A Civil Összefogás Fórum szerint a Magyar Narancs legutóbbi címlapjával megsértette a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás erkölcsi és jogi szabályait. Csizmadia László, a CÖF alapítója sajtótájékoztatón elmondta: a Magyar Narancs hetilap címlapján Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort "drótból készült Hitler-bajusszal ábrázolták" és "véleménycikkükben elmebetegnek nevezik a kormányfőt".

"Sajnálatos, hogy a neoliberális lap átlépte a sajtószabadság és véleménynyilvánítás erkölcsi és jogi szabályait" és a szakmai barbárság eszközeit használja – fogalmazott. Csizmadia László szerint

"a közerkölcs lebunkózása egy alig olvasott lap kétségbeesett cselekvése".

Közölte: vasárnap délutánra tüntetést szerveznek a Magyar Narancs szerkesztősége elé.

Kiakadt a CÖF a Magyar Narancs Hitler-bajuszos címlapjára

Fricz Tamás CÖF-alapító szerint a Magyar Narancs a címlapjával átlépett egy határt, amivel szerinte a lap "kiiratkozott az európai normák szerinti tisztességes és komolyan vehető sajtóorgánumok sorából".

A politológus azt vetette fel: ezek szerint ha egy kormány úgy dönt, hogy egy hatalmas, "hazánk és Európa felé irányuló népvándorlás, sőt invázió ellen NATO-kerítésekkel védi meg magát és Európát, akkor egyúttal nácivá válik?" Ezek szerint a spanyol, a bolgár és észt kormány, valamint az Egyesült Államok is náci, mert kerítésekkel próbálja megállítani a feléjük irányuló migránsáradatot? – tette fel a kérdést.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kiakadt a cöf ? Hát akkor akasszuk vissza ! Szépen sorban !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Kiakadt a cöf ? Hát akkor akasszuk vissza ! Szépen sorban !
vitriol
a cöf már belegárgyul a nagy semmit tevésbe, és amióta orbán nem tart igényt a sétafikájukra belekapaszkodnak mindenbe, nehogy feledésbe merüljenek!
bakegya
A mi teknősünk nekünk magyar állampolgároknak is azt ígérte megvéd bennünket-már huszonöt éve csakkk ígérget-egy egész korosztály ifjúsága húzott el azóta.Aki szolidális,vagy szociális érzékenységgel bír,-aztán mindenki aki itt ragadni kénytelen kaszálhatja az árkok szélét közmunkában ,ha csakkk nem a pereputty vagy a fityiSS klán tagja-a többi éhen is halhat.
Cicamama55
Én nem vagyok se CÖF-ös, se Fideszes, de azért az ország miniszter elnökéről ízléstelennek tartok ilyen képet megjelentetni. Tudom, nem lesz népszerű ez a véleményem, de ha jól belegondolunk, ugyan ki lenne a mostani helyzetben olyan vezető, akinek a döntéseit egyértelműen mindenki elfogadná. A bevándorlást nem ő indította el, a megoldást pedig egész Eu hanyagul kezelte. Sehol nem tettek lépéseket előre. Én a határőrség felállítását támogattam volna azonnal, s ha már plakátoltak, azt kellett volna hirdetni, hogy csak érvényes iratokkal, a menekülteket engedjük át országunkon. Ebben az ügyben aktívan teszi ő a dolgát úgy érzem.
papa.49
Az 5. számú tagkönyv tulajdonos még soha nem lépte át a jó ízlés határait az írásaiban, persze más szemébe a szálkát a sajátotokéban a mestergerendát se, ugye cöfcöfcöf)))))))))
simmering73
Ha a szögesdrót snassz, akkor legyen kefefrizura.
papa.49
@Horizont: Nagyon igaz amit írtál)))))))
papa.49
@Horizont: Valóban sokkalta jobb lenne az országnak is meg nekünk is ha lehetne valamiért dicsérni, de talán fogadalmat tett, hogy olyat ami nekünk, vagy az országnak jó SOHA NEM TESZ, HÁT EDDIG NEM IS TETT))))))))))
amaramaistanna
"Lázadással állunk szemben." (Orbán Viktor)
"Csak már látnám!" (Konok Péter)
Cicamama55
@Horizont: Nekem akkor is az a véleményem, amit leírtam.
Cicamama55
@Mirabilis: Nem! Nem is állítottam soha ilyet. Annyit mint ő és a pártkatonái hazudtak, loptak, csaltak, soha senki nem tett. ...A saját népe ellen dolgozott hatékonyan. Én kimondottan a cikkel kapcsolatban véleményeztem.
volvós
Csizmadia efftárs visszabüfizte viktorka pelenkatartalmát ...
Cicamama55
@Horizont: 19.53 Ez nem nekem szólt remélem.
Toby
@Cicamama55: Drága, nem kell ám hasraesni a miniszterelnöki pozíciótól, de egyik pozíciótól sem, mert eredetileg - és jobb sorsra érdemes országokban - a népet, a választók széles körének érdekeit kellene szolgálni és képviselni,nem a saját zsebeket bővíteni, miközben kockára hazudja magát ( itt a cikk a propin is ! ) delélelőtt mást mondanak, délután ismét mást, rögtönözve kormányoz, ami egyértelműen a tervszerűtlenség bizonyitéka, ha szoruláősa van, 5 évvel a hatalom megszerzése után még minidíg csak a "baloldal a sáros" érvig futja, ha lehugyozza magát, akkor Gyurcsány-Bajnai, csak azért hoz létre egy államtitkár hadsereget, hogy pénzes helye legyen a cimbiknek, az adófizetők nem kis terhére, miközben a meghirdetett közigazgatási reform sehol sincs, mert a felduzzasztott haweri bürökrácia nem ért hozzá !
A chupacabra egyszerűen nem szolgálja a népet/nemzetet, csak a cimbiket és azok igényeit, de hazudni bazt mesteri fokon tud !Ezért nem érdemli meg, hogy akár emberszámba vegyék !
Egy mocskos bűnöző és bűnözőkről nem illik cikornyás finomsággal fogalmazni !
Akinek - oxfordi elitiskolai tanulmányai ellenére - létezik az illiberális demokrácia, az nem lehet épelméjű !
Cicamama55
@Horizont: Az belpolitikai ügy, ez pedig külpolitikai krízis helyzet Soha nem dicsérgettem, mert úgy éreztem, abban éli ki hajlamait, hogy az embereket egymás ellen fordítsa csak azért, hogy saját szekere jobban haladjon. -Magyar magyar ellen, de magyarokat a szomszéd államokban élőkkel is. -Konkrétan a bevándorlás kezelésében senkinek semmi épkézláb ötlete nem volt, s még jelenleg sincsen. Ilyen átláthatatlan helyzetben mi felnőttek félünk, s aggódunk azért, hogy gyerekeinkkel, unokáinkkal mi fog ezután történni, amikor a jelen Magyarországon sem lehet megélni az emberek többségének.
Toby
@Cicamama55: Itt van a chupacabra-rezsim migráns hazugságainak gyűjteménye !

