Orbán Viktor kormányfő péntek este Kazanyban megbeszélést folytatott Rusztam Minnyihanovval, az oroszországi Tatárföld köztársasági elnökével, a találkozón gazdasági kérdések is szóba kerültek – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t. 

Közölte: a két politikus üdvözölte a kazanyi magyar főkonzulátus közelmúltbeli megnyitását.

Orbán Viktor Kazanyban tárgyalt

Egyetértettek továbbá abban – folytatta –, hogy a jó gazdasági együttműködést ki kell használni, és növelni kell a Magyarország és Tatárföld közötti kereskedelmi forgalmat, természetesen az európai uniós szankciók által jelentett korlátok figyelembe vételével.

Orbán Viktor Kazanyban tárgyalt

A magyar és a tatárföldi vezető szerint ennek egyik lehetséges módja közös vállalatok alapítása, amelyekben a magyar technológia kiemelt szerephez juthat, különösen az egészségipar és a mezőgazdaság területén – mondta a megbeszélésről a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor Kazanyban az ott zajló vizes világbajnokság (vb) utolsó napján átveszi a következő, 2017-es vb-t rendező országnak járó FINA-zászlót. Emellett vasárnap munkamegbeszélést folytat majd Dmitrij Medvegyev orosz kormányfővel.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Horizont: Ott van Demcsák Zsuzsa is! Vajon mennyi lesz a hotelszámla.
www.nlcafe.hu/sztarok/20150807/demcsak-zsuzsa-kazany-hosszu-katinka-vilagbajnoksag/
"a hazai rendezéshez szeretnének ötleteket meríteni az oroszoktól."
Na basszus nem szakemberek rendezik a VB-t! Mi lesz itt te jó Isten!!
Demcsák mint a VB egyik megrendezője, ötlet adója.
Anyám borogass!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@justhpeter: a zsuzsa az az újsütetü társalkodónő a pásztorlányka mellé,mivel a navos nagyasszonyt már mégse vihette magával,mint annóa koleszos nagy ivászatok idején.
Ez még,vagy már, a kerítés része,a többi pedig a költségvetésbe már eleve EGYMILLIÁRD BE LETT TÉVE-gondolta a teknős-még kirándulgatnak egy kicsit amíg nem késő...két szék közül pad alá esni ...a nagy terv ugyanis léket kaphat(azt is ő intézte,de mint tudjuk mindíg is jánus arcú, volt is marad is)nem kellmás mint a joviális pofikájára ránézni a sztárfotóin.
bencemacska
Na ez a világ bajnokság is ráfizetéses lesz!
karma1
@36: Szia, Kedves, Te nem tudtad, hogy a KARMA mukodik?...:o))) Kulonben engem is a Hornra, vagy a fiatalabb Bush-ra emlekeztetett, mikor a masik cikknel meglattam a fotojat...En csak attol kaptam sikitofraszt, hogy "egeszsegipar", aztan mar nem volt erom tovabbolvasni a boduletes baromsagokat...:o((((
36
@karma1: Még sokáig működjön a karma, egészségben.:) Nézegetem ezeket a -sztánokat, ahová ellátogatnak, "megtekinteni" vezetőink és a fővárosokat elnézve, valami nagy hagyomány tiszteletet látok. A műemléki épületek gyönyörűen fel vannak újítva.(Persze gondolom, ott is van árnyoldal), de ha Budapestre gondolok. Esnek szét a régi szép épületek...
karma1
@36: Azert emlekszem meg, amikor a nagy- es kiskorut hazait KIVULROL gyonyoruen kifestettek, nagyon szepek, szinesek voltak a hazak (kb. 40 eve), belul meg dolt a fal... Lehet, hogy -sztanokban is kivulrol minden nagyon szep, minden nagyon ujnak latszik, dehat a Patyomkin falu otlete is mintha keletrol indult volna el...:o)))
Persze, lehet, hogy csak rosszmaju vagyok, es tenyleg koltenek ra, meg is csinalva a problemas vizvezeteket, szennycsatornat, stb-t...:o))
Tényfeltáró
@justhpeter: Kellene, de ahhoz másoknak is lesz még egy-két szava.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.