A miniszterelnök apjának cége egy volt kőbánya helyén akart hulladékfeldolgozót, de – részben a helyiek tiltakozása miatt – úgy döntöttek: nem építkeznek - számolt be az RTL Klub Híradója.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Építsen Felcsúton a fóótballpálya mellett, elég nagy a kert. A végében pont elfér. Aztán a kisvasúton lehetne szállítani a hulladékokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Építsen Felcsúton a fóótballpálya mellett, elég nagy a kert. A végében pont elfér. Aztán a kisvasúton lehetne szállítani a hulladékokat.
human
Nem hinném, hogy ilyen könnyen feladja az öreg Orbán. Szerintem valamire készülhet. Ha egyszer betervezte a milliárdos bevételt a következő évekre, akkor azt meg fogja csinálni. Legfeljebb majd törvényt módosíttat a fiával.
verum
A saját földjén, a saját ablaka elé építsen, abba nem szólhat bele senki.
Majd felépíti máshol és gondolom, de Gánt lakói majd megkapják a büntijüket ezért...
Toby
Úgy tűnik, neki legalább van némi bőr a képén, vagy valami nagyobb dobásra készül, mert aki arra képes, hogy egyedüli kedvezményezettként, term.védelmi területen tőzegkitermeljen', az minden más aljasságra is képes !
Mobil123
Felcsúton a stadion mellett van még hely.
verum
@Toby: - ...szerintem is inkább a "vagy valami" lesz...
bakegya
LUSTA GUBERÁLNI-mondta neki a vicctor-loptunk mi már eleget,muszáj neked a szemétbe turkálni???
papa.49
@Dr. Felipe: 20:09. re A genetikai hulladékra gondoltál ugye))))))))))))
Január
@Dr. Felipe: Összekötve a hasznost a kellemessel. :)))
Január
@Mirabilis: Nehogy azt hidd.Csak valamit a népnek is lökni kell. Majd felépítik azt a hulladékégetőt máshol
Gonoszgólya
"...de – részben a helyiek tiltakozása miatt..."
Hát persze.
Mobil123
Így most majd lehet mondani hogy látjátok feleim nálunk demokrácia van mert ugye ti nem akartatok a hulladékfeldolgozot így nem is fog itt megepulni. Meghogy a setét vezír diktatúrát hozott létre?!! Ugyan már! Ez az élő példa hogy nem igaz. (de nyugodjon meg volt párttitkar apuka majd megepitheti egy kilométerrel odébb) kell a népnek egy kis győzelmi mámor addig.
kamazuka
Hoppá,Appa!
Avagy dakota gyelven?

Ipiapacs, szopacs!
tökölődő
Mi a f@szért is építene ? Fiacskája áldásos tevékenysége révén ő is hullára lophatta magát, nem csak a saját lábon álló vőgyerek. Ha ezer évig él, akkor is kőgazdag marad. Én is maximum a tökeimet vakargatnám naphosszat.
eszegfu
Bizonyára rosszindulatu vagyok, de szerintem nem az ott lakók ellenállása miatt nem épitkezik... inkább -- ha tényleg hulladék feldolgozó lett volna -- olyan nagy a követelmény rendszere ennek, főleg a környezetvédelem miatt, hogy sokkal többe került volna az épitkezés, igy hosszu idő alatt térült volna meg. Én voltam pl. Dorogon, a veszélyes hulladékok megsemmisitésére készült üzemben. Komolyan mondom, kisérteties volt...sehol egy ember, csak a hatalmas tartályszerü épitmények, rengeteg csővezeték, itt-ott némi kis gőzt eregetnek...Meg is kérdeztem az irodán: teljesen zárt rendszerrel dolgoznak, állandóan mérik a kibocsátott füst (én mondjuk nem láttam füstöt) klf. értékeit, persze számitógép rendszerrel müködik az egész, tehát semmi sem kerülhet a légtérbe.
Clavigo
A felsőcsutkai stadion pont alkalmas a hulladék feldolgozásra.Foci úgysincs...A Csüngőhasú meg a rötyiből rálát a munkálatokra.
Tényfeltáró
@Dr. Felipe: Nem kell szállítani, terem ott helyben elég hulladék.
Tényfeltáró
@human: Ennek a kapzsi párttitkárnak (stróman apucinak) semmi pénz sem elég.
karma1
@verum: Hajszalpontosan erre gondoltam: Lesz ennek meg bojtje, gantiak! Nem hiszem, hogy csak ugy magatol jobb belatasra tert volna, inkabb azt hiszem, hogy valamire nagyon is keszul... Valamit mar tudhat o is, meg a potrohos focista fiacskaja is...:o((
Aki Én
Mert rájött, hogy a legnagyobb hulladékot mégsem dolgozhatja fel...
Gömblulus
Ezek szerint nem lesz saját temetőjük? :P
Jozefina
Építsen felcsúton és kezdhetné a családi szemét megsemmisítésével!!+!!
Jozefina
Családi hulladékfeldolgozó!!?? Bocsánat: "Nemzeti"!!?? A gántiaknak van vér a pucájukban!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.