"Orbánék eddigi legnagyobb hazugságai és szélkakaskodásai menekültügyben" (propeller)
Cicamama55
@Toby:20.48 Ha el szokta olvasni a hozzászólásaimat, nem írta volna ezt.
Cicamama55
@Cicamama55: Még egyszer nekifutok ennek...Ha elolvasta volna a hozzászólásaimat, nem írta volna ezt...@Toby:
Cicamama55
@Horizont: "Tudod mit jelent az a szó, hogy emberséges?" Tudom...Az egész életem és munkám erről szól!
Toby
@Cicamama55: Erre írtam válaszként a
ma, 20:48-at !

"Én nem vagyok se CÖF-ös, se Fideszes, de azért az ország miniszter elnökéről ízléstelennek tartok ilyen képet megjelentet"
A pozíciót nem kell tisztelni, ha a mögötte lévőt sem illeti meg a tisztelet !
Cicamama55
@Mirabilis: Nem hivatkozok én semmilyen cikkre, csak magával a fényképpel kapcsolatban írtam le a véleményemet, a Hitler bajusszal. A kerítést kezdettől fogva elleneztem én is, hisz annyira felesleges, csak pénzkidobás. Semmit nem old meg.
Tényfeltáró
Nem a kerítéstől lett nemzeti szocialista, hanem ez csak egy újabb bizonyítéka.
Cicamama55
@Toby: Ezzel egyet értek! Kár volt ma megszólalnom, éreztem én ezt. :)
Toby
@Cicamama55: Semmi szándékom nem volt támadni, határozott álláspotom az, hogy az eltelt 5 éves orbánuralom gazdája semmilyen tiszteletet nem érdemel, nem minden magyar ember miniszterelnoke, hanem csak a csókos, nyalogány cimboráké !
Ez pedig már ellentétes a miniszterelnöki esküjével is !
Cicamama55
@Horizont: A KDNP-vel az élen, a kormány belpolitikája- maga is -embertelen. Még az a szerencse, hogy van sok a segítő civil, akik helyettük a feladatok oroszlán részét felvállalják. Úgy, mint most a bevándorlók segítésében. Azt kérdezte, hogy én tudom-e mit jelent az a szó, hogy emberséges. Én arra válaszoltam fent, mit mondjak, "kicsit szíven is ütött." De csak magamat hibáztathatom érte, mi a francnak írok hozzászólást...
Tényfeltáró
@Toby: A miniszterelnök egy hivatalnok, nem király!
Toby
@Tényfeltáró: Orbán nem így tudja !
Ruby
Nem most kezdődött az összehasonlítás, semmi köze a menekültekhez.
oleo
@Cicamama55: Szerintem meg nem tette, teszi a dolgát, talán keddtől...
Pedig megmondták neki, mit kellene tennie: határőrség felállítása.
De nehogy már mások mondják meg neki, hogy mit kell csinálni, meg nehogy már mások jobban tudják, jelesül a jobbik (nem vagyok jobbikos és nem is leszek soha!).

