Őrjöngő menekülteket "látott" Kocsis Máté a Szent II. János Pál pápa téren, de ezzel a jelek szerint egyedül van – akik ott élnek, rendre másról mesélnek. Akad olyan, aki szerint a környéken inkább fesztiválhangulat uralkodik, mások ennél óvatosabbak, de nem borúlátóak. Kedd este lezajlott az első fociösszecsapás is a téren.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
A férfi nagyot csalódott a magyar államban, mert meggyőződése, hogy „lenne elég pénz és eszköz, hogy emberhez méltó körülmények között szállásoljuk el a menekülteket”.

Holnaptól több adót fizetek majd és megrendelem a kormánytól a az élőállat,hús tohjás termény beszolgáltatás újbóli bevezetését,hogy legyen mit enni!

Lófaszt!
eszegfu
Pártszimpátián kivül! A határon sem keritéssel, sem a nélkül nem lehet megállitani a menekülteket. Ha már itt vannak, bizony kell/ene pénzt forditani mind az élelmezésükre, mind a higiéniára, mind a "lakhatásukra", különben tényleg "elszabadul a pokol"! Félünk, hogy lopnak? Igen, de mit egyenek, igyanak? Félünk a fertőzéstől? Igen, de ha nincs hova menni WC-re, nincs hol kezet mosni, tisztálkodni? Véleményem szerint, ha nem biztositjuk a minimális "élhetőségüket", akkor pillanatok alatt valóban meg is történik, amitől félünk és akkor már csak magunkat okolhatjuk, nem a menekülteket! (Csak ha arra gondolok, hogy nyugaton az autópályák pihenőiben milyen WC-k, mosdók, zuhanyzók, stb. vannak...vagyis az illető ország igyekszik az elejét venni, hogy szanaszét végezzük el a dolgunkat a bozótosban, ami ugye koszt, mocskot és fertőzést idézhet elő, tehát ezzel védekezik.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.