Százezer forintnál több a nyugdíja, takaros házban lakik, és ha végzett a koldulással, taxin viteti magát haza a pécsi Anna néni.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Pszichológushoz kellene elvinni a nénit. Öregkori kóros elmeállapota miatt érezheti szegény, hogy így kell cselekednie. Nem lehet tudni, mi állhat a háttérben, milyen volt az élete fiatalabb éveiben. Ezeket a problémákat 80 éves embernél nem börtönnel kellene megoldani.
Az aluljárókban én is szoktam virágot venni idős néniktől. Nem vagyok benne biztos, hogy kenyérre kell nekik a pénz. Emberek között vannak, nem egyedül otthon és még egy kis pénzhez is hozzájutnak. Persze soha nem tapasztaltam, hogy erőszakosak.
Evikati
@Koronix: Itt a fővárosban koldusmaffia működik. Nagyon sok román, albán, stb..csoport rivalizál egymással a helyért. Félelmetesek, mert ha el is tüntetik őket egy időre, visszajönnek. Minap az egyik aluljáróban megint ott ült egy nő (látásból már ismerem), karján a bealtatózott kisgyerekkel. Ez a gyerek kisebb volt mint a múltkori. A férfiak vigyázzák őket, elbújva figyelik, nehogy bántódásuk essen. Ezek (a gyerekek miatt) sokkal több pénz bezsebelnek. Egyszer olvastam, hogy százezrekről beszéltek egy-egy csoporton belül.
Ez a pécsi néni szólóban csinálja és nem is igazi koldus.
charlie
Baz, azért elég durva pénzeket összeszed. Ha mondjuk vesszük, hogy heti 20e-t hazavisz, az egy hónapba 60e pénz, a semmiért. Azért nem olyan rossz ez. Ha még néha többet is kap...
Tcat
Hehe, nem gondoltam volna, hogy poénból csinálja :) Hát jah, jó időben a frekventált sétáló utca a kedvenc helye... Már jópár méterről nyomja a szövegét. Én már mikor meglátom egyből nagyívű kikerülkő menőverbe kezdek.

Mondjuk abban esetleg lehet valami, amit Evikati mond, miszerint lehet csak valami megakasztott pár fogaskereket neki a fejében azért csinálja.
karosultak
Egy életművész a néni! Kéne vele videós interjú, érdemes lenne szórabirni valahogy.
ugyeugye
Transformers :D

Egyébként gyerekkel koldulni BŰNCSELEKMÉNY!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.