Eljárás indult egy 17 éves budapesti fiatalember ellen, aki a gyanú szerint kedd este autójával a 11-es főút budakalászi szakaszán belerohant az előtte haladó autóba, majd kigyulladt járművét hátrahagyva elhagyta a helyszínt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) péntek délután az MTI-vel. 

Az állítólag több járművel versenyző, "szlalomozó" Mercedes Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetőjének autójába csapódott bele.

Egy 17 éves fiú okozhatta Harrach Péter autóbalesetét

Fotó: Lánglovagok

A politikust ért baleset tényét a KDNP szerdán közleményben erősítette meg. Egyebek mellett azt írták: Harrach Péter szabályosan autózott Szentendre felé, amikor váratlanul, nagy sebességgel, hátulról egy autó nekiütközött, majd kigyulladt. A frakcióvezető a karambolt követően félreállt, értesítette a tűzoltókat, majd megvárta őket és a rendőröket is – tudatta közleményében a párt.

A PMRFK pénteken arról tájékoztatott, hogy a rendőrök egy 17 éves budapesti fiút gyanúsítanak a cserbenhagyással. A fiatal augusztus 11-én este 8 óra körül Szentendre felé haladt autójával, amikor hátulról nekiütközött az előtte haladó járműnek. Az ütközést követően a fiú által vezetett autó kigyulladt, ő pedig a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A balesetben senki sem sérült meg.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a fiatalembert péntek délelőtt gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás szakértők bevonásával folytatódik – tették hozzá.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy arról információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon, a 06-1-236-2883-as telefonon, az ingyenesen hívható zöld számon, illetve a központi segélyhívók valamelyikén lehet – tudatta a PMRFK.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Szegény srác! Hajszál híján hős lett belőle! Így meg mi lesz vele? Lecsukják életfogytiglan? Milyen érdekes, most bezzeg pillanatok alatt megtalálták az "elkövetőt"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Milyen gyors tud lenni a plakátőrségünk, ha akar.
karma1
@papa.49: 19.21-re: Maradjunk az "olcsobban megussza" kategorianal... Majd csak azt allapitjak meg, hogy a Merdzsot a papitol kototte el, jogsija nem volt, - ennyi. Kap majd egy szobeli ejnye-bejnyet.. Erdekes, Varadi Andras eseteben is megallapitottak eloszor, hogy 84 eves osztrak-magyar allampolgi volt a tettes, de azert elkezdtek nyomozni "ismeretlen tettes" ugyeben... Ez se, az se buntetheto valamilyen Btk pont alapjan... Niiiiincs osszeeskuves elmelet, nekem minden tiszta, mielott mindenki letamadna ezert... Csak en kepzelodom...:o(((
Zsoel
Mit kell ezt túlreagálni? Megmondtam az elején, hogy szó nincs itt semmiféle merényletről. Tele vannak a híroldalak hasonló esetekkel, főleg nyáridőben.
Az egyik legtipikusabb forgatókönyv: a 17 éves, taknyos csicska megszerezte a jogsit, és azt hiszi, hogy ettől mindjárt tud is vezetni. (Pedig - az autósiskolában a szánkba rágják, ugye - a vezetői engedély pusztán egy darab műanyag, az csak azt teszi lehetővé, hogy arra jogosultan kezdjünk el egyedül gyakorolni a forgalomban - a tényleges vezetni tudás, a gyakorlat csak évek és balesetmentesen lefutott kilométer-tízezrek után alakul ki.) Megkapja apucitól a dögös, erős családi verdát (tehetősebb apuci esetleg mindjárt a s*gge alá is tesz egy saját járgányt), hülyegyerek meg rögön Fittipaldinak képzeli magát. Nem tud semmit se az autóról, se a fizikáról, a tanultak nagy részét már el is felejtette, és azt hiszi, a sebességkorlát, a követési távolság, az irányjelző és hasonlók csak suzukis lúzereknek vannak kitalálva. Gyorsulgat, fékezget, szlalomozgat, sorra hágja át a közlekedési szabályokat: tízből kilencszer a szerencse mellette is áll, tizedjére viszont nem, és a be nem tartott követési távolság miatt belecsattan az előtte haladóba. A delikvens beijed, hiszen még félig gyerek, felelősségérzete nulla: elmenekül, a baj meg ott marad. A többit tudjuk.

Az egészből csak azért lett ekkora felhajtás, kitűnő táptalajt adva a konspirációs elméletek atyjainak, mert a srácnak véletlenül egy közismert politikus autójába sikerült beköszönnie, és nem a szömörcéspuszta-alsói Kovács Pista bácsi Suzuki Ignisét tarolta le a dög nagy Mercedesszel. (Ami egyébként oltári nagy szerencse, mert ha nem egy akkora monstrum akad az útjába, mint a Captiva, hanem egy említett nagyságrendű kisautó, ebből valószínűleg egy Eva Rezešová 2.-féle tragédia lett volna.)
papa.49
A régi ,,sofőr igazság,, NE VEZESS GYORSABBAN, MINT AZ ŐRANGYALOD REPÜLNI TUD))))))) A srácnak még elég gyors az őrangyala))))))))
nezelodo
Na ezt megszívta a hülyegyerek! Ha egy mezei autóst tarol le, még a hírekbe se kerül be, az apuci meg majd kimossa.
Jozefina
17 éves fiúnak miből telik Mecédesre??? Vajon ki az apuka és az anyuka???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.