orbánnak ezt kellett volna tenni, plusz kérni az összes EU-s országot, hogy küldjenek (szak)embereket és eszközöket, mert Magyarország határa Európa határa, és azt közösen kell megvédeni.
Az, hogy az EU küld valamennyi pénzt és megmondja mit csinálunk rosszul (persze azt nem mondják, meg, hogy miként kéne jól csinálni, mert ők sem tudják), az jelenleg kibickedésnek tűnik.

A témánál maradva:
A cöf?
Szót sem érdemel.
Velük is csak többen vagyunk.
panellproli
Nem kell ahhoz Hitler-bajusz hogy látszódjon a hasonlóság, elég ezt az elvetemült tekintetet nézni hogy lássa az ember a megszállottságát és hatalmi gőgjét
Cicamama55
@oleo: " kérni az összes EU-s országot, hogy küldjenek (szak)embereket és eszközöket, mert Magyarország határa Európa határa, és azt közösen kell megvédeni." Igen ezt így gondolom én is!
Lepényleső
A tények állítólag makacs dolgok,ennek tükrében én inkább találónak nevezném.
nemjoezigy
@Cicamama55:"... Ebben az ügyben aktívan teszi ő a dolgát úgy érzem."
- Most csak ez a menekültügyről szól, mint utólag írod. Egyébként vitaindítónak jó volt a felvetésed, remélem mostanra máshogy (is) látod ezt a témát.
- Tesz valamit, amit rosszul, folyamatosan. Rosszul indított, és rosszul folytatja. Úgy szar a propagandája a kormánynak, ahogy van!
@Horizont: "Ő csak a gyűlölködést szította, és szórta a MI pénzünket... nem örülünk, hogy nem tudnak a felelős vezetők megoldást erre (sem)...Szégyellheti magát és ez a címlap egyenes következménye az ő mérgező kártékony munkásságának".
- Igazat adok neked kül és belpolitikában szintén így látom a az állapotokat, de mi várható egy ilyen apparátustól?
@papa.49: @Horizont: "Valóban sokkalta jobb lenne az országnak is meg nekünk is ha lehetne valamiért dicsérni, de talán fogadalmat tett, hogy olyat ami nekünk, vagy az országnak jó SOHA NEM TESZ, HÁT EDDIG NEM IS TETT))))))))))"
- Ha vannak is olyan ami pillanatnyilag jónak tűnik az intézkedéseik, bocsánat, inkább ígérgetéseik, arról előbb utóbb kiderül, hogy nem igaz, nagyobb veszteség van mögötte, mint a haszon, valamelyik népcsoport ellen hat, valamelyik kedvenc nyert rajta,...
Cicamama55
@nemjoezigy: Arra jó volt, hogy rájöjjek, ha nem egyezik teljesen a véleményem a többséggel, ne kezdjek írogatni.
solidedge
Szerintem is izléstelen a bajusz. Sokkal jobban állna az orrkarika. Én emlékszek jobboldal lapra ahol Gyurcsány elmeállapotát kritizálták. Egy jobboldali sem háborgott.
oleo
Az egy dolog, hogy orbán tud jókat is mondani, de kért tőlünk- és az egész világtól valamit:

"Most is azt mondom ..., hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

Szóval orbán tud jókat is mondani, de amihez hozzányúl, az szarrá válik.
Persze neki és a sleppjének nem, de az országnak, és a népnek, annak az országnak, és népnek amelyiknek a miniszterelnöke, nos, a számunkra orbán alatt/miatt csak lefelé vezet az út.

