Németország nagyra becsüli, hogy Magyarország regisztrálja a menekülteket, a menekültügyet szabályozó Dublin III. rendelet alkalmazásától pedig nem térhet el, és ezt már a magyar kormány tudomására hozta – mondta a német kancellár hétfőn Berlinben.

Angela Merkel sajtótájékoztatón a Magyarországra érkezett szíriai menedékkérőkkel kapcsolatban újságírói kérdésre félreértésnek nevezte, hogy "minden szíriai jöhet Németországba".

Ezt a félreértést bizonyosan sikerül majd a jó diplomáciai kapcsolatok révén tisztázni – mondta a német kancellár.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Így aztán lesz hova visszatoloncolni azt ,aki nem kell nekik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@bundi: igaz, de talán ha nem is kötelezni, de valahogy rávenni az unió összes tagállamát, hogy mindenki fogadjon be menekülteket. miért 2-3 ország vállalja - ha kényszerűségből is - a menekült áradat összes terhét?? Anglia pl. már inkább kilépne csak ne kelljen migránsokat fogadnia. legalábbis ennyit nem.
bundi
@csa-csa: gondolom ezt az után írtad miután a fejecskéd bedugtad a vezér hátsőjába és fülecskédig csak az jutott el, ami odabenn visszhangzik...
de tudod az a fránya valóság, hogy csak magyarország az aki nem akar befogadni senkit...
www.origo.hu/itthon/20150720-menekultek-eu-magyarorszag.html
és az egyetlen aki nem akar az uniós határok védelmében semmit tenni
www.vg.hu/kozelet/magyarorszag-az-egyetlen-tagallam-ami-nem-szallt-be-az-eu-hatarvedelmi-akciokba-455701
és ahogy teheti blokkolja és kersztbetesz ezeknek...
kb ennyui kedveském...
F_Viktor
@csa-csa: Írod:
"Anglia pl. már inkább kilépne csak ne kelljen migránsokat fogadnia."

A magyar álláspont sokat változtatott a világ hozzáállásán:

"Nagy-Britannia készen áll több ezer szíriai menekült befogadására – közölte a brit miniszterelnök pénteken.
David Cameron (...) bejelentette: a menekülteket a Szíria körül létesített ENSZ-menekülttáborokból szállítják Nagy-Britanniába.
Cameron szerint ennek az a célja, hogy a befogadott menekülők közvetlen, biztonságos úton jussanak el Nagy-Britanniába, és ne kelljen segítség nélkül vállalkozniuk az Európába vezető veszélyes utazásra, amely már eddig is rengeteg emberéletet követelt."
csa-csa
@bundi: ez így nem igaz kedveském...
rég nem járok szavazni pont ezért nem védem egyiket sem, de a többi párt csak pofázik hogy mit kéne tenni, de egyetlen egy használható javaslattal nem álltak még elő
bundi
@csa-csa: tudom kedveském...amíg mások pofáznak...befogadják, oktatják, a munkaerőpiacra engedik őket addig ti cselekedtek...lefújjátok őket gázsprével, hajtjátok őket mint a marhákat, rugdossátok még a gyerekeket is...ügyesek vagytok...látszik magyarországon lassan csak az alja marad...aki kicsit többet ér többre képes az lassan csomagol...
csa-csa
@bundi: rettenetesen elfogult vagy kedveském, de nem erről beszéltem, hanem arról hogy a rendkívüli helyzet megoldására nincs egy ötletük egyik pártnak sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.