizinyuszi
@Cicamama55: Ne fanyalogj csillagvirág, főleg ne, ha nem tudsz értelmezni szöveget.
Anna Mária
@vukkocska: Örülök, hogy van, aki ebben a mesterségesen keltett és fenntartott hisztériában meg tudja őrizni a józan eszét! :)

Magyarország már rég nem jogállam, a rémhírterjesztés a gyakorlatban többé nem bűntett és mint olyan üldözendő, hanem egyenesen kívánatos. Sajna ez a realitás, láthatjuk az eredményt.
volvós
@swordigo: 13:22
nyugi, entero !!! Engem nem találnak meg !!!
Horovitz Ernő
'44-ben is így kezdődött...
bocsi, hirtelen nagyobb faszság nem jutott ezsembe...:)
volvós
@vizinyuszi: 16:38... láttál már fényképen
férfi nemi szervet ??? Akkor azzal foglalkozz !!
( Igaziról meg csak álmodozz...:-)))))))) )
vizinyuszi
@volvós: Veled ellentétben én nem f@szról álmodozom. xd
m.macskosz
@Horizont: Nem is értettelek félre, ne gondold!
"...úgy gondolom ha egy terrorista ide akar jönni az itt van már és nem vegyül a pórnép közé."
De, bizony, ha tényleg hithű muzulmán, és a dzsihád az eszméje, bizony, ha nem is a pórnép közé, meg nem is a hajléktanokhoz, de bizony, a jól szituált köznép rokonszenvét élvezi.
dr. prédikátor
A keresett "terroristák" fellelhetők Bp. V.ker Kossuth tér 5-7 szám alatt társaikkal együtt!!!
Toby
@Strong: Kína is gyárt és szállít legalább 5 féle kalasnyikovot !
volvós
@levi: 14:09
entero/szandokán/swordigo hozza a töle megszokott
formáját...kivárjuk, mig ezt is "kilövik "..:-))))
m.macskosz
@Horizont: Tapasztalatból tudom, amit írtam, nem a bulvár sajtót olvasom.
swordigo
@volvós: Majd téged fognak kilőni...
swordigo
@levi: Pedig mindketten jobban tennénk, ha békén hagynánk. Ő itt a propin valami belső ember lehet, mert megint töröltette, amit hozzá címeztem. Egy muszlim szerkesztő:-))
volvós
@swordigo: eddig is Te voltál a propeller radirja, és aki
neked nem tetszett, kitiltattad !!! A Lexusból irányitva
éjjel-nappal ! Tudod, a stilus...:-))))
swordigo
@Strong: Mariska megint beolvasott, nem semmi:-)) Hihetetlen, amit művel bevándorló téren.
swordigo
@volvós: Nagy tévedésben vagy, barátom...
volvós
@swordigo: ..." Barátom " ???
Tudod,az ember a barátait megválogatja,
a testvért meg csak odab@sszék neki !!
De még testvérnek se kellesz !!
Nálam a pont...élj a tudatodban !
swordigo
@volvós: Ne aggódj, én is hasonlóképpen érzek...elfelejtettem idézőjelbe tenni, hogy barátom...Nem a te körödből vannak, abban biztos lehetsz.
m.macskosz
@swordigo: Állítsd már le magad, kérlek! Nem tűnik fel, hogy égsz, mint a Reischstag?!
swordigo
@m.macskosz: Közöd? Te csak védjed a mindenen keresztül törő bevándorlóidat.
Cicamama55
@vizinyuszi: 16.38 fanyar humor=kellemetlen, borzasztó, szíven üt mikor meghallod a csattanót, hogy nem erre számítottál és elképedsz.
fanyalogni=‘kelletlenkedik, kényeskedve húzódozik ‹valamitől›’.
Knapp75
@levi: "az iszlám állam is iszlám azaz egyenlő a kettő."

