A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott pénz más irányultságú elköltését jelenti, nem pedig valami tiszteletreméltó szándékot. De az ATV nincs rendben. Mára már olyan bonyolult politikai helyezkedős játékot játszik, amely során már maguk sem tudják, melyik cselüket melyik másik követi. Először is ott van a tisztázatlan tulajdonosi szerkezet és a tulajdonos egyház jelentette probléma. Semmi baj nincs azzal, ha egy karizmatikus közösség szert tesz egy tv-re. Azzal sincs baj, ha ezt részben hitbeli elvei sugárzására használja. Ugyanakkor a Gyülekezet inkább konzervatív közösség, amely közben az amerikai evangéliumi közösségekhez hasonlatosan erősen Izrael-barát, az antiszemitizmus ellen határozottan fellépő. Ennek részeként az egyház konzervatívabb...

Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem a televízióval van a gond, hanem azzal, hogy nincs "ütőképes" ellenzék jelenleg Magyarországon. Ami nincs, azt nehéz szembe állítani egy olyan kormánnyal, akik gondoskodtak arról, hogy mindenhonnan az ő hazugság áradatai kábítsák az embereket. Ők még mindig megélnek a 8 évezésből, holott nap mint nap okot adnak az igazsággal s a saját múltbeli megnyilvánulásaikkal való szembesítésekre, leleplezésekre. Interaktív játékhoz kell/ene! a másik fél is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@eugen4402: póbálom érteni..segíts, mert lövésem sincs miért vagyok gyanús? megasztán hol lesz konferencia?

ne hagyj tépelődni, már a kávé sem esik jól..
eugen4402
@wagabund: Bocsáss meg, csak hülyültem.Tegnap este csak az Egyenes Beszéd végén kapcsoltam az ATV-re, és Olga éppen elköszönt a nézőktől, megemlítette, hogy pár napig nem kerül képernyőre, mert valami kongresszuson vesz részt. Miután 08:32-es hsz.-odban kemény szavakkal illetted, én aljas módon ok-okozati összefüggésre céloztam a kommented és a műsorvezetőnő eltávozása között. Viccnek szántam, elkú..am. Sorry...
keresztapa
,,Semmi baj nincs azzal, ha egy karizmatikus közösség szert tesz egy tv-re. Azzal sincs baj, ha ezt részben hitbeli elvei sugárzására használja."
Hitbeli elvek.Az tényleg nem lenne baj.
De!
Ellenzéki szerepben tetszeleg,politizál,ami már baj.
Szerintem
Ezért is hiteltelen az ATV.
Ui:- arról az "apró" tényről nem elfeledkezve,hogy az ÉN adómból is támogatják a "hitgyülit".Pedig bárkinek adnám,de nekik nem.
S hogy előre kihúzzam a méregfogakat,a Jobbiknak is adnak azok adójából,akik őket a hátuk közepére kívánnák.
A párttámogatás így rossz,ahogy van"
JAJMÁR
T. Öregharcos! Az ellenzék már választások előtt se volt, mára pedig teljesen eltűnt. Ha az atv. nem lenne, a nevüket is elfelejtenénk. Súlyos "szegénységi bizonyítvány" az egyetlen nagyjából objektív tévére fogni az ellenzék tétlenkedését, alkalmatlanságát!
Haragudtam én is, a civil kezdeményezések idején, amikor behívták a "nagy" öregeket, és ezek "eltaposták" a fiatal kezdeményezéseket. Nem a tévére, hanem azokra a személyekre haragudtam! A hiba abban a "készülékben" van!

A Hitgyülis műsorok egy meghatározott idősávban vannak, ott a távkapcsoló! (én soha nem nézem) ezt a részét, de értem, hogy valamiből fenn kell tartani. Amelyik csatorna adása nem tetszik, nem kell nézni!
Vajon kinek áll érdekében tönkretenni ezt a tévét? Legyen inkább csupa állami?
wagabund
@eugen4402: nincs semmi baj, ezt a részt nem láttam, ezért nem értettem..
Kálmánnak egyébként komoly médiamúltja van, nem becsülném le...nagy feszültséggel jár egy ilyen műsor vezetése, azt gyanítom..
csakhát...néha mintha nagycsoportos ovis lenne..
...azzal együtt is, hogy egy pici senki vagyok hozzá képest... :-(
papa.49
Régebben sokat néztem az ATV. ma már nem nézem hiszen olyan lett mint a ,,fogatlan oroszlán,, tiszteltem a Kálmán Olgát a célratörő kérdezésért, de mára ez csak a múlt, megszüntettek jó pár műsort, elküldtek valóban a hivatásukat értő, riportert, mára olyan ,,langyos fütyiszes tévé,, lett az ATV. törölve a programból)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.