A válasz egyszerű, legalábbis szerintem. De a lehető legbonyolultabb is egyben. Most nem lesz szó se politikáról, se emberi jogi dilemmákról. Mert kizárólag magasabb szinten gondolkodva lehet rájönni az egész menekültügy miértjére.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Hogy is van ez? A cikk írója nem leli honját a hazában. Kissé elrugaszkodott a menekült problémától. Ha mi vonzanánk a menekülteket, akkor itt akarnának letelepedni, és eszükbe sem jutna a nyugat csábítása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Hogy is van ez? A cikk írója nem leli honját a hazában. Kissé elrugaszkodott a menekült problémától. Ha mi vonzanánk a menekülteket, akkor itt akarnának letelepedni, és eszükbe sem jutna a nyugat csábítása.
Szeparepa
Ez igen egyéni szubjektív meglátás... nehogymár egy ezo lilaködben révedező hölgyemény mondja meg a frankót, mint ahogy nem is mondta meg... tehát bizony, a címmel ellentétedben semmikép nem árulta el, a magát roppant okosnak érző hölgyemény a blogján a tutit, hogy valóban miért vannak itt az illegális migránsok, hanem azt árulta el hogy AZ Ő ELKÉPZELÉSE SZERINT, miért vannak itt.. a kettő sajnos nyilvánvalóan igen csekély halmazmetszettel bír... az igazság eközben valami egészen más.. mégpedig az, hogy az Iszlám Állam emberiségellenes tömeggyilkos terrorgaleri (és nem szimpla radikális szervezet, ahogy a hiradókban hivatkoznak rá szánalmas eufemizmussal... radikális szervezet pl a Jobbik, de nem az Iszlám állam ami náciknál is sokkal rosszabb, emberiségellenes bűnöző, tömeggyilkos terror maffia), az év elején fehéren-feketén, kerekperec, egyértelműen bejelentette, hogy EZ LESZ... (az, hogy mi idióta nehézfelfogású Európa nem értettők, vagy nem vettük komolyan az egy dolog); megmondták nyilvánosan publikusan, hogy megindítanak Európa felé több százezer menekültet és bevándorlót... így támadják meg a vén kontinenst... és meg is tették... 3 módszerük van.. 1 elüldözés... 2. motiválás, agitálás embercsempészekkel 3. SAJÁT EMBEREIK EZREINEK BEÉPÍTÉSE ALVÓ TERRORISTAKÉNT..!!! (illetve lekötelezettjeik ezreinek kreálása azzal, hogy fizetik nekik az utat!!!) Az utóbbiak a probléma, mert bejutott trójai falóként az EU-ba több ezer, vagy akár tízezer, potenciális terrorista... akik jelre, parancsra aktiválódni fognak, és ebben egészen biztosak lehetünk... ez nem teória, nem pánikkeltés, könyörgöm BE VAN JELENTVE, FOGJUK MÁR FEL..!!! Napok, hetek, jobb esetben hónapok kérdése, és ha nem is elpusztítják Európát, de olyan terror támadások indulnak, hogy csak pisloghatunk... itt tízezrek fognak pusztulni... és még csak addig lesz "jó", amíg csak terrortámadások, mert ha ebből a félmillióból csak 5-10 ezer összegyülekezik valahol, felfegyverkezik és feláll mint támadó hadsereg és...
Szeparepa
... és támad is.. akkor nézhetünk még egy nagyobbat... és akkor már késő lesz... én szóltam...
levi
Ahh, megint a benvonzás. Egyszer valaki megakarta nekem magyarázni, hogy az idősemberek félnek , ezáltal bevonzzák azt, hogy megtámadják őket a romák.
Szóval azt akarta mondani, hogy az ő hibájuk ha megölik őket.

Most ugyan ez helyzet, ezekszerint a mi hibánk, hogy idejönnek? Ennyire erőltett agymenést sem hallottam még. Ezekszerint egész európa bevonzza a menekülteket?

Ui.: Énis próbáltam sokmindent bevonzani, de se a 69es Impala se Pamela Anderson nem jelent meg nálam az 1 millió euróról nem is beszélve. Ez nem jött be.
Másik
Tényleg nem tetszik ez a sületlenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.