„Nem vagyok egy lemondós típus” – nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn újságíróknak a Parlament épületében azzal kapcsolatban, betölti-e a posztját azt követően is, hogy Rogán Antal, a Fidesz leköszönő frakcióvezetője Orbán Viktor miniszterelnök politikai kabinetfőnöke lesz.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Nem az a koncról lemondós típus...

@lópicigáspár: Valószínűleg úgy van a rendszerrel, mint Orbán volt a kommunizmussal: egész elviselhető, ha már ő van a csúcsán.
lópicigáspár
Én nagyon bízom benne, hogy ez a törekvő akarnok, előbb utóbb szétrobbantja a kemény magot és megdönti ezt a bagázst szépen csendben belülről!
hetöndöe
Ezen egyszerű kijelentésével értékelte is a saját erkölcsi értékrendjét ez a tetves köcsög.
Knapp75
Nem az a koncról lemondós típus...

@lópicigáspár: Valószínűleg úgy van a rendszerrel, mint Orbán volt a kommunizmussal: egész elviselhető, ha már ő van a csúcsán.
papa.49
Ezt már a Rapcsák András is tudta rólad, ezért VOLTÁL CSUPÁN TÁSKAHORDOZÓ, jó nagy erős juhászbojtár bírta a táskát, azóta meg csupán ,,FEJLŐDTÉL,, de visszafelé))))))))))
A másik meg a suska, van még mit kikotorni a közösből)))))))))
soljanka
Segget csináltál a szájadból, Janó!
De ez nem lepett meg senkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.