Orbán Viktor adócsökkentés mellett kardoskodik, miközben gazdasági szakértője szerint ilyesmire "normális ember" ma nem gondol - írta közleményben a szocialisták szóvivője.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ez elképesztő ferdítés. Két interjút is láttam Járaival. Azt mondta, ő is az adócsökkentést látja megoldásnak, de a kiadáscsökkentéssel együtt meghozandó intézkedésekkel egyidejűleg. A kiadáscsökkentésnél elsorolta többek között olyan intézmények megszüntetését, melyeket a " haveroknak" hoztak létre, az autópályák, nagyberuházások vállalási díjainak felülvizsgálatát, mert ma egyértelműen legalább 25-30% benne a korrupcióra bekalkulált összeg, és mint mondta sok olyan állás megszüntetése, miért a " barátok" esetleg megorrolhatnak.A szociális juttatások felülvizsgálata is fontos, munka nélkül csak az juthasson hozzá, aki valóban rászorult. Ezt mondta Járai, pl. tegnap az ESTÉ-ben. Nyakó nyakló nélkül hazudik. Mint a főnöke egyik legjobb követője.
Zwei
@furfang:)

természetesen gazdasági növekedés csak adó- és járulékcsökkentés mellett képzelhető el!:P

erre todományosan alátámasztott, és empirikus adatok is vannak szerte a nagyvilágból, de még szomszédos államokból is:P

ehhez azonban "gazdasági koncepció" kell, de ezeknek semmi elképzelésük sincs a gazdaságról, mert belátják önmagukban, hogy olyan, hogy "gazdaság" magyaországon már nem létezik!:P

nekünk csak "vendéggazdaságunk" volt!:@

jöttek, mentek a multik, csillantak, villantak és elhúztak nagy suttyomban egyre keletebbre ... és ami maradt mögöttük az egy "rormhalmaz", amit nem lehet gazdaságnak nevezni.

itt ez a kormány kizárólag a "túlélésre" hajt!:(((

gazdaságot kiépíteni nem tud, csak arra képes, hogy koncepciótlan "rablógazdaságát" ideig-óráig még látszólagosan működtesse!:((
Marijja
@Zwei: halálosan egyetértek...:(((((((
hogy is mondta 1989-ben Hofi?:

"rendszerváltás????
gengszterváltás !!! "
Zwei
@Marijja:)
köszi a támogatást cicus:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.