Ezt képes vagy leírni és utána még te tartasz ostobának másokat?! Merész! :)

Egyébként akkor mi szükség volt az Iszlám Államra, ha maga az iszlám is önmagában ilyen, he? Várom intelligens válaszodat! :)
Cicamama55
@vizinyuszi: Hozzá fűzöm még, Én úgy vélem, hogy pont az ön hozzászólását erősítettem. Csillagom.
köbjani
A zsidó telepesek ezúttal is az éjszaka közepén, éjfél után két órakor érkeztek meg a Nablusz várostól 25 kilométerre délre fekvő Dúmá palesztin faluba és a település szélén fölgyújtottak két házat. Az egyik épületben szerencsére nem tartózkodott senki, ám a Davábse család házában négyen aludtak. Már javában égett a ház, amikor a szülők fölébredtek, igyekeztek kimenteni a két gyermeküket, ám a kisebbik, a másfél éves 'Áli Davábse a lángok között lelte halálát. A négyéves gyermeket és a szülőket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba.
köbjani
További, széles körű intézkedésekre van szükség a Csatorna-alagút brit és francia oldalán kialakult válságos migrációs helyzet kezelésére - mondta pénteken a brit miniszterelnök. David Cameron a brit kormány rendkívüli események idején összehívott tanácskozó csoportjának (COBRA) pénteki ülése után, a BBC-nek nyilatkozva nem árult el sok részletet a döntéseit általában bizalmasan kezelő testület értekezletén elhangzottakról. Elfogadhatatlannak nevezte ugyanakkor a helyzetet, és kijelentette: a felmerült lehetőségek között szerepel további biztonsági kerítéselemek küldése a francia oldalra, valamint különlegesen kiképzett keresőkutyák alkalmazása a közlekedési eszközökön elrejtőző migránsok felkutatására.
m.macskosz
@swordigo: Ne kóstolgass, kérlek!

Nem védem a cigányokat,
a romákat, az arabokat,
a kínaiakat, a pirézeket,
a hottentottákat...
de semmi okom rá,
hogy védjem a "magyarokat", akik ártanak az országnak!
köbjani
Robbanás történt Budapesten, egy erzsébetvárosi üzlethelyiségben péntek este. Senki nem sérült meg, de több parkoló autó is megrongálódott – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Robbanás volt a VII. kerületben, autók és egy kirakat is károsodott

Kisdi Máté elmondta, hogy a VII. kerületi Asbóth utcában, egy 8-10 négyzetméteres helyiségben történt a robbanás. A lakóház földszintjén lévő üzletben nem tartózkodott senki. Kisebb tűz keletkezett, de azt a tűzoltók eloltották. A lakásokban nem keletkezett kár, senkinek nem kell elhagynia otthonát.

