Hétfőn jelentette be Bátor Ferenc alezredes Mórahalmon, hogy “elkészült a gyorstelepítésű drótakadály a magyar-szerb határ Csongrád megyei szakaszán, Ásotthalomtól Kübekházáig.” A rendőrség kedd reggeli jelentése szerint “hétfőn 1199 illegális bevándorlóval – köztük 205 gyermekkel – szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén.” Minek a kerítés?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

139 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A nemzeti együtküszködés rendszerének legütősebb eredménye.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@keresztapa: akkor vilégosíts fel kedves barátom...ne bolyongjak sötétségban...
mi a teljes igazság...ja és közben a nagy okosságoddal válaszolhatnál a kérdésre...hogyan is jöhetnének legálisan...meg mi a fenére jó ez a kerítés, ha nem jó semmire...nem állít meg senkit...hen?
bundi
@Eriksson: nézzük sorjában...
a 11 főből van aki a hazacsalogató központban dolgozik, úgy hogy kirugták az ott dolgozókat közben...
példál:
444.hu/2015/07/09/nem-fogja-elhinni-hogy-hozza-haza-a-fiatalokat-a-magyar-allam/
más:
ahol most vagyok a más kultúra elfogadott tehát annyira nem lógnak ki azok a sorból akik muszlimok...apropó tudtad, hogy az iszlám azonos gyökerekkel rendelkezik mint a kereszténység, cak gabriel arkangyal álltal sugalmazott igazi hit az amitól fogva ők magukat igazhitűnek tartják?
"Az iszlám kezdettől fogva úgy tekint önmagára, mint a judaizmus és a kereszténység közvetlen és utolsó utódjára, azaz a három vallás által imádott egyazon Isten legújabb és egyben legutolsó, hamisítatlan kinyilatkoztatásainak birtokosára. Ennek megfelelően a Korán Ábrahámot (Ibráhím), Mózest (Múszá) és Jézust (Íszá) egyaránt prófétának ismeri el, és Mohamedet tekinti a „próféták pecsétjének”, azaz az utolsó, kinyilatkoztatásban részesülő prófétának. A zsidókat, a keresztényeket – és sajátos módon a zoroasztriánusokat[J 3] – ennek megfelelően „könyv népének” tartják, ezért a hódítások kora óta a muszlim közösség (umma) védelmét (dzimma) élvezik.[5]"
a wikiből...
hu.wikipedia.org/wiki/Iszl%C3%A1m
és hidd el amiket az arabokról írtál, az ugyanúgy vonatkozik a magyarokra...a szaktudásuk hiányzik otthonról (no meg az adóbefizetésük, a hozzájárulás a nyugdíjkasszához...a gyerekeik...stb)
sokan képesítés, nyelvtudás nélkül ugranak fejest...mert más választás nincs...annyi különbséggel, hogy velünk szemben az őket külföldön érő atrocitások eltörpülnek ahhoz a veszélyhez képest, ami saját hazájukban fenyegeti őket...
a bűnügyi statisztikát meg a brfk készítette...remélem alhiszed róluk, hogy pártatlanok...nem libsibolsik...
keresztapa
@bundi: ami nem politikai ismeret, hanem út az igaz látásodhoz. ,,Mert az aljas csúsztatás volt. A magyar nép nem genetikailag, hanem mentalitásában szolgalelkű (sajnos), az is azért, mert a folyamatos elnyomatásban generációról generációra ezt nevelték belé. Meg is látszik.
Persze hogy nem a bőrszín okozza a problémát, hanem az, hogy ezek a bőrszínek (éppen a hatalmas tömeg miatt) nem fognak a miénkbe olvadni, hanem önálló közösségeket fognak alkotni. Bőrszín a bőrszínhez húz majd. Ennek az országnak nincs pénze arra, hogy magyarul sem tudó emberek ezreit képezze ki diplomás vagy akár szakmunkás európainak, de a nálunk gazdagabb államoknak is bele fog törni a bicskájuk. Mi a bánatot kezdünk akkor sok tízezer csalódott ázsiaival és afrikaival? Mert attól nem lesznek európaivá, hogy itt élnek.
Hende: Ez a mi hazánk, nem valamiféle átjáróház! Az is igaz, hogy nem mindenkinek.
Igaza van. Pacifista és antimilitarista beállítottságú ember vagyok, de sajnos akkor is igaza van. Túl primitív még az emberiség, hogy szabályozza önmagát, és most még nem képes békében élni. Még mindig túl sok van bennünk az állatból.
Megfosztanák Boross Pétert minden állami juttatásától Olvastad, amit tegnap írtam? Az ember is egy állatfaj, nem áll a természet felett, hanem része annak, és mint ilyen, nem tudja magát kivonni az evolúció törvényei alól! A törzsfejlődés nem valami lefutott dolog, ahogy sokan gondolják, hanem napjainkban is zajlik, még másodpercről másodpercre is, ha nem is érzékelhető. Két, földrajzilag más helyen, más környezeti viszonyok és behatások között élő ember akkor is másként fejlődik, ha a jogvédők megfeszülnek, és ez a változás már néhány száz év alatt is meglátszik az egyes egyedeken. Bizony más lesz, akinek az ősei Közép-Afrikában fejlődtek 5000 évet, és más, akinek Alaszkában. Ez nem rasszizmus, nem fajelmélet, nem nácizmus, hanem BIOLÓGIA"! De ezt a DK agy nem tudja felfogni, mert idegen imádata felülemelkedett értelmi szintjénél.
keresztapa
@bundi: Aki csak a kerítésig lát, az soha nem képes a kerítésen túlra látni, mert nem tudja, hogy a kerítés miért van felhúzva és, hogy a kerítésen van kapu azért, hogy ott legyen a be- kijárat nem a kerítésen átugrálva. Tudom nehéz ezt annak felfogni aki a rend, a fegyelem, a szervezettség ellen volt eddigi életében.
bundi
@keresztapa: mivaaa...
ember ennek se füle se farka...
ennek fuss neki mégegyszer...tehát egy szétvert infrastruktúrájú országból...ahol sem a hivatalok, sem a közigazgatás nem működik...hogyan is jöhetnének legálisan a határátkelőkön keresztül az emberek?...és a kerítésnek mi értelme, ha senkit sem tud megállítani...és mellesleg magyarország miért nem akar beszállni (az unióból egyedül) abba, hogy a menekülteket már a görög határnál állítsák meg..és onnan szervezetten szállítsák a befogadó országokba?...és már mondtam párszor...katonatisztként kezdtem anno..aztán építész lettem az idők folyamán...tudom ezek azok a sportok amik tesznek a szervezettségre a fegyelemre szerinted...de vissza a témához..a kérdésre ha lehet...nem az esti mesére vagyok kíváncsi...
bundi
@keresztapa: de mindegy...ha ilyenhez van kedved...hát legyen...
"VI. A VENDÉGEK BEFOGADÁSÁRÓL ÉS GYÁMOLÍTÁSÁRÓL

A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy méltán állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén. Hiszen kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római királyok, hogy sok nemes és bölcs áradt hozzájuk különb-különb tájakról. Róma bizony még ma is szolga volna, ha Aeneas sarjai nem teszik szabaddá. Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod. Hogy ez ne legyen, naponta nagyobbítsd országodat, hogy koronádat az emberek nagyságosnak tartsák."
SZENT ISTVÁN KIRÁLY INTELMEI IMRE HERCEGHEZ
olvasgasd...
mek.oszk.hu/00200/00249/00249.htm
most pedig romboljátok le szórjátok szét szent istván hagyatékát...oszt csókolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.