A Civil Összefogás Fórum szerint a Magyar Narancs legutóbbi címlapjával megsértette a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás erkölcsi és jogi szabályait. Csizmadia László, a CÖF alapítója sajtótájékoztatón elmondta: a Magyar Narancs hetilap címlapján Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort "drótból készült Hitler-bajusszal ábrázolták" és "véleménycikkükben elmebetegnek nevezik a kormányfőt".

"Sajnálatos, hogy a neoliberális lap átlépte a sajtószabadság és véleménynyilvánítás erkölcsi és jogi szabályait" és a szakmai barbárság eszközeit használja – fogalmazott. Csizmadia László szerint

"a közerkölcs lebunkózása egy alig olvasott lap kétségbeesett cselekvése".

Közölte: vasárnap délutánra tüntetést szerveznek a Magyar Narancs szerkesztősége elé.

Kiakadt a CÖF a Magyar Narancs Hitler-bajuszos címlapjára

Fricz Tamás CÖF-alapító szerint a Magyar Narancs a címlapjával átlépett egy határt, amivel szerinte a lap "kiiratkozott az európai normák szerinti tisztességes és komolyan vehető sajtóorgánumok sorából".

A politológus azt vetette fel: ezek szerint ha egy kormány úgy dönt, hogy egy hatalmas, "hazánk és Európa felé irányuló népvándorlás, sőt invázió ellen NATO-kerítésekkel védi meg magát és Európát, akkor egyúttal nácivá válik?" Ezek szerint a spanyol, a bolgár és észt kormány, valamint az Egyesült Államok is náci, mert kerítésekkel próbálja megállítani a feléjük irányuló migránsáradatot? – tette fel a kérdést.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kiakadt a cöf ? Hát akkor akasszuk vissza ! Szépen sorban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
@Cicamama55: "...Orbán Viktor családjáról, magánéletéről jelentek meg képek cikkek,..."
Azon kívül, amit @karma1: is írt, még azt se felejtsd, hogy ezek az ország tönkretevő férgek még saját magukról és családjukról is raknak ki képeket mindenhova akárhova KÉRETLENÜL!, akkor ne siránkozzanak, hogy a saját tapasztalataim alapján le élősködőzöm, le férgezem őket!...
szaboria1
Szemüveget nekik a szöges drót nem Hitler bajusz.
Tényfeltáró
@szaboria1: Ha hitlerbajusz lenne, az nem zavarná a cöf-t egy kicsit sem.
nezelodo
Tetszett a kivezényeltek között a Csákvár tábla. Herceghalom még nem volt, már a Fertő Hanság felirat sem. Hova lettek? Ez utóbbi elúszott a ivarsejtfolyamon?
Tényfeltáró
@nezelodo: Szaros gyűlöletmenet, elfogytok lassan mint a gyertya. Röf, röf, cöf, cöf.röf röf, cöf, cöf...
nezelodo
@Tényfeltáró: Olyanok ezek, mint a május elsején kirendelt ünneplők, az ötvenes években, azt hitték, a kapitalizmust rettegésben tartják, és a rákosi rendszert tapsukkal a kiskopasz előtt elvonulva örök életűvé teszik. Nagyon igaz a sokatmondó dal: "ezek ugyanazok".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.