Az üzlet kirakata tokostul kitört, a szemközti épületben is kitört egy kirakati üveg. A környéken több autó megrongálódott. A robbanás körülményeit vizsgálják – mondta a szóvivő.
rugacs
Már hogy lennének itt terroristák?! Hiszen itt csak szegény, jobb sorsra érdemes, támogatásra szoruló menekültek vannak!
Kérdezzétek meg csak az ellenzéket, ők már csak tudják!!!
kkalman
Nem tisztelt qrmány! Ha kérhetem, a rémhírterjesztés, és a gyűlöletkeltés helyett, tán volnának szívesek a problémára koncentrálni, és a menekültkérdést emberi módon kezelni, megoldani! Ezért kapják többek között az a kib@ßott nagy fizetésüket!
rugacs
@JAJMÁR: Jaj már megint egy okos ötlet: fénykép + ujjlenyomat :-) És a személyiségi jogok? Ember vagy asszony, az Unióban előírások is vannak, nem tudtad? Pedig állandóan az uniós előírások miatt zrikálod a kormányt.
Lackó50
Ahogy elnézem csak a duma folyik és egymás ijesztgetése ahelyett, hogy érdemben intézkedjenek. A kerítés építéstől már a fémgyűjtő elvtársaknak csillog a szemük. Akik a vasúti berendezéseket elhordják, azoknak egy ekkora kerítés valódi kincsesbánya. Csak annyit kellene csinálni, amit az ausztrálok. Aki bejön ide, annak a kezébe nyomni egy papírt, miszerint vagy elfogadja az itteni törvényeket és hajlandó mindenben együttműködni, akkor maradhat, de az első rendbontás után azonnal visszatoloncolják abba az országba ahonnan jött. Hogy ott mit csinálnak vele, az már legyen az ő gondja. Itt újlenyomat, fotó és egy apró mikrochip a bőr alá, amiben nyomkövető van. Kap egy igazolványt,amivel közmunkára jelentkezhet. (Esetleg kerítést építeni is lehetne velük.) Ha nem dolgozik, akkor mehet vissza. Ingyen eltartást nem vállalunk a saját népünk kárára. A mikrochip ma már nem egy technikailag megoldhatatlan feladat. (a kutyákba is be van ültetve) Ez a feltétele a maradásnak, Ha nem megy bele, akkor a következő transzporttal mehet vissza a hazájába. (Esetleg egy-két gépet elküldenék Izraelbe és az USÁ-ba, már csak kíváncsiságból, hogy ott mit szólnak hozzá és mit csinálnak velük.) A chippekkel nyomon lehetne követni az esetleges terroristákat is. Ha kioperálja a chippet, akkor az azonnali börtön és visszatoloncolás. Nem mi hívtuk ide őket és ezek a feltételek a maradáshoz. Ha nem megy bele, akkor maradjon ott ahol van. Keményen fellépni velük szemben, ugyanakkor aki hajlandó mindenben elfogadni az itteni helyzetet, annak lehet segíteni. Nincs egy hónap múlva követelés, hogy építsünk mecsetet nekik, mint ahogy ezt már más országokban megtették. Ez egy alapjaiban keresztény ország. Ha más vallást akar gyakorolni, akkor oldja meg úgy ahogy tudja, de ne zavarja ezzel az itt élőket. (Vagy menjen oda, ahol ezt megteheti.) EZt a kérdést szigorúan rövidre lehetne zárni és nem számokkal dobálódzni, rémtörténeteket terjeszteni és megfélemlíteni az itt élőket. Ezt a történetet már szándékosan...
Lackó50
Ezt a történetet már szándékosan túldumálják, hogy el tudjanak számolni a kerítés árával és egyéb politikai sumákolással.
kisangyalom13
Nagyon jól érzik magukat a menekültek Szegeden! Mars téri buszpálya udvaron is üldögélnek, ATM automatából pénzt vesznek fel, okos telefonon beszélgetnek!
Hány menekültet bujtatnak Szegeden a lakásokban?
levi
@Knapp75:
Az Iszlám állam-mint szervezet - iszlamista, az iszlám vallást gyakorolja. Szerinted nem?
Hogy mi szükség? Semmi, egyszerűen létrejött egy szervezet ami elkezdte az ő szent háborúját az iszlám vallás törvényeit tartva szem előtt.

Az első tanítás : "Nincsenek Istenek, kivéve az egy igaz Istent" Aki ugye nem a keresztény Isten, sem a zsidó isten, sem Buddha stb.
Ez egy vallási háború, mit gondolsz miért rombolták le a több ezer éves Mezopotámiai leleteket? Mert más vallást gyakoroltak. Egy modern inkvizíció muszlim módra.
JAJMÁR
@rugacs: 21:56 Nem sért emberi jogokat a személyi okmányra készült hatósági fénykép. Engem is lefényképeztek, és szerepelek bizonyos nyilvántartásokban, fényképpel együtt. (pl. jogsi, személyi, útlevél). Miért ne lehetne rátenni a menekültek fényképét a kérelmükre, és arra a papírra, amelyre rá van írva, hogy melyik menekülttáborba kell mennie?
Nem a fészbukra gondoltam feltölteni a képeket, de a rendőrségnek, TEK-nek hivatalból meg lehetne mutatni.
(Elismerem, az ujjlenyomat kissé erős, de akinek nincs semmilyen okmánya, attól talán mégis lehet kérni :) )
Anna Mária
@JAJMÁR: Van ujjlenyomatvétel és egyéb adatrögzítés azt megelőzendő, hogy a menekült több EU-tagországban is kérhessen menedékjogot. Minden EU-tagállam hatóságai hozzáférnek az adatbázishoz - ez alapján állapítják meg, hogy az illető hol lépett be az EU területére.
vizinyuszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vizinyuszi
@keresztapa: Hadd harcoljanak. lol,xd
Közben jókat derülünk rajtuk.

