Halálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi családja az embert próbáló kemény csatáról senkinek sem beszélt még, de egy ideje már ekörül forog az életük. A 49 éves asszony egy súlyos légzőszervi betegségben szenved, amelyről hivatalos diagnózisa, orvosi leletei is vannak.

Lagzi Lajcsi felesége halálos kórral küzd

Csütörtökön, az előzetes letartóztatásról döntő tárgyaláson erre még azért nem hivatkoztak Lagzi Lajcsiék, mert az iratok, vagyis a betegség dokumentációja még nem érkezett meg.

A lap úgy tudja, ez a napokban megtörténik, és Boglárka ügyvédje az illetékes hatóságoknál kéri majd, hogy az előzetes letartóztatást azonnal szüntessék meg, és engedjék, hogy szabadlábon, legrosszabb esetben házi őrizetben védekezzen a meggyanúsított családanya, akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a gyilkos kórt.

A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen jellegű betegségeknél a stressz a legrosszabb, ami történhet a beteggel, abból pedig most kijut bőven Bogi­nak. A tudat, hogy gyermekei és férje nélkül, vadidegen bűnözőkkel rácsok mögött kell töltenie akár egy percet is, mélységesen összetörte. Komolyan aggódunk érte – mondta el a Blikknek az egyik közeli családtag. Három kamasz gyermekük a koruk miatt nem is találkozhat szüleivel, hiszen a kapcsolattartói listára csak felnőttek kerülhetnek fel. Kizárólag telefonon tudnak beszélni velük, erre a letartóztatás óta tegnap került sor először.

– mondta el a lapnak az egyik közeli családtag.

A lap megkérdezte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályát is, hogy a tököli rabkórházban tudják-e kezelni a halálos kórt:

A fogvatartottak egészségügyi ellátása, gyógyítása általában a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházában történik. Természetesen a betegségtől függően sor kerülhet civil kórházi gyógykezelésre is.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Na ha már 2 cikk is van...
" akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a gyilkos kórt."...
És nincs kórházi zárójelentés. Kilenc hónap alatt nem kapott semmi orvosi papírt?
Kivizsgálás után szóban közölték, hogy halálos beteg.
Én meg mindjárt halálra röhögöm magam!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Nem ismerek olyan légzőszervi betegséget, amely gyilkos kór lehet. Ennek ellenére emberileg kívánok neki mielőbbi felgyógyulást. De azt azért neki is tudnia kellene, hogy betegen sem szabad nagyösszegű csalást elkövetni.
magyarbakancs
Szerintetek van ebben az országban tisztességes közéleti ember?
Mert ügy néz ki mintha kihaló félben lenne.
volvós
..." Halálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka "...

No azért álljunk meg egy szóra, kamuBlikk !!!
Ezt ( az áramlopást ) elöször be kell bizonyítani !!!
Mert minden ember ártatlan, amig ki nem deül a bünössége !!
zöldszem
Na ha már 2 cikk is van...
" akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a gyilkos kórt."...
És nincs kórházi zárójelentés. Kilenc hónap alatt nem kapott semmi orvosi papírt?
Kivizsgálás után szóban közölték, hogy halálos beteg.
Én meg mindjárt halálra röhögöm magam!
Yoda69
Azert nem lehet annyira sulyos az a legzoszervi betegseg, mert a doboz cigi csak ott van a kezeben.
GeoCravker
@KERKA: Tüdőrák, gégevízenyő, embólia utáni szövetelhalások, nyilván van pár öröklött degradatív kór is...

@zöldszem: Nem kell okvetlen kürházba kerülni és zárójelentést kapni. Ha nem is kilenc hónapig, de hónapokig jártam úgy kivizsgálásokra, hogy megkaptam az aktuális beutalót, elmentem, a leletet pedig a kezelőorvoshoz küldték. Mindenre csak hümmögött. Mert jogod csak ahhoz van, amit megadnak. Kb. 3 hónap után közöltem a dokival, hogy nem megyek sehova, amig nem informál. Ha gyanuról, akkor gyanuról. Ja, és szóban közölte. Le nem írta volna, mert félt a perektől.

