A miniszterelnök szinte egész nyáron pihent, szabadságon volt, csak a legszükségesebb esetekben szólalt meg, például amikor Hosszú Katinkával beszélgetett a kazanyi úszó világbajnokságon. De a szabadságnak vége, Orbán visszatért és egyből a kezébe vette a kormányrudat: egyszerre fordult a menekültek és az Európai Unió felé. Szijjártó Péter elutazott Kínába a múlt héten, megünnepelni a Győzelem Napját, ami azért érdekes, mert olyan nagyon sok demokratikusan berendezkedett ország vezetője nem voltak ott. Hogy akkor kik mentek? Többek között Vlagyimir Putyin orosz elnök, Cahiagín Elbegdordzs mongol elnök, Abdel-Fattáh esz-Szíszi, Egyiptom államfője, a Cseh Köztársaság képviseletében Milos Zeman elnök, Nicolás Maduro, Venezuela elnöke, Nurszultan Nazarbajev, Kazahsztán elnöke, Truong Tan Sang vietnami államelnök és Omar Hasszan al-Bashir szudáni elnök. A 24.hu információi szerint, amíg Szijjártó Kínában volt, addig „leszóltak” a külügybe, hogy akkor Orbán átveszi a külpolitikát, az

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"Hogy akkor kik mentek? Többek között Vlagyimir Putyin orosz elnök, Cahiagín Elbegdordzs mongol elnök, Abdel-Fattáh esz-Szíszi, Egyiptom államfője, a Cseh Köztársaság képviseletében Milos Zeman elnök, Nicolás Maduro, Venezuela elnöke, Nurszultan Nazarbajev, Kazahsztán elnöke, Truong Tan Sang vietnami államelnök és Omar Hasszan al-Bashir szudáni elnök."

Sajnos pont közéjük való!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@zöldszem: A felsorolt feltételek már mind megvannak. Kezdhetik.
Toby
@Rejtö Jenö: Zsidózz ám nyugidtan, amúgy meg úgy fosol, ahogy jólesik !
Rejtö Jenö
@Toby: Kisköcsög! Tipikus magyar. Azt sem tudod vazeg kivel van dolgod es sertegetsz mindenkit. Otthon is a közepsö ujjadat hasznalod, mert masra nem telik?
Rejtö Jenö
@karma1: nem tudom miröl beszelsz, de ha igy kereszteltek, ma megbocsa nyagsad!
simmering73
@karma1: Én úgy tudtam, hogy nem lehet használni közismert személy nevét nicknévnek. De lehet, hogy azóta már puhultak a dolgok.
karma1
@zöldszem: Ahogy elnezem, azt sem tudja, ki volt Rejto Jeno (P. Howard). Es azt sem tudja ezek szerint, hogy bizony O zsido volt, es csodalatos ember! Ide viszont bejott az oldalra, es mindenkit lecikiz, es meg irni sem tud... A Propi meg hagyja ezt,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.