Eddig majdnem annyi pénzbe került a Gyere haza fiatal! program működtetése, mint amennyi támogatást elköltöttek a kormányzati akcióval hazahozott fiatalokra. Csak a program Facebook-oldalára és az akció marketingjére 1,5 milliót kapott a szolnoki vállalkozás, amelynek vezetője korábban egy állami cég élén 3 milliárd forintos ifjúságsegítési programot irányított.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Az uniós átlag közelébe felzárkóztatható munkabérekre megvan a fedezet.
Az élj meg tisztességesen állampolgár c sztori-t kelene erőltetni, süketelés helyett!
zöldszem
@kamazuka: "Az élj meg tisztességesen állampolgár c sztori-t kelene erőltetni, süketelés helyett!"

Ezen már túl vannak, igaz nem tisztességes, de 47 ezerből meglehet élni!
Valamint van közmunka!
eszegfu
Tulajdonképpen levonható a következtetés és talán nem is olyan elhamarkodott: sikertelen ez a program. Egyrészt a müködési költségekre szánt összeg szinte már elfogyott és ez akár egy normális ügymenet is lehetne, hiszen nem gondolhatták, hogy ennyi idő nem lesz elegendő a programra. A másik és egyben nagyobb bajnak látom, hogy 170 embert már "kiközvetitettek" a munkaadóknak és most várják a választ, "ami hosszu folyamat". Most kell ez az ember munkavállalónak, vagy sem?! 2 kézzel kapnék az álláskereső után, ha szükségem lenne rá...Tehát itt is "kibukik", hogy nincs munka lehetőség, sajnos. A szándékot értékelem...és annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.