Ötpárti konzultációt tartott Trócsányi László igazságügyi miniszter az egyházügyi törvény módosításának koncepciójáról hétfőn Budapesten.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az ki ne maradjon, hogy amelyik templom meneülkteket fogad be, az a jövő évi közpénzosztásból kimarad ! Valahol a biblia is írja, csak az istenek se találom...
justhpeter
@Toby: Így igaz. Embercsempészetet nem támogathat az egyház. Szerintem Ferenc pápa is menekülőben van már a svájci gárda elől, mert támogatta az embercsempészetet.
Nekem is át kellene lapoznom a bibliát, de nem merem, félek nagy meglepetés érne.
Toby
@justhpeter: Én sem merem végiglapozmi a bibliát, mert attól tartok, hogy nem ismernék rá a hazai "keresztényekre" de a főleg a "keteszténydemokratákra" !
justhpeter
@Toby: Ilyen is van, hogy kereszténydemokrata ? Keresztény az, aki folyamatosan komcsizott ? Demokrata az, aki a "térdre csuhásokat" emlegetett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.