A magyar kormány visszautasít minden olyan "nemtelen jelzőt és vádaskodást Magyarországgal szemben", amelyet vasárnap Laurent Fabius francia külügyminiszter hangoztatott a magyar határvédelmi intézkedésekkel kapcsolatban – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Az államtitkár délután megbeszélést folytatott a budapesti francia nagykövettel, akit azt követően kérettek be a tárcához, hogy a francia külügyminiszter egy interjúban "botrányosnak" nevezte egyes kelet-európai országok viselkedését a menekültválsággal kapcsolatban, és Magyarországot külön bírálta a határzár miatt. Magyar Levente kifejtette: a határvédelmi intézkedésekkel nemcsak Magyarországot, hanem az EU minden tagállamát védik, e lépések minden uniós ország biztonságát, nyugalmát és békéjét szolgálják.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Laurent Fabius igazat mondott, mi pedig tudjuk a magyar kormány soha nem tudott semmit kezdeni az igazsággal.
Toby
A konda nehezen viseli, ha megmondják, hogy büdös !
Manhattan
Komolyan hiszi valaki, hogy a galád, mindenfajta együttműködést elutasító magyar politika nem vezet oda, hogy elegük lesz a csak a markukat tartó, de egyébként csak mindenkire acsarkodó magyarokból?
fekete
Franciak most is bombazak az arabokat!Oda kuldeni mindenkit. Ok az EU Afrikaja..
patkószeg
Akinek stabil és normális az értékrendje - akár egyes emberről, akár szerveztről, akár egy kormányról van szó -, ott a legkíméletlenebb kritikát is képesek tudomásul venni, és a helyén kezelni. Aki viszont ennyire nem bírja a kritikát, hogy gyerekmód hisztizik miatta, annál valami nagy gáz van.
Igen, abban igazuk van, hogy Franciaországra kisebb nyomás megy, mint ránk. Abban nem, hogy a franciák jogosan vannak kiakadva a migránshelyzettel kapcsolatos magyar szervezetlenség, fejetlenség stb. miatt, beleértve a határzárat is, amiről minden nyolc osztályt végezett átlagpolgár tudja, hogy nem old meg semmit és teljesen felesleges. Csak a drótostót haver cégének jó egyedül, meg annak, aki szereti az ingyen őzpörköltet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.