A bevándorlás pedig minden (negatív) tekintetben el fog fajulni Európában, akkor pedig pont kerül a történet végére. Kérdés, hogy mennyi idő alatt és milyen áron? De ha elkezdődik, az már fény lesz az alagút végén, ami ellene se propelleres, se a többi nyomorult korlátolt nem fog tudni semmit tenni. Kitartás addig is.

(Egyébként az igazmondókat nemcsak kirakják innen és máshonnan, hanem bizonyos szervezetek meg is figyelik. De hadd csinálják ezek is marhaságaikat.)
mate03
@JAJMÁR!:Látod ez egy ész szerű ,megoldás!
keresztapa
@köbjani: azért hiányzik mert tőle nem lehetett a liberális eszmék terjedését napirenden tartani butaságokkal, ritka tisztalátása van, olyan mint @vizinyuszi: - nak ha bár már törölték a szabad szólás- szabadság hívei, a kommentjét.
vizinyuszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
beberI
Szerintem már beépültek Ásothalmán!!Torockai kezdj el félni!!!
VasiMu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
1magyar
Európa meghódítása folyik, a menekültek,bevándorlók trójai falovak.
Toby
Ugyan már, még azt tudják elfogni, akinek a neve és az összes ismert kapcsolata és azok címei ismertek, mint a Kun-Mediátor "Marcsikáé" !
keresztapa
Nagy-Britannia nem lesz a migránsok menedéke, az illegális migránsokat pedig eltávolítják – mondta David Cameron brit miniszterelnök annak kapcsán, hogy migránsok ezrei próbálnak minden lehetséges módon átkelni Franciaországból Nagy-Britanniába Calais-nál.

Eközben épül a britek által biztosított új kerítés is a Csatorna-alagút francia oldalán.
Nagyvilág, kerítés, magyarország, menedékkérelem, nagy birittania
Bővebben: Cameron: Nagy-Britannia nem lesz a...

Pintér: negyven település jelentkezett börtönépítésre
Belföld - Néma zokogás a Keleti pályaudvaron
Behívót kaptak a kerítés építésére a munkanélküliek

Népszerű az Interneten


i


4 hozzászólás
Mézike
...„Minden lehetségest megteszünk majd, hogy a határaink biztosítva legyenek”.
Persze! Visszaküldik őket Magyarországra.
ma, 14:06
mtsl
Anglia, ti vagytok a megjósolt már nem is tudom hanyadik de mindenképpen az utolsó világhatalom, az USA-val karöltve.
A jenkik irtották az indián őslakosokat, ti meg megpróbáltátok kiirtani a jenkiket - hogy aztán a jenkik egymást is megpróbálték kiirtani (futballdrukker színek: kékek a szürkék ellen), az egy másik történet.
Ma az volt vagy nem is annyira volt, francia, angol holland, meg ki tudja még kik gyarmatairól vándorolnak, menekülnek Európába az emberek, ráadásul az amerikaiak miatt kezdeményezett terrorellenes háborúk miatt.
Kinek a felelőssége (mondjuk, hogy kinek a nyeresége az nem vitás, hisz Európa bele is rokkanhat a menekültáradatban, és ezzel a gazdasági ereje is visszaesik nyilván, így az egyik konkurencia kiesik.
De most az angolok a lényeg.
Ők jövőre népszavazás útján kilépnek az EU-ból (tisztán látszik, hogy a kormányzó hatalom erre apellál), és így magunkra maradunk - mi igazi Európaiak.
Ez közös harc lesz - a végsőkig!!!
Ha Magyarország most (is) kivonja magát a felelősség alól, amivel Európának, és magának tartozik, akkor ennek az országnak abban a pillanatban vége lesz.
A környező országok még azt a keveset...
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
@levi: ""az iszlám állam is iszlám azaz egyenlő a kettő."
"Az Iszlám állam-mint szervezet - iszlamista, az iszlám vallást gyakorolja. "

