A Handelsblatt című német üzleti lap az ideiglenes műszaki határzárral kapcsolatban közölt az európai politikát értékelő vezércikket szerdai számában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Rosszul teccet latni! Nincs az bekeritve, hiszen Hegyeshalom fele, meg Esztergomnal meg nincsen kerites ! (na, az utobbihoz nem is nagyon kell...:o)))

Es ne tessek azert mindenert bennunket hibaztatni, MAGYAROKAT, mert ehhez nekunk semmi kozunk...

Tessek szolni az Angelanak, hogy kuldjon egy baratsagos kokit a vezirnek, vagy csinaljon egy ismeretterjeszto rajzfilmet rolunk, oszt jonapot! Erre mar csak odamegy a vezir, es leul targyalni ebben az ugyben, csak tessek forszirozni! Fog az menni!..:o))
vizinyuszi
Amint átlépi az álmenekültek létszáma a kritikus mennyiséget és elszabadul a káosz, akkor a többi ország is észbe kap, de akkor már késő lesz. A bajt megelőzni kell, nem átélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.