Egy példa:
Mire esküszil fel a megválasztott amerikai elnök?
Az alkotmány megvédésére.
Mire esküdött fel orbán, amikor miniszterelnökök lett?
Ő is valami hasonlóra.
"Megvédem az alkotmányt, az alkotmányosságot." - mondta
És mit tett?
Ahelyett, hogy megvédte volna, hogy tartalommal töltötte volna meg, hogy érvényt szerzett volna neki, hogy felvirágoztatott volna vele egy egész országot, SZÉTVERTE, MEGSEMMISÍTETTE!

orbán, amihez hozzányúl, szarrá válik!
Vagyis hiába van igaza néha, néha többször is, mégis a lehető legrosszabb fog bekövetkezni, amíg ő van hatalmon.
Ennek egy nagyon egyszerű magyarázata van: orbánban elromlott valami akkor, amikor választott vezető politikusként a saját érdekeit, egy egész ország érdekei elé helyezte.

Amit nem ért: Egy országot nem a gazdagok építenek, a gazdagok csak nyerészkednek, spekulálnak, bűnöznek, és élvezik az erkölcstelen életüket.
karma1
@oleo: @Cicamama55: Ott, ahol orban az egyszemelyes minicezar, es o mondja meg EGYEDUL, mi legyen az orszaggal, ott o nem fog semmit sem ugy csinalni, ahogy az EU keri, vagy tanacsolja. A penzt,... azt koszoni szepen, jo melyen zsebrevagja (jo lesz az a csokosoknak), legfeljebb egy napig nem kopkod az Uniora.
Meg mindig azt kerdezem: MIERT NEM MENT EL Merkel asszony hivasara a becsi EU csucstalalkozora? Nem o, inkabb kavarta a sz@rt a Keletinel, kihuzta a penzt a vonatjegyekre a menekultekbol, es egy vagyonert elvitte oket Bicskeig vegzalni, amikor Merkel mar bejelentette, hogy NO LIMIT szamban atveszi a szir menekulteket?

propeller.hu/itthon/3152871-szerb-lap-orban-te-szegyen#v1426191
Es ezt is a Magyar Narancs generalta, Kedves Cicamama? (Huuu, most akkor a COF szerint ok is kiirtak magukat a nemzetkozi sajtobol...:o(((@Cicamama55:
Cicamama55
Engem nem érdekel sem a CÖF, sem a többi "gyülekezet"...A médiából szoktam értesülni a hírekről, s ezt az oldalt rendszeresen átolvasom-az ajánlott linkeket megmondom őszintén, csak ritkán...Ennél a cikknél fent, a fényképpel kapcsolatos gondolatomat szándékoztam megosztani, Először is azért, mert amikor Orbán Viktor családjáról, magánéletéről jelentek meg képek cikkek, amiket frankón/!/ ki lehetett vesézni, azokkal sem értettem egyet. Még a közszereplőknek is vannak -szerintem-személyiségi jogai. SZERINTEM A másik dolog, hogy a bevándorlást Orbán a múlt évtől emlegette. Itthon ezt a pártok felesleges riogatásnak reagálták le akkor, de maga az Unió sem szervezett, tervezett, intézkedett. Most, amikor a tömeg megérkezett, akkor próbálkoznak közös nevezőre jutni. Akkor, amikor már emberek ezrei bent voltak Magyarországon. Na ez az a tény, ami miatt az első hozzászólásomat itt megejtettem. Végül is ebben a két álláspontomban lógok ki nagyon a sorból. És még egy... Azt vallom, csak a vélemény különbségek miatt, senki nem jogosult a másik sértegetésére. Lehet, hogy humanista vagyok? :)
karma1
@Cicamama55: Draga Cicamama55! Veled a vilagon senkinek sincs problemaja, es persze a kommenteddel sem, CSAK: orban viktor azzal, hogy feleskudott a magyarok elso szamu emberenek, a miniszterelnoknek a posztjara, abban a pillanatban elvesztette azt a fajta szemelyisegi jogait, ami ugy altalaban mindenkire vonatkozik. mert neki - elmeletileg - sokkal jobbnak kellene lennie, mint Neked, vagy nekem, vagy a Kovacs Jozsinak.