@volvós: Egyet értünk. Nem bűnös, míg be nem bizonyítják. Amellett 30 milla áramlopáshoz igen nagy villanykazános bulikat kellett tartaniuk.
sentinel216
@zöldszem: 10:31 Nem olvastad a cikket figyelmesen. Most készülnek az orvosi papírok, diagnózisok. Majd ha a doktorok is megkapják a hálapénzeket, mehet az ügyvéd a papírokért.
zöldszem
@GeoCravker: Azért, ha valakivel közlik, hogy halálos beteg, ami ugye, rák! Erről kap leleteket!
Jó magam miatt nem sokat járok orvoshoz. De, férjemmel 25 éve folyamatosan, (leukémia, csontvelő átültetés) Az első pillanattól kezdve, a mai napig minden orvosi vizsgálatról kaptunk papírt! Lajcsi felesége Bogi, kilenc hónapja tudja, hogy halálos beteg, és nincs dokumentálva? Nem kezdték gyógykezelni?Pont most lett fontos, hogy minderről orvosi papírjai legyen?
Zöldszem (élőszóban a saját nevemet használom) a nevem, nem pedig hülye!
zöldszem
@sentinel216: Nem tudhatjuk a magánkórházak hogy működnek-:)) Lehet, számla nélkül történt a "gyógykezelés" A közkórház fejkvóta miatt mindent dokumentál, mivel csak így kap a beteg után pénzt!
köhögő bolha
A rabkórházban szokás kivizsgálni a köztörvényes bűnözőket!
sentinel216
@zöldszem: 13:04 Amilyen káosz van az egészségügyben, kaphat egy olyan papírt is az ügyvéd, hogy a gyanúsítottat már el is hamvasztották. :-)
soljanka
Nagyon sajnálom, hogy beteg.
A törvény viszont mindenkire vonatkozik: beteg-egészséges, Lagzi Lajcsi felesége- vagy egyszerű halandó asszonya.
Jobbulást. És ha ártatlanul vádolták meg, akkor pereljen. Nyerhet egy akkora összeget, amivel újabb lakóparkot építhetnek.