IQ-bajnokom! A két állítás nem ugyanaz!
Próbálok szintet váltani, hogy érthető legyen:
emlékszel a "minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár" alapigazságra az általános iskolából?
Na ezt próbáld meg átültetni az iszlám és az Iszlám Állam viszonyára, ha ez sikerült, többé nem fogsz egyenlőségjelet tenni közéjük. ;)
keresztapa
@entero2: Többször írtam már le, hogy igazi zsidónak vallom magam, és erre én büszke is vagyok, megállapításom az, hogy a zsidó a balliberálishoz képest nyári mikulás. A balliberális az saját nemzetét, országát, fajtáját, testvérét, feláldozza idegen globál érdekekért, ha abban ő vezető szerepet tölthet be. Ez a balliberális ideológia eszmei kinyilatkozása, gyakorlatban való végrehajtáshoz. Jelen céljuk Európa
iszlámosítása, Európa feladása, mivel vezető szerepük végéhez értek. Nem véletlenül hozták a rendelkezésüket úgy hogy a határ nyitott legyen, utat biztosítottak az iszlám beáramlásnak. Milyen durván nekirontottak a kerítés építésnek a határon. Embertelenségnek nyilvánították, azok akik maguk emberi érzelmektől mentesek, a hatalom birtoklásának érdekében.@entero2: teljesen egyetértve kommenteddel.
DR Eric CARTMEN
Csak egy újabb tégla a gyűlöletkeltés falába ! Gusztustalan banda.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Kitiltva.
Knapp75
@keresztapa: Persze, te szerencsétlen, azért vásároltak izraeli állampolgárok Magyarországon tudatosan nagy számban ingatlanokat, hogy aztán itt éljenek együtt az iszlámokkal, ugye?

Vagy azért iszlámosítanák Európát, hogy több ellenségük legyen a világban?entero-szandokan-swordigo-argosra abban hasonlítasz, hogy az eszeddel kérkedsz rendszeresen, de valahogy mégsem sikerül alátámasztanod logikus érveléssel a képességeidet.
Dr. Felipe
Kereken tízet? Aztán miből gondolják hogy pont Magyarország felé tartanak?
Knapp75
@Dr. Felipe: Ha a magyar hatóságok a roma bűnügyek felderítésénél alkalmazott módszert használják majd, akkor véletlenszám-generátor segítségével választanak majd ki 10 "terroristát" a bevándorlók közül.
vizinyuszi
@keresztapa: Szegény propeller napsugárnak nem tetszett, hogy az ujját koszosnak neveztem. DDD
Majd, ha ráérek sajnálom az érzékeny kis lelkét. xd
keresztapa
@vizinyuszi: Biztosan allergiás a koszra, írhattad volna hogy piszkos ujjakkal zongorázik a klaviatúrán, akkor még a dörzsgumit is lelökte volna, s nem radírozna többé, akkor is @köbjani: a nyerő, aki nem használt obszcén szavakat, de irtotta maga körül a gyenge képességűeket és nem szolgált rá a dörzsölésre! Bírom a megtapasztalt igaz látásodat.
EGO
@entero2: Gyere vissza ENTERO3 néven!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.