MINDENKInek, aki ennyire magas szinten a kozszereplesre adja a fejet, annak bizony szamolnia kell azzal, hogy az egesz elete - ideertve a magan-, de meg a szexualis eletet is! -, reflektorfenyben lesz, es nem teheti ugyanazt, mint mondjuk egy atlagos szovono, vagy esztergalyos a Ganz Mavagbol.
Te sem fogadnal el egy (maganeleteben) pedofilt, vagy asszonyverot, vagy akar egy skizofren elmebeteget sem szivesen, de latod, az orszagban rendkivul sokan megtettek, megteszik meg most is: orbanek buntetlenul kilophatjak a szemedet is, a vakkomondoros jozsi verheti az asszonyt a koponyaalapi toresig, neki elnezik, (a mai napig nem tudom, hogy miert?), es tehetik ezt a szemedberohogve, a mentelmi joguk teljes vedelmeben.

Amiert Te 5 ev letoltendot kapnal, azert o meg "ejnye-bejnyet" sem...
Szoval aki ma meg akarja mondani minden magyarnak, hogy hogy viselkedjen, de kozben o maga a sajat nepe ellensegeve, naciva, fasisztava valt - hat neki azt bizony le kell nyelnie, hogyha Hitlerrel osszehasonlitjak, hiszen cselekedeteiben semmiben sem kulonb hirhedt elodjenel...
Cicamama55
@karma1: Én Orbán udvartartását legalább annyira hibáztatom, mint ő magát, mert ők adták alá a lovat! Például az 1% pártos Balog...Megijedt, hogy úgy jár mint Hende, vagy Zombor Gábor, s gyorsan döntött a Corvinus Egyetem szétcincálásában! Gondoskodnak arról, hogy ne legyen köztük olyan kormánytag, aki esetleg az őket megválasztott emberek kéréseit is figyelembe veszi döntéseiben! Szerintem most Matolcsi álmának valóra váltása történik ezzel a húzással Budán..Mindent maguk alá sorakoztatnak, kilopják a szemeinket, korruptak, kéz kezet mos politikát képviselnek, miközben magyart a magyarral, magyart a többi európai néppel összeveszejtenek. Rendőreinknél is ott a láthatatlan lista, egy-egy adott esetben kivel, hogyan kell fellépni, esetleg hátat fordítani S mellé még itt a NAV bekebelezése is...Nálunk így a büdös életben nem lesz rend, nyugalom, kiszámíthatóság, még a bevándorlók nélkül sem!
karma1
@Cicamama55: Igazad van, szerencsetlen menekultek valoban pupok mindenkinek, nemcsak nekunk, de ugye nekunk ennek a kerdesere sokkal kevesebb penzunk van, mint a fejlettebb nyugatnak...
De ahogy elnezem, ez a rengeteg menekul meg mindig fegyelmezettebb, mint sok mas nepcsoport, nincs annyi buncselekmeny, amit ok kovetnenek el, es ezzel eleg sok fejfajast okoznak orbannak, mert o ugy szeretne oket beallitani, mint szuletett terroristak, bunozok, pestisesek, leprasok, ugyhogy sehogy se akarjuk oket tamogatni.
nemjoezigy
@Cicamama55: "...Orbán Viktor családjáról, magánéletéről jelentek meg képek cikkek,..."
Azon kívül, amit @karma1: is írt, még azt se felejtsd, hogy ezek az ország tönkretevő férgek még saját magukról és családjukról is raknak ki képeket mindenhova akárhova KÉRETLENÜL!, akkor ne siránkozzanak, hogy a saját tapasztalataim alapján le élősködőzöm, le férgezem őket!...
szaboria1
Szemüveget nekik a szöges drót nem Hitler bajusz.
Tényfeltáró
@szaboria1: Ha hitlerbajusz lenne, az nem zavarná a cöf-t egy kicsit sem.
nezelodo
Tetszett a kivezényeltek között a Csákvár tábla. Herceghalom még nem volt, már a Fertő Hanság felirat sem. Hova lettek? Ez utóbbi elúszott a ivarsejtfolyamon?
Tényfeltáró
@nezelodo: Szaros gyűlöletmenet, elfogytok lassan mint a gyertya. Röf, röf, cöf, cöf.röf röf, cöf, cöf...
nezelodo
@Tényfeltáró: Olyanok ezek, mint a május elsején kirendelt ünneplők, az ötvenes években, azt hitték, a kapitalizmust rettegésben tartják, és a rákosi rendszert tapsukkal a kiskopasz előtt elvonulva örök életűvé teszik. Nagyon igaz a sokatmondó dal: "ezek ugyanazok".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.