A migrációs válsághelyzettel lehet összefüggésben Hende Csaba lemondása az LMP szerint. Schiffer András, a párt társelnöke az ATV Start-ban azt mondta, nem akar találgatásokba bocsátkozni, de úgy véli, Hendének alkotmányossági aggályai is lehettek a honvédség bevetéséről szóló előterjesztés kapcsán, ráadásul a honvédség nem feltétlenül rendelkezik a szükséges rendészeti képességekkel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hende nem akarta a tömeget lövetni. Ennyi. Mégis csak jobb a titkárnőt kurficolni mint a hágai törvényszék börtönében sínylődni egy beteg elme miatt.
G vicctor kommunista spicli elvtárs ugyanis eldöntötte a beteg fejével hogy szeptember 15 után megállítja a muszlimokat, kerül amibe kerül.
Több tízezer rendőrt és határvadászt vezényel a déli határra, csak hát több tízezer muzulmán is fel fog ott torlódni. Aztán mikor pattanásig feszülnek az indulatok és ennek a tömegnek elfogy a türelme és megindul, ott nem hiszem hogy könnygázzal megfékezhetőek lennének ahogy a macedónoknak sem sikerült. Akkor nem marad más mint az éles fegyver. Na szerintem ezért húzta fel hende a nyúlcipőt mert vérontásnak nem akart részese lenni semmilyen formában.
justhpeter
Hende azért ment, mert nem merte elmeorvoshoz küldeni a főnökét, pedig látja, hogy rászorult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.