Munkatársunknak a magyar határnál sikerült felszállnia annak a vonatnak a mozdonyára, amely pénteken Pélmonostorról körülbelül ezer menekültet hozott át Magyarországra. Videónk cáfolja a kormány állításait az üggyel kapcsolatban. A határon álló magyar rendőrök kérték meg horvát kollégáikat, hogy maradjanak fent azon a vonaton, amely pénteken az észak-horvátországi Pélmonostorról körülbelül ezer menekülttel átjött Magyarországra – árnyalja a negyven horvát rendőr „lefegyverzéséről” szóló kormányzati bejelentést az a munkatársunk, akinek a határon sikerült felszállnia a vonat mozdonyára és Magyarbólyig jött a tíz kocsiból álló szerelvénnyel.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@szaboria1: Ideje lenne ezt a lódító kormány szóvivőt kivágni!! Pontosan elég nekünk egy össze-vissza hazudozó miniszterelnök is!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Azért hazudozhat minden alsenki, mert a fősenki nevében hazudoznak.
@wagabund: A cikkből ez a vélemény vonható le és nem a Bakondi-féle zavarodott hablaty.
F_Viktor
Én még mindig nem értem, ha a magyarok nem tudtak az érkező horvát vonatról, akkor a szerelvény érkezésekor miért állt végig a peronon 5 méterenként egy-egy magyar rendőrt, várva a vonatot?
nyanya001
@F_Viktor: Én sem, de szerintem nem velünk van a baj !
bencemacska
@dr. prédikátor: Mert hazudni sokkal nehezebb, mint igazat mondani!
Ha igazat mondsz, mindig ugyanazt mondod, nem kerül megerőltetésbe! Ha hazudsz meg kell jegyezned, hogy mikor, mire, kinek mit hazudtál, egyébként könnyen ellentmondásba kerülsz magaddal!
A vállon felül gyengéknek nem megy ez se!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.