"Lajcsi a vendéglátáshoz nem is választhatott volna szebb helyszínt. Birtokán még egy saját erdő és tó is megtalálható. Vetélytársait azonban nem otthonában, hanem a szibériai rönkgerendából épített vendégházban látta vendégül."
Ez még az 5 évvel ezelőtti Vacsoracsatából van.
Szerintem az lehetett a baj, hogy amíg Lajcsinak jól ment megcsinálta a birtokot. Csakhogy azt fenn is kellett tartani. Így gondolta, hogy a lakóparkból finanszírozza. Gondolom nem saját pénzből építette fel, lehet rajta egy rakás kölcsön, és a birtok sem két fillér. Közben meg hát a szekér sem fut úgy, mint régen.
Szeparepa-
Ad egy, ilyen súlyos betegen a börtöntűrő képesség olyan, ami miatt kizárt hogy előzetesbe tegyék (ilyen súlyos betegségnél, alkotmányos emberi alapjog, hogy nem kell börtönbe menni, a börtöntűrő képesség drasztikus csökkentsége miatt), hacsak nem követett el minősített, kiemelt, nagyon súlyos bűncselekményt, pl gyilkosság, különösen nagy értékű csalás, de még ekkor is inkább házi őrizet az indokolt. Saccolt max 30 millió az nem különösen nagy érték (bár sajnos a bűnszövetséget rájuk húzhatják, és a sorozatos, folytatólagosság stb, szóval van bőven súlyosbító tényez... de a felesége nyilván akkor is enyhébb, hiszen bűnsegéd, bűntárs), de mindezeket számba véve sem indokolt az előzetes, főleg a nőnél, főleg hogy ilyen súlyos beteg... nettó emberi jogsértés... Tehát bírói túlkapás az egész, eleve az hogy mindenkit bekaszliztak előzetesbe, ezért a Lajcsi több tízmilliós kártérítésre perelheti az államot (főleg a felesége miatt); ad kettő, EZ SÚLYOS SZEMÉLYISÉGI JOGSÉRTÉS!!! Nem hinném hogy a hölgy hozzájárult, hogy a média a betegségét lehozza... Ha nem járult hozzá, akkor pedig a betegsége, akár kiderült akár nem, BIZALMAS MAGÁNADAT... !!! Ezért tehát ez a felület is durva személyiségi jogsértést követett el, hogy nyilvánosságra hozta a betegségét, emiatt megintcsak több tízmilliós kártérítési pereket indíthatnak Lajcsiék... kicsit jobban kéne figyelni az emberi jogokra, személyiségi jogokra... én szóltam...
lampa laz
Ennyi rezsicsökkentésből már fussa neki, egy halálos luxusbetegségre is. A orvosi konzilium vagy mi a francnak hívják mår felállította a diagnózist, csak a pénzre vårnak, hogy a számlájukon legyen, oszt mehet az ügyvéd érte.
Szeparepa-
@Horizont: Attól hogy az ügyvéd hozta nyilvánosságra még mindig nem látom hogy hol a hölgy, hol és mikor hatalmazta fel a médiát, hogy lehozza...
Szeparepa-
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
lampa laz
@Horizont: jó egészséget, sok szép évet édesanyádnak és Neked is.
lampa laz
@Horizont: igazán sajnålom, mert tényleg rendesen túl lőtt a célon ez a lény, de mindenkit az eszéhez ill. a h.szólásåhoz kell mérni.
lampa laz
@Horizont: én is bejelentettem, kívåncsi leszek mi történik.
soljanka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
soljanka
@Horizont: "Az életben egy igazi Művészet van: a kiküszöbölés Múvészete: átlépni és továbbhaladni"
Dürrenmatt
bencemacska
@zöldszem: Az utóbbi 6 évben én is sokat járok orvosokhoz.
Az utóbbi időben azonban akkora változások vannak, hogy azt el sem lehet képzelni.
Ennek ellenére azt mondom, vannak nagyon becsületes orvosok, akik előtt le a kalappal! De néhány lelkiismeretlen tönkre teszi az ő presztizsüket is!
satan
Ez a börtön sztori nem egészen tiszta, pénze van akkor tud fizetni, ha igaz is ezért nem igen jár börtön csak kártérítés a szolgáltatónak.
kkalman
És ha már kilenc hónapja beteg, akkor miért nem intézkedett a letartóztatása másnapján, hogy a leleteit küldjék utána? Akár az ügyvéd is kikérhette volna attól az egészségügyi intézménytől, ahol kezelték. Ez nem egy kártyaparti, ahol bemondok valamit, és elhiszik. Itt papírokkal kell igazolni mindent.
zöldszem
@bencemacska: Tudom, az egészségügy xarban van!
De! Ha igaz a Bogi betegsége, nem hiszem el, hogy most kell róla a dokumentációt beszerezni.
Neked tényleg volt olyan eseted, hogy nem kaptál a vizsgálatról papírt?
Bercifiu
@kkalman: Kamu az egész, olyan Orsós stílusa van.
jancsipapa
"A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen jellegű betegségeknél a stressz a legrosszabb, ami történhet a beteggel," - Eddig lopták az áramot ,a gázt ,a vizet ,biztos ,hogy óriási stressznek voltak kitéve .Ez a betegségének rendkívül rossz lehetett . De!!! Most ,hogy kibuktak a dolgok ,megnyugodhat végre ,vége a stressznek ,biztos ,hogy a "betegség " is jó irányba változik...
Skorpio1954
Az olyan embereknek,mint ők...tele pénzel...minek kell lopkodniuk???Egy éhező ember,ha egy darab kenyeret lop a közértbol,védekezés nélkül sittre dobják!!!
Szeparepa-
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Január
@Skorpio1954: Azért kell lopni, adót csalni, mert "evésközben jön meg az étvágy", az igények csak nőnek, mindig vannak kielégítetlen igények.
A gazdag fél, hogy elszegényedik, különösen az elsőgenerációs.
Az egyik ismerősömet nem 100 milliós csalással gyanúsították meg. Kevesebbel. Be is bizonyították róluk a csalást, hiába volt ott is kórház, műtét, mentek a sitre több évre. Kigyógyultak.
Fradigege
Persze. Lesittelték és elkezdett köhécselni. Papír is van róla. Ügyes! Nagyon ügyes. Kicsit átlátszó, de a papír a lényeg. Régebben volt egy sikkasztó bróker, aki hirtelen csontritkulást kapott, mert elkapták. Álig begipszelve és mankóval ment a bíróságra. Az se volt semmi.
mate03
@jancsipapa! Az ártatlanság vélelme,mindenkit megillet: amíg nincs bírósági ítélet ! Lásd! Szíjártó, Rogán,Mészáros ?Orbán! Soroljam még!?
fütyi
Félretéve mindent, azért kiváncsi lennék a vagyonosodási vizsgálat eredményére is.
Sajnos sok család a dev. hitel miatt már el is vesztette az anyukát vagy az apukát . Velük ki törődik! Ha bemutatják a halotti anyakönyvi kivonatot talán megszűnik a kölcsönük?
Nem !!!
bence
@fütyi: ! A vagyonosodási vizsgálatot javasolom , hogy kezd a politikusokkal !
Feraj49
Számomra "érdekes",hogy sok bűncselekmény elkövetőjéről akkor derül ki a halálos betegsége,amikor valamiért felelni kell!
Feraj49
Számomra "érdekes".hogy Biszkú Bélát - aki tényleg beteg,és nagyon idős is"-egyesek milyen nagy hangon akarták börtönbe záratni. /nem védeni akarom /
@KERKA: pl.a tüdőgyulladás,/ellentétben a közhiedelemmel /melyet baktérium okoz,vagy a "hirtelen fellépő" tüdőembólia /melyben a nejem is majdnem belehalt.
KERKA
@Feraj49: Igen, valóban vannak ilyen betegségek, azóta már utána néztem, köszönöm:))
picike
@KERKA: a betegség még nem elend ok a lopásra akkor ott a férje fizzesen ő ennyi a